John HamburgScénář:
John HamburgKamera:
Kris KachikisHudba:
Jeff CardoniHrají:
Kevin Hart, Mark Wahlberg, Regina Hall, Che Tafari, Jimmy O. Yang, Luis Gerardo Méndez, Tahj Mowry, Melanie Minichino, Alexis Rhee, Michelle DeShon (více)VOD (1)
Rodina je fuč a oddaný otec si poprvé po letech užije čas pro sebe se starým kamarádem – pařmenem, který chystá divoké narozeninové dobrodružství. (Netflix)
Snaží sa to byť príliš veľa vecí naraz a nakoniec nesplní očakávania ani v jednej z nich. Je to ako keby ste sa pokúsili spojiť dva nesúvisiace puzzle do jedného obrazu - výsledok je chaotický a nepresvedčivý. A háumorné scénky sú robené dosť nasilu, hoci niektoré momenty sú zábavné. Celkový dojem je v tejto komédii pomerne odpudivý. Podpriemer. 40/100 ()
Ze začátku sem měl doslova déjà vu, ještě aby ne, jestli The Union je kopírka akčních filmů, tohle mi přišlo jako pírka komedálních filmů. Ale postupem času se ukázalo, že tohle je mnohem horší, The Union je sice průměrný film, ale aspoň je to film, která je decetní a zachová si serioznost. To se o tomhle filmu nedá říct, neni to vtipný (né trapné scény fakt nejsou vtipné), nemá to žádný děj, vývoj postav a jejich osobnost, by se dali hodit na jeden papír a ještě by tam zůstalo dost místa a celé je to nudné a hloupé. Těch pár fajn scén, útok pumy, zníčení auta a křupající malíček, to fakt nezachrání. Původně sem chtěl jednu hvězdičku a ti ze slušnosti, ale fakt ne.....to nejde. ()
Začínám mít takový pocit, že Kevin Hart vytvořil komediální dvojici s už úplně každým. On vlastně ani nikdy nehrál v nějak extra dobrém filmu, naproti tomu Wahlberg kdysi hrál v parádních filmech, ale jeho kariéra se začíná ubírat do poměrně slušných srágor. Tentokrát ti ještě Marku naposledy odpustím a ty nejslabší 3 hvězdy ti pošlu, ale je to kamaráde naposled. Me Time má pár solidních záseků, kupu nechutností, fakt těch při kterých je divákovi až trapně za herce, ale právě díky kamarádství ústředního dua a jedné pošahané taxikářce jsem to nakonec zvládnul. 50% ()
[60%] Je pravda, že se v současné době netočí moc dobré komedie a Kevina Harta moc nemusím, ale dal jsem mu už několikrát šanci a i když viditelně po herecké stránce přehrává, tak mě i zde párkrát rozesmál. Wahlberg, který mu zde sekundoval starého kámoše mě bavil o něco méně, ale sehrál svoji standartní postavu. Některé scény nejsou moc vtipné, jiné trochu k pousmání jsou. Třeba ta scénka, kdy Hart dává dýchání želvákovi neměla chybu. Takže jo, pár hlášek tu je. Dějově je to samozřejmě blbost, takže si to už víckrát nepustím, ale úplná ztráta času to nebyla, takže aspoň něco. ()
Klasická Hartovka jak vyšitá, akorát s tím rozdílem, že zde jde humor celkem mimo diváka a nejen, že jsem se výrazněji nezasmál ani jednou, ale ono ani v průběhu toho průběžného humoru moc není. Je zde typická šablona podobných filmů, postavičky jsou stokrát vídané archetypy, scénáristicky je film bez sebemenší invence a výsledek pak vlastně za moc nestojí. Na tyhle filmy jde člověk kvůli černého a nekorektního humoru, ale ten zde bohužel úplně chybí a já nevidím důvod, proč se na film vlastně dívat... ()
Photo © Netflix