Reklama

Reklama

Problém tří těles

(seriál)
  • USA 3 Body Problem (více)
Trailer 1
USA, (2024–2025), 15 h 24 min (Minutáž: 44–64 min)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Osudové rozhodnutí, které padlo v šedesátých letech 20. století v Číně, rezonuje v časoprostoru a ohrožuje celé lidstvo. Podaří se skupině vědců tohle nebezpečí odvrátit? (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (258)

Mafiapau odpad!

všechny recenze uživatele

Dobrý den. Milujete audio-visuální neomarxistickou propagandu z Netflusu? Vítejte! Milujete audio-visuál tvůrců kterým jde o dobrý sci-fi výtvor? Palte zpět do těch odporných extrémně-pravicových nor odkud jste byli vychování k takové odporné buržoazii! Nevěřil jsem že toto pololetí uvidím větší sračku než-li Invasion a Blue eye Samurai. Tuto úvahu mi však změnil seriál 3 Body Problem alias problém tří buzen. Jediné pozitivum tu bylo score Ramina Djawadiho a výkony oblíbených herců (kterých je mi líto kvůli tomu v čem tu plavali). Ono by se to jako už zde zmíněné woke srajdy dalo jen přejít s tím že: "Je to jen ten woke netflix, které zajímá více politika než-li seriál". Problém je v tom, že předloha byla výtečná, a vidět co z toho může někdo zremixovat na kupu vaginálních výtoků feat. MC negr a DJ polomáčka, nenechává člověka s alespoň trojciferným IQ, chladným. Jsem zastáncem svobody slova. Avšak nejsem zastáncem hlouposti a debility, tudíž svobodně prohlašuji: Pokud jste tomuto zvratku dali více jak tři hvězdy, neměli by jste psát recenze - alternativně, vaše názory jsou pro nezdegenerované lidi k smíchu. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„PŘIJĎTE. SAMI UŽ SE NEDOKÁŽEME ZACHRÁNIT. POMŮŽU VÁM TENTO SVĚT DOBÝT…“  Ze začátku mě to hodně baví. Fajn mix sci-fi, fyziky, fantasy světa a současnosti. Navíc návrat k „Emzákům“…Postupně se to hezky vyvíjí, aby… to skončilo totálně nudně. Ale věřím v pokračování…      /// -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Seriál je natočen podle románové série „Remembrance of Earth's Past“, kterou napsal Liu Cixin. Je pojmenován podle první knihy (2006). 2.) Očekává se, že kompletní seriál bude mít 4 série. 3.) Thx za titule „Michal Herman“. ///                         PŘÍBĚH  ****  HUMOR  ne  AKCE  ne  NAPĚTÍ  * ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vrchol nabubřelé idiocie ve vypatlaném woke hávu. Seriál začne na začátku plácat dohromady několik nesouvisejících (prvoplánově zajímavých) témat a když konečně ten slepenec začne propojovat, zůstává jen jedna zcela nesmyslná linka, co ani neumí obhájit logiku hlavní myšlenky. Podrobně u jednotlivých epizod. ()

majo0007 

všechny recenze uživatele

Čistá "haluzovina" súčasnej doby. Ja vám teda zhrniem hlavnú myšlienku - za 400 rokov príde k Zemi 1.000 kolonizačných lodí mimozemšťanov, aby zotročili Zem... Kapišto?! Ostatné sú len nudné pseudo-fyzikálno-vedecké pičoviny, pri ktorých som zaspával! Ašpirant na seriálnu KOKOTINU roku! A samozrejme, že S01 je bez konca, kde zostanete "jeleni" jak na začiatku - ak toto ešte nechá NTFLX pokračovať, tak nechápem jeho filozofiu, keď nechali "kcípnout" o hodně viac úspešnejšie série hneď po prvej season! ()

Orthank 

všechny recenze uživatele

Trend krátkych sérii je neúprosný a už nejakú dobu funguje ako dobrý model svižných a záživnych príbehov pri ktorých sa divák nenudí. Bohužiaľ toto neplatí pre Problém troch telies. Zatiaľ som knihu nečítal, ale dúfam, že to nie je takáto nuda. Seriál sa výrazne viac sústredí na psychológiu postáv ako na samotný dej, ktorým nieje nič menšie ako nie prave vrúcny prvý kontakt s mimozemskou civilizáciou a príprava na jej príchod niekedy v ďalekej budúcnosti z prozaických dôvodov. Tak mohutný nápad opierajúci sa o vedecké poznatky a námet ako sa na to všetko pripraviť, si priamo pýta hutný dej plný zaujímavých nápadov, akcie, a hlbokej filozofie. Namiesto toho sa 8 dielov trápime osudmi pár vybraných vedcov, akoby mimozemské civilizácia chcela navštíviť iba ich. Opomenuté sú zásadné dejové linky, o chaose ns planéte sa dozvieme iba z TV, ktorá beží niekde v nemocničnej izbe, inak sa nikde prakticky nič nedeje. Ak nám trailer ukázal kopec zaujímavých záberov, tak boli použité už v trileri prakticky všetky. Vzhľadom na nápad, a formu akú si vyžaduje, príliš komorné spracovanie, vzhľadom na to, že sa to chce tváriť ako nejaká najväčšia sci-fi séria súčasnosti. Chabú výpravu nezachráni ani krivajúca réžia, ktorá nemá z čoho variť a prakticky sa čudujem ako dokázali z ničoho postrihať 8x 50 min. dielov. Takýmto tempom musia asi tvorcovia plánovať minimálne 10 sérii, inak neviem ako chcú rozpovedať celý príbeh. ()

Galerie (486)

Zajímavosti (8)

  • Tvůrci Davin Benioff a D.B. Weiss v roce 2024 uvedli, že mají představu knižní trilogii „Vzpomínka na Zemi“ adaptovat do čtyř sérií. (Dalfor)
  • Název seriálu Problém tří těles je skutečný matematický problém, který opravdu nemá žádné obecné řešení. Existují ale řešení pro specifické případy tohoto problému, nejznámnější z nich pravděpodobně Lagrangeovi body, oblast prostoru, kde se gravitační vliv dvou těles vyrovnává a třetí těleso může v takovém bodě setrvat nekonečně dlouho bez vynaložení vlastní energie. (spacemaster)
  • Trisolaris, domovská planeta mimozeské rasy, je v seriálu soustava tří sluncí vzdálená 4 světelné roky od Země. Taková soustava opravdu existuje, jde o Alfa Centauri, našeho nejbližšího hvězdného souseda. Obsahuje dvě objevené planety, ale na žádné nepanují podmínky vyobrazené v seriálu, mimo jiné protože třetí hvězda tohoto systému je velmi malá a obíhá stranou hlavních dvou hvězd. (spacemaster)

Související novinky

Co chystá režisér Johna Cartera a WALL-E?

Co chystá režisér Johna Cartera a WALL-E?

10.10.2022

Scenárista a režisér Andrew Stanton (Hledá se Nemo, WALL-E) se po letech pauzy chystá vrátit za kameru svého nového celovečeráku. Stanton naposledy natočil animák Hledá se Dory pro Pixar, předtím měl… (více)

Reklama

Reklama