Reklama

Reklama

Série(10) / Epizody(67)

Obsahy(1)

Dva přední angličtí komici, Hale a Pace parodují ve svých krátkých situačních scénkách uplně vše, co parodovat jde. Od Hippies, přes Hip hop až po Rock. Velmi oceňovaný seriál nezklame nikoho, kdo má rád anglický humor. (matestlust)

Recenze (199)

RADX1 

všechny recenze uživatele

Sranda dobrá, ale s odstupem času už mi to zas tak "vyšpicovaně špicové" nepřijde. I tak se dá s tímto seriálem příjemně zabít čas. Mnozí tu píšou něco o anglickém humoru. Nepřijde mi, že by ho v seriálu nějak moc bylo. Spíše prostě "normální" ulítlý parodující humor. Škoda, že nelze hodnotit i dabing, který je vzhledem k typu seriálu velmi kvalitní. ()

mikulíšek 

všechny recenze uživatele

Občas velmi vtipné, občas se člověk jen uchechtne a někdy šel humor úplně mimo mě. Bohužel český dabing mnohdy zcela zabijí podstatu vtipu, založeného na slovíčkaření, mnohovýznamovosti nebo na dialektech, a sledování v originále vyžaduje dobrou znalost angličtiny. Svým charakterem bych Hale & Pace srovnal s Robot Chicken - dlouhé scénky prokládané těmi udérnými krátkými; a celkově oscilující mezi humorem dobrým a tím méně vtipným (hůře pochopitelným) Vcelku příjemná podívaná. (3* především kvůli vadám způsobeným dabingem a odlišným kulturním prostředí) ()

Reklama

RabbitX 

všechny recenze uživatele

Čumíš na mě? Hej povídám to čumíš na mě?...Jo ty...tak bacha ty čumíš na mě....chceš jí cáknout co! Pocem a zopakujto...né ty pocem a zopakujto ...co bych ti měl zopakovat...sem řek pojd sem a zopakuj pojd sem a zopakuj ....ha...smi drc do piva - a co s tim jako uděláš? ............................prostě machři:) ()

PedroPo 

všechny recenze uživatele

"Abych v mládí nemasturboval, dával mi otec do čaje jednu věc. Můj penis." Je potřeba dodávat něco víc? Vynikající esence anglického humoru, která byla ještě povýšená českým dabingem. Od té doby vždycky když jedu taxíkem, musím se lehce usmívat, protože tahle profese je díky tomuto seriálu už navždy spojená s lehce vtipnýma strejcema (bez ohledu na věk a vizáž). ()

Had6 

všechny recenze uživatele

Kupodivu se neustále směju těm neskutečně šíleným skečům. Sám se tomu divím. Ale nutno říci, že některé hlášky se docela uchytily i v životě. A to nemluvím jenom o sobě...Rozhodně za to vděčím i dobrému dabingu. Viděl jsem všechny díly v angličtině a některé vtipy prostě nejde pochopit, neboť anglická rčení a pořekadla nejsou mé hobby. Natož pak luštit rozdíl mezi skotským a anglickým přízvukem. Proto dávám vyjímečně přednost české verzi. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama