Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na smrtelné posteli přinutí matka svého syna, aby jí slíbil, že se nikdy neožení, což v něm zanechá mentální blok ve vztahu k závazkům vůči jeho přítelkyni. Nakonec se rozhodnou vzít se v Las Vegas, avšak mocný gambler se postará o to, aby muž prohrál 65 tisíc dolarů v pokeru. Nabídne mu, aby dluh splatil víkendem s jeho přítelkyní. Najednou se muž stává chorobně žárlivým a sleduje svoji snoubenku a jejího bohatého společníka, avšak upadá do léček, jak se jej gambler snaží zbavit. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (77)

viperblade 

všechny recenze uživatele

Tak tohle fakt nechápu. Kde jaká blbost zde má přes 60 %, ale tato vynikající komedie jen 52 %? No to mě fakt hlava nebere… No nic, radši zde napíšu, že se mi to hodně líbilo, pochválím Cage a Parker (která mi konečně připadala jako ženská!) a nesmím zapomenout na scény s Elvisy v letadle! Za mně plný počet taky proto, že je to fakt brutálně podceněno! ()

Sokkk_y 

všechny recenze uživatele

Dle mého hodnocení je tenhle snímek nejtypičtějším příkladem kategorie: "nepřekvapí / nezklame". Je to příjemná a nenáročná komedie s nádechem romantiky, jejíž děj nemá zbytečně složitou zápletku. Vše je protkáno jemným a trochu i ironickým humorem, který diváka pobaví, ale nedožene ho ke smíchu typu "ty máš epileptický záchvat?", za což jsem nesmírně u filmu tohoto typu rád.___ K hereckému obsazení bych měl výtku, a to Nicholase Cage. Tenhle herec není vůbec na komedie stavěný a ani se do nich nehodí. Naopak mi zde seděla má oblíbená Sarah Jessica Parker, jejíž výkon nebyl jedním z nejhorších.___ Sečteno podtrženo: Líbánky mají u mě lepší tři hvězdy (spíše 3 a půl), ale Nicholas to ztlačil na ty ***. ()

Reklama

vesper001 

všechny recenze uživatele

Tupoun Cage byl už v mládí nesnesitelný. Role hrdinů se zanedbatelnými mentálními schopnostmi jsou mu šité na míru a tady znovu aspiruje na malinovou nominaci. Kvůli mladé Carrie se na Líbánky dá při žehlení koukat. Když ovšem ovládnete touhu zakrýt obrazovku, kdykoli se na ní objeví Cage v říji, horkou žehličkou. ()

MartinNDL 

všechny recenze uživatele

Již v okamžiku, kdy jsem si četl stručný obsah filmu, jsem věděl, že to bude průser. Zápletka je jako vyšitá pro jednu třicetiminutovou epizodu pokleslýho sitkomovýho seriálu z osmdesátých let. Ani náhodou na tom nemůžete postavit celovečerák. Ani Nicolas Cage to nemohl utáhnout, zvláště pak, když není na plátně o nic dýl než jen průměrný Caan. Natahovaná nuda, zcela neoriginální rádoby situační humor. Trapně vykonstruovaný. Jestli to teď označím za oddechovku pro volný večer v rámci velmi improvizované a protahované předehry s Vaší přítelkyní, tak je to až až. Možná Vás to přímo nenasere, možná Vás to neurazí, ale rozhodně z toho nebudete odvaření nebo snad nadšení. Nebýt vynikajícího Cage (jako vždy), tak bych byl zlejší, takhle hodnotím "jen" jako silně podprůměrný. ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Od filmu jsem čekal, že bude spíš komediálně laděný, ale byla to cukrárna. Námět je celý hrozně přitažený za vlasy a chování postav je dost nevěrohodné, jako aby S. J. Parker uvažovala po víkendu s Caanem o svatbě, to je hodně hloupoučké. Cage tu hrál celkem smolařského vola. Nudit se nebudete, ale vtipné to tedy není. 2* ()

Galerie (36)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v Las Vegas v Nevadě, v Culver City v Kalifornii a Kauai na Hawaii. (rafix)

Reklama

Reklama