Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve vesnici nedaleko Veselé někdo zavraždil místní rodačku a jejího partnera. Okolnosti podivné dvojité vraždy jsou nejasné. Podezření padá na bývalé partnery poškozené, jejího syna i sousedy, se kterými měli poškození dlouholeté spory. Vysočinský tým je navíc nucen fungovat bez Dany Skálové i Petra Bacha, který byl za rvačku s Kociánem postaven mimo službu. Zatímco se mu pod rukama rozpadá soukromý i pracovní život, dá si jediný úkol − dostat vražedkyni Markéty Vláčilové do vězení. (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šéfka mimo hru (leží v nemocnici), Hofmann mimo službu, v hlavní roli tentokrát jenom trojka detektivů. Do toho se nám patolog přizná, že mu to s ženami nejde a Suchánek má po kámošovi. Tento díl byl zajímavě postavený a rozhodně nezklamal. ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jaj to byla zase kráva, zabít 2 lidi jen kvůli pár stromům to je síla... Navíc jak to ještě komentovala... Bohužel i takový žijí mezi námi... Jinak super díl... No, že by na mladého konečně došlo... Njn tak nějak to chodí, když si myslí, že dostat se na horu dá přes mrtvoly... ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama