Reklama

Reklama

VOD (1)

Rodina je fuč a oddaný otec si poprvé po letech užije čas pro sebe se starým kamarádem – pařmenem, který chystá divoké narozeninové dobrodružství. (Netflix)

Videa (7)

Trailer

Recenze (91)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Na Netflix dorazila ďalšia „komédia na víkend“ v podaní Kevina Harta. Teraz si Hart zobral k sebe Marka Wahlberga. Najväčším problém tejto B-čkovej buddy komédii, vedľa plochého a nemastného scenáru, je to, že chémia medzi dvojicou horko-ťažko funguje nejako len do poloviny príbehu.  Keď nie ste skalným fanúšikom Kevin Hart-based humoru a chcete nájsť „čas na seba“, tak budete musieť vybrať inú komédiu. Mark Whalberg v danom žánru dokáže podať oveľa lepšie výkony. P.S.: Po The Man from Toronto ešte slabší výstup od Harta. Osobné hodnotenie: 60% (**) ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Největší problém, který snímek Čas na sebe má, je jednoznačně to, že Kevin Hart opět jen hraje Kevina Harta. Spoustě lidí, a já to upřímně chápu, zkrátka vadí, že už několik let (nebo po celou dobu?) hraje jen a jen sám sebe, jeho role si jsou tím pádem podobné jak vejce vejci, jeho styl a humor je tudíž silně polarizující. Mě osobně Kevin Hart nijak zásadně nevadí, každý jeho nový počin si rád pustím, byť mi je pochopitelně už tak nějak předem jasné, co asi tak zhruba dostanu. Čas na sebe mě v tomto ohledu nikterak nepřekvapil, oba herci těžce sází na jistotu, chemie mezi nimi funguje, příběh je tradičně jednoduchý, tak akorát vtipný, má příjemnou atmosféru, má ale také bohužel pár hluchých míst. Hned několik scén mě upřímně pobavilo, něco se mohlo v pohodě vystřihnout, s celkem jsem každopádně spokojený. Letošní Muž z Toronta mě sice bavil o trochu víc, tak či tak je Čas na sebe sympatická nenáročná podívaná, dostal jsem přesně to, co jsem očekával, ani o chlup víc, zkrátka a jednoduše je to taková klasická „hartovina“. 7/10. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Aj keď je scenár napísaný s plným humorom a zábavou, v celom filme sú chvíle, keď sa scenár stáva suchým a nudným. Tieto sekvencie nedávajú Hartovi ani Wahlbergovi veľa príležitostí vydať zo seba to najlepšie. Výsledkom je, že ich chémia má tendenciu stuhnúť, čo v konečnom dôsledku vedie k nepríjemným momentom, ktoré mohli byť ľahko zábavné alebo dokonca potešujúce. Občas za to môžu aj chabé pokusy o humor, ktoré vznikli z vykonštruovaných okolností namiesto prirodzeného vývoja. Nie je úplne isté, že chémia Harta a Wahlberga by bola lepšia, keby bol lepší scenár, ale pomohlo by to. Me Time možno nie je prelomovým záznamom do katalógu Netflixu, no ponúka spoľahlivé vtipy pre každého, kto potrebuje únik z vlastnej hektickej reality. (28.8.2022) ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Že Kevin Hart svými otřesnými hereckými výkony dosahuje prakticky v každém filmu, ve kterém se vyskytuje, naprostého dna, na to jsem už tak nějak zvyklý, stejně tak jako na nízkou kvalitu právě těch podívaných, které těmi svými rádoby vtipnými ksichty tak moc sabotuje, co mě tu ovšem velmi nemile překvapuje a hlavně vzhledem k mé oblíbenosti Marka Wahlberga i velice znepokojuje, že se ani on nepoučil ze svého účinkováním ve dvou dezolátních dílech Daddy´s Home, které dosahovali též podobně podprůměrné úrovně a opět se zhostil role, respektive postavy, která dle mého mínění není hodna jeho jména a fakt nechápu, proč má zapotřebí se podílet na takovýchto projektech, kde ze sebe dělá jen otravnýho imbecila, v čemž navíc není rozhodně ani trochu zábavný, spíš naopak, trapný. Každopádně k filmu samotnému. Me Time je naprosto nevtipná hloupost, s tupou, krutě nenápaditou zápletkou, s hromadou klišé, a ještě větší hromadou moralizování, ze kterého by se nejeden zblil, celé se to pak vleče jako sopl z nosu, veškeré postavy jsou tak čestný a přátelský, že jejich přesvědčivost se též pohybuje někde na bodu mrazu, nicméně opakuji, na vrcholu všech těchto negativ je totální tvůrčí impotence dosáhnout byť alespoň jediného humornějšího momentu, kdy je ovšem ještě nutné podotknout, že je to vlastně dost nečekané, jelikož John Hamburg jako režisér i scénárista stojí za několika vážně zatraceně vtipnýma snímky, zde měl ale prostě fakt hodně slabou chvilku, no a pak samozřejmě Hartovo antiherectví, které zdevastovalo i to málo, co Me Time nabízel. No a jelikož pozitiva se tu zkrátka nevyskytují, mohu jen suše konstatovat, že tenhle hnus představuje jen nestravitelné sousto, které mi svou trapností a zbytečností bude ještě dlouho ležet v žaludku. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[60%] Je pravda, že se v současné době netočí moc dobré komedie a Kevina Harta moc nemusím, ale dal jsem mu už několikrát šanci a i když viditelně po herecké stránce přehrává, tak mě i zde párkrát rozesmál. Wahlberg, který mu zde sekundoval starého kámoše mě bavil o něco méně, ale sehrál svoji standartní postavu. Některé scény nejsou moc vtipné, jiné trochu k pousmání jsou. Třeba ta scénka, kdy Hart dává dýchání želvákovi neměla chybu. Takže jo, pár hlášek tu je. Dějově je to samozřejmě blbost, takže si to už víckrát nepustím, ale úplná ztráta času to nebyla, takže aspoň něco. ()

Galerie (166)

Související novinky

Mark Wahlberg jako muž od rodiny

Mark Wahlberg jako muž od rodiny

18.08.2022

Spolupráce mezi streamovací službou Apple TV+ a společností Skydance Media pokračuje dál. Nedávno měl na službě premiéru animovaný snímek Štěstí a teď přichází zpráva, že Apple získal také chystanou… (více)

Reklama

Reklama