Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V bytovce na kraji Veselé někdo zavraždí muže. Jeho manželka a syn zmizeli a je možné, že jsou stále v nebezpečí. Dana Skálová a její tým se pouští do boje s časem, aby zmizelé vypátrali a zjistili, kdo v bytě vraždil... (TV Nova)

Recenze (11)

carl.oesch

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Případ dost realistický, postoj státní zástupkyně pochopitelný (alibistický), ale zarazil mě onen případ Jůlinka a především fakt, že onen Batěk je údajně z týmu, řešícího nevyřešené případy, zatímco tady by pochybení bylo jednoznačně na GIBSu. Ale to je detila, kdo je v tomto případě svině je jasné už od začátku, slovy Švejka on ten Batěk už má takovej ksicht, to musí být svině a uhodnutí vraha, jak tady řada "moudých" píše zas tolik nejde. ()

bubun 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už to vypadalo na zlepšení, ale zkazila to příšerná scéna Julie s Tomášem v polorozpadlé budově v lesích. Zas mi bylo trapně za ně. Ty vztahový linie a repliky jim prostě fakt nejdou. Navíc je to opět šíleně předvídatelné. A příšerná je i "Jindřiška" z Pelíšků na konci epizody. S tím dojímavým, smířlivým výrazem.... Navíc bylo od toho jejich střetnutí s Tomášem jasný, že jí spolupráci nabídnou. A pak ten šťastnej konec! Panebože ach jo... ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vražda tyrana v bytovce je jasná od začátku, jednání kriminalistů, aby kluk nešel do pasťáku, se dá pochopit, naštěstí i jednání státní zástupkyně je OK. Máme tu novou mega postavu - podplukovník Kožíšek (Řezníček), který šéfuje krajské kriminálce a partu Skálové má na starost. A právě on povolí znovu otevřít případ Jůlinka. No po poslechnutí nahrávky, kde se borec topí a Skálová tiší dítě, bych to taky nechal otevřít. Máme se na co těšit. PS: konečně tu máme i patologa (David Máj), už jsem se bál, že tu někdo takový bude chybět:-) ()

Galerie (43)

Reklama

Reklama