Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(30)

Seriál odhaluje tajemství děsivého města, které uvězní každého, kdo do něj vstoupí. Zoufalí obyvatelé se snaží vést alespoň zdánlivě normální život, zatímco hledají cestu ven. Musí však čelit hrozbám okolního lesa včetně hrůzostrašných nestvůr, které se vynořují po západu slunce. (HBO Max)

Videa (1)

Trailer

Recenze (75)

Havaj8 

všechny recenze uživatele

To, že film naláká hned první epizodou, je jasný. Podobně mysteriózní jako lost, v průběhu první, ale i druhý série se toho tajemnýho stane tolik, ale bez odpovědí. To mě vlastně i štve nejvíc, každá postava si řeší to svoje, kolikrát to ani nevyřeší do konce a scénáristi nám tam sypou další a další hádanku. A místo toho, aby se řešil danej problém, tak to plněj zbytečnýma dialogama viz. další série The Walking dead. Dle mýho názoru vymýšlí každou epizodu postupně, vůbec nevědí co s tím dál a jak to jednou skončí, prostě to budou natahovat donekonečna. Nicméně ještě 3. sérii tomu dám a očekávám aspoň pár odpovědí. ()

kagemush 

všechny recenze uživatele

Bojím bojím, že by mne mohli čekat další Lost a  já se tak v dalších řadách ztratil a nudil. Hodnocení první řady dávám tedy malinko nižší než by si téměř permanentní vybíjená, která docela řízně zpestřuje krindypindy a ajakožetajemno zasloužila, bych pak v dalších letech nemusel nijak radikálně přehodnocovat. ()

Reklama

E´Tonno 

všechny recenze uživatele

Mysteriózne seriály mám rád a tento sa neštíti ani nejakej tej krvavej scénky, takže som aj celkom spokojný. Najmä prvá séria bola dosť zábavná a napínavá, takže tá si tie slušné 4* aj zaslúži. Druhej sérii som už však nedokázal venovať takú pozornosť napriek navýšenému množstvu fantasy prvkov - zdalo sa mi to už moc prekombinované a záverečný "cliffhanger" neprekvapil. Ešte si rozmyslím či sa do tretej série pustím, ale v každom prípade nemôžem povedať že by to bolo zlé. ()

bizz_mjc 

všechny recenze uživatele

S tím plným hodnocením asi trochu přehráním, ale já tyhle mystery kusy, kde jsou monstra, nějaká ta krev a tlak na skupiny lidí, miluju. A zas tolik jich není. (Nebo je?) From toho vlastně moc neřekne a hromadí jednu záhadu na druhou, doplní klidně i nějakým mindfuckem a vodí si vás, kam se mu zamane, aniž byste jakkoli věděli, oč v zapadlém minitownu, z něhož se nedá dostat, jde, ale mě tyhle rozdaný karty a celá partie vcucly. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Mix dvoch seriálov. Ztraceni, ktorých niekto hodil so sveta Živí mrtví. Veľmi dlho sa mi nestalo, že by mi samotní herci natoľko dokázali pokaziť dojmy. Céčkové obsadenie, ktorému kraľuje Harold Perrineau, ktorý mal svojich 5 minút slávy práve v seriálu Ztraceni, ako jedna z veľa vedľajších postáv. Zápletka pôsobí zaujímavo. Problém však nastáva v jej dávkovaní. V podstate všetko hlavné sa dozviete v prvom diely a rozvinutie, nová namotávka, príde až v poslednom. Medzičas je vyplnení každodennou rutinou, nič nerozvíjajúcimi (dej, postavy) dialógmi. S lepšími hercami a s menším počtom dielov by dojmy určite vystrelili, ale dostal som, čo som dostal. Ak máte chuť na niečo nenáročné, dopredu jasne béčkové, ale zároveň dobre zvládnuté, tak skúste radšej seriál Agresivní virus (2014). ()

Galerie (396)

Zajímavosti (2)

  • Kulisy města byly pro seriál postaveny speciálně v North Beaver Bank v Novém Skotsku. Místo známé jako Beaver Bank Villa má dlouhou historii a před mnoha lety zde byly obytné jednotky, obecní úřad, hasičská stanice, škola, kostel, obchod se smíšeným zbožím atd. (vše bylo zbouráno v roce 2004) – místo sloužilo pracovníkům nedaleké vojenské radarové základny, jež fungovala v 50. a 60. letech 20. století. Zůstaly jen dlážděné ulice a příjezdové cesty, na nichž bylo postaveno falešné městečko. (Kailo)
  • Na vnitřních dveřích v domech kolonie visí kříže vzhůru nohama. (Kailo)

Reklama

Reklama