Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Julie zmizela a Dana Skálová má vážné podezření, že se jí něco stalo. Může případ souviset s jejím novým přítelem, kterého poznala na internetu? Nebo za jejím zmizením stojí konflikt, kvůli kterému musela opustit práci? Dana Skálová se účastní pátrání, přestože ji její zdravotní stav ohrožuje na životě. Na stanici pak přichází dcera podezřelé ženy z případu vraždy Markéty Vláčilové. Podaří se ji policistům tentokrát přesvědčit, aby vypověděla pravdu? (TV Nova)

(více)

Recenze (7)

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na závěr série (a možná i celého seriálu?) teda pěkný slaďák. Až si říkám, jestli to ti autoři s tou cukrkandlovostí až nepřehnali. Zraněná šéfka si nedá pokoj a musí vyprovokovat kolegy, aby jí pomohli pátrat po Julii, která se zamotala do ošklivého případu a zmizela. Jediná Bába-Zmrzlá nic neřeší, Hofmann řeší svůj vztah k policii i své dívce, Suchánek řeší vztah ke kámošovi patologovi, Děrgel řeší svůj případ falešného nastrčení stopy, vztah k Hofmannovi, vztah k otci. No je toho na poslední díl teda kotel, ale autoři to zvládli se ctí. Obzvlášť, když si vezmete, že se dokončuje případ z minulých dílů o vražedkyni, tady je nový případ pobodaného chlapa a zabité ženy a ještě k tomu pátrají po Julii. Jo, dobrá, ale až moc sladká tečka. ()

carl.oesch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak se nám to krásně vyřešilo, všechno (skoro) dobře dopadlo, Patrik Děrgel (jeho figura) sice bloudil, ale nakonec se zachoval podle těch nejpřísnějších etických měřítek a pokračování asi nebude, protože Hilmerová podle všeho přijde o nohu :-). Hofman to taky zabalil a představa, že by to tam dál vedla Bába Zmrzlá je představa přímo nesnesitelná. Objevem pro mě byla Martina Jindrová, naopak fascinuje mě, jak neuvěřitelně nepříjemný je prinicipál s Jezerky Hrušínský, který z talentu svého otce nepodědil vůbec nic. Ale do podobných rolí se hodí skvěle. ()

Reklama

Galerie (29)

Reklama

Reklama