Ikony Kamila Střihavky - Série 4 (2025) (série)

Jan Haubert (S04E06)

(epizoda)
Hudební / Dokumentární
Česko, 2025, 27 min

Miloslav Levek

Hrají:

Kamil Střihavka (průvodce), Jan Haubert

Visací zámek se formoval kolem pětice studentů pražské stavební fakulty. Někteří členové fungovali do té doby již v jiných hudebních formacích, např. Jan Haubert v Punkplanktonu. Udělat renomé nekonvenční punkové skupině v období normalizace nepatřilo mezi snadné záležitosti, inženýři se však s problémem vypořádali svým osobitým způsobem – po škole tak dlouho hlásali existenci skvělé punkové kapely, až byli nakonec nuceni ji opravdu předvést. Již na konci roku 1982 vystoupili a předvedli dodnes osvědčený repertoár písní jako "Traktor", "Cigára", "Dopravní značky" aj. (Česká televize)

(více)

Marze

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pobavilo mě "Lidi přišli na Helenu Vodráčkovou a zjistili, že se jim líbí Visáči". Na Visáčích jsem  byl naposledy loni  v létě na u nás největším mezinárodním festivalu Pod parou v Trutnově. Byli hvězdy prvního dne a odehráli úžasný koncert. Do 007 občas chodím na koncerty. Je dobře, že se interiér klubu nikdy nezměnil. K vidění na  https://www.ceskatelevize.cz/porady/14143207212-ikony-kamila-strihavky/224542152030006/ ()