Reklama

Reklama

Série(10) / Epizody(67)

Obsahy(1)

Dva přední angličtí komici, Hale a Pace parodují ve svých krátkých situačních scénkách uplně vše, co parodovat jde. Od Hippies, přes Hip hop až po Rock. Velmi oceňovaný seriál nezklame nikoho, kdo má rád anglický humor. (matestlust)

Recenze (198)

annihilation 

všechny recenze uživatele

Ne všechno, ale většina jejich scének mě dostává svými vtipy do kolen, je to někdy tak blbé až je to dobré, někdy potěší černým humorem, jindy zase úplně překvapí. http://www.youtube.com/watch?v=bg1I6OM_9HE Jak tohle někoho může napadnout? :)) Řekla bych, že většina lidí se slabostí pro anglický humor si v tom najde něco, co se jim bude líbit. ()

Traktorista

všechny recenze uživatele

Absolutní pecka humoru a gegů, které se ještě mnohdy rozvíjejí celé další epizody. Úžasně zmáknuté scénky plné maximálního nasazení a citu pro detail. Tyhle dva týpky prostě musíte milovat, protože jejich krátké scénky jsou narvaný až po uši vtipem. Opravdu velikým přínosem je zde suprovejPotměšilův dabing, kterej zvedá tenhle seriál ještě o třídu vejš. Jedina skvrnka na kráse je zde Verbal, ale dle chybějícího komentáře, se nejspíše překlikl, když koukal na nějaký poníčko. ()

Reklama

ladno 

všechny recenze uživatele

S výnimkou asi dvoch epizód som sa bavil skutočne kráľovsky! Britský humor v tej najlepšej, čiže najzvrhlejšej, najčiernejšej a najnápaditejšej forme. Takýto scenár nie je schopný zosnovať každý. "Čumíš na mě?" P.S.: A ďakujem ČT za obzvlášť vydarený dabing Veldu a Potměšila - jeden z najlepších českých dabingov vôbec. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Steve? Franku? Steve? Franku? Dáš si fidorku? Geniální humor této dvojice mě spolehlivě rozesměje. Jejich nápady jsou někdy tak absurdní, že jen kroutím hlavou, kde na ně chodí. Musím směle konstatovat, že zde hraje roli i výborný dabing. Smekám před překladateli, kteří vymysleli i spoustu nových slov a slovních spojení. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama