Reklama

Reklama

Od soumraku do úsvitu 2

  • Česko Od soumraku do úsvitu 2: Krvavé peníze (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Vůně peněz přitahuje lidi, chuť krve zas někoho jiného...  Šerif Lawson má nos na problémy podezírá nevinně se tvářícího lupiče Bucka, že zase něco chystá - a má pravdu. Buckův kumpán Luther právě uprchl z vězení a rozhodli se spolu vyloupit jistou mexickou banku, ve které na ně čeká 5 miliónů dolarů. Buck svolá své další kamarády - rodeo jezdce C.W., trenéra pitbulských teriérů Jesuse a chytráckého strážníka Raye. Cestou na místo setkání, po strážce s netopýrem, zastaví Luther neznámému muži... zanedlouho však zjistí, že autem nesrazil obyčejného netopýra! Luther se setkává se svými kumpány, kteří zatím netuší, že je pronásleduje stín, který jim jde po krku - doslova!!! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (102)

Eraserhead 

všechny recenze uživatele

Spiegelova režie stylem "pohled přes cokoliv" (kamera pod louží krve, atd) byla sem tam využitá už v Narušiteli a dalo se mluvit o nápaditosti. Tady to kapánek přehnal a film je v podstatě složen pouze z takovýhle záběrů. A z logiky věci by se mělo jednat o prequel, když se znovu objevil Danny Trejo, který se v Rodriguezově filmu tak úžasně rozletěl po kulečníkovém stole :-) ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Jedno z najväčších sklamaní čo som zažil. Po geniálnej jednotke som dúfal aspoň v polovičnú pecku. Obsadenie bolo nádejné a režisér mohol dokázať, že niečo odkukal od Raimiho. Ale neodkukal. Po celkom vtipnom úvode z filmu zdrhne Bruce Campbell a zvyšok filmu sledujeme nudný ukecaný nevtipný film s minimom slabej akcie. Okrem názvu a Dannyho Treja to s jednotkou nemá nič spoločné. 2/10. ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

5členná parta recidivistů se vydá do Mexika vyloupit banku, na cestě jeden z nich srazí divného netopýra, asi na 3 minuty nakoukne do baru Titty Twister a záhy jest pokousán upírem. Takže postupně vysává a mění ostatní kumpány, trezorový cíl ovšem zůstává. Režisér (a scénárista v jedné osobě) se divokou kamerou s ulítlými záběry skrz všelico snaží imitovat Rodrigueze, jeho úrovně však ani nedohlédne; kvůli nedostatku peněz na triky (když už, natolik uboze špatné, až srandovní) pak konfrontace s policií proběhne skrze fádní přestřelku… při zatmění slunce, které nastane během 5 sekund, čtvrt hodiny trvá naprostá tma, ve finále se zase bryskně rozjasní. No… ()

VanBradley89 

všechny recenze uživatele

Tak tu máme dvojku. Z prvního dílu se kromě Dannyho Treja nikdo nevrátil. V očekávání strašného průseru jsem film nahrával z televize. Říkal sem si, že i když to asi bude hrozná sračka tak to prostě musim vidět, abych jednou mohl říct, že jsem viděl všechny. A světe div se ono se mi to docela líbilo. Neříkám, že to je nějaké extra veledílo, ale koukat se na to dá. Sem tam padne nějaká povedená hláška, zajímavé pohledy kamery. Určitě bych toto pokračování nezatracoval. Asi takhle nejlepší by bylo kdyby vůbec žádné sequely k legendární jedničce nevznikly, ale stalo se. A, alespoň z mého pohledu to nedopadlo zas tak hrozně jak tu někteří tvrdí. PS: Chlápek co zaskočil na natáčení porna je bez debat to nejlepší. ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Snaživo natočená strašná zbytočnosť. Privádza ma k úvahe, prečo niektoré filmy jednoducho sú „kúl“ a iné nie. Pretože OD SÚMRAKU DO ÚSVITU II opať disponuje zaujímavým námetom, radom ozvláštňujúcich postupov a ani zďaleka nie márnymi ksichtami, ale... nudil som sa. Na začiatku netopiere prehryzú oceľové lano od výťahu a na konci trvá úplné zatmenie slnka polhodinu... ()

Galerie (8)

Zajímavosti (8)

  • Natáčení probíhalo od 19. ledna do 8. března 1998 mimo jiné také v Jižní Africe. Zfilmován byl tak později než třetí pokračování série. Uveden byl přesto druhý v pořadí. (gogos)
  • Film vyhrál cenu Saturn v kategorii nejlepší domácí video. (Terva)
  • Auto Jesuse (Raymond Cruz) je Lincoln Continental Mark IV z roku 1959, tzv. "Town car". (dandislav1991)

Reklama

Reklama