Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(30)

Seriál odhaluje tajemství děsivého města, které uvězní každého, kdo do něj vstoupí. Zoufalí obyvatelé se snaží vést alespoň zdánlivě normální život, zatímco hledají cestu ven. Musí však čelit hrozbám okolního lesa včetně hrůzostrašných nestvůr, které se vynořují po západu slunce. (HBO Max)

Videa (1)

Trailer

Recenze (75)

dannyyy 

všechny recenze uživatele

1. série: První dva díly příjemně naladily, ale pak to šlo už jen od 10 k 5. V posledním díle, jak to tak bývá u těchto typů seriálu se dozvíme stejně úplný ho*no, jen aby mohli těžit na dalších a dalších natahovaných sériích. 2. série: V bledě modrém stejná chujovina, jako první série! Tohle je prvotřídní ukázka, jak natahovat a oblbovat diváka. Nejraději bych dal odpad, ale to bych nebyl úplně spravedlivý. ()

SatyR.film 

všechny recenze uživatele

Všetko, čo už tu bolo. Mesto z ktorého sa nedá uniknúť, beznádej, nelogické chovanie postáv,  cieľovou skupinou budú zrejme tínedžeri. Hodnotenie pendluje medzi 1-3*, po silných momentoch sa opäť nič hodiny nedeje, aby na konci ostal otvorený záver. Počas druhej série som tomu chcel dať 1*, no nečakaný koniec priniesol trochu zmeny a dávam 2*, i keď 90% času bola nudná vata. Uvidíme, čo nás bude čakať v ďalšom kole... ()

Reklama

stephano 

všechny recenze uživatele

Momentálně nejzajímavější seriál. Samozřejmě hlavni devizou je inspirace Lost a walking dead. Pro tajemno v pozadí není třeba vysoký rozpočet, přesto divakova představivost akceptuje nastoleny řád a strach z neznámého. Urcite pomáhá i notna brutalita krvavých útoků na uvězněné obyvatele města. Ma to svoje mouchy, ale nic lepšího momentalne není. ()

KosiR_ksr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál má zajímavé momenty a nápady, ale chvílemi je rozvleklý, nesmyslně slátaný a hloupý (a to i s přihlédnutím na mysteriózní fiktivní tématiku). Seriál bych přirovnal ke směsi Ztraceni a Živí mrtví. Hororové prvky jsou spíš v první sérii, u druhé bych je z popisku vynechal. ()

majo0007 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál má (nielen vďaka účasti Perrineaua) "slušne" našliapnuté v stopách najväčšieho ojebu v histórii TV - Lost (na čo naráža aj jedna epizóda s otázkou "Are we Dead?"). Neodkryl prakticky žiadnu kartu, ako jeleň ste prišli, ako jeleň odchádzate. Vzhľadom na záver season sa dá ľahko uhádnuť, že "teleportačný strom" bude len jednou z mnoha haluzí, ktoré ešte potencionálnych divákov čakajú. Mňa už nie. ()

Galerie (396)

Zajímavosti (2)

  • Kulisy města byly pro seriál postaveny speciálně v North Beaver Bank v Novém Skotsku. Místo známé jako Beaver Bank Villa má dlouhou historii a před mnoha lety zde byly obytné jednotky, obecní úřad, hasičská stanice, škola, kostel, obchod se smíšeným zbožím atd. (vše bylo zbouráno v roce 2004) – místo sloužilo pracovníkům nedaleké vojenské radarové základny, jež fungovala v 50. a 60. letech 20. století. Zůstaly jen dlážděné ulice a příjezdové cesty, na nichž bylo postaveno falešné městečko. (Kailo)
  • Na vnitřních dveřích v domech kolonie visí kříže vzhůru nohama. (Kailo)

Reklama

Reklama