Reklama

Reklama

Od soumraku do úsvitu 2

  • Česko Od soumraku do úsvitu 2: Krvavé peníze (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Vůně peněz přitahuje lidi, chuť krve zas někoho jiného...  Šerif Lawson má nos na problémy podezírá nevinně se tvářícího lupiče Bucka, že zase něco chystá - a má pravdu. Buckův kumpán Luther právě uprchl z vězení a rozhodli se spolu vyloupit jistou mexickou banku, ve které na ně čeká 5 miliónů dolarů. Buck svolá své další kamarády - rodeo jezdce C.W., trenéra pitbulských teriérů Jesuse a chytráckého strážníka Raye. Cestou na místo setkání, po strážce s netopýrem, zastaví Luther neznámému muži... zanedlouho však zjistí, že autem nesrazil obyčejného netopýra! Luther se setkává se svými kumpány, kteří zatím netuší, že je pronásleduje stín, který jim jde po krku - doslova!!! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (102)

JK-Stinger 

všechny recenze uživatele

Relativně zprzněné pokračování kultovní jedničky. Prakticky je to zase rozdělené do dvou částí, kdy se v první půlce dává dohromady banda a rozvíjí pomalu upírská historka (což je oproti prvnímu dílu tak trochu nuda, tam to přišlo pro mě zcela nečekaně:)) a v druhé půlce se to všechno pobije. Slabý příběh, minimum dobrých postav a soundtrack, který sice nezní tak špatně, ale dává pocit, že je vykradený ze spousty dalších filmových kousků. Hodnocení zachraňuje nakonec jen pár dobrých záseků, které zlehka připomínají svého staršího úspěšnějšího bratříčka. ()

Gary 

všechny recenze uživatele

Jedno z nejlepších pokračování, jaké jsem kdy viděl. +Jedny z nejlepších hereckých výkonů, digitálních efektů, kamery,scénáře a hudby. Někdy se až divím Danny Trejovi, že si scénář nejdřív nepřečte. Vždyť i on by si mohl vybírat o něco lepší filmy. Roberta Patricka naopak chápu. Po Terminátorovi po něm neštěkne pes a tak se snaží, jak to jen jde. Ale tohle ho nejspíš nespasí. P.S.:Pokusy o Tarantina jsou velice chabé a jednička byla oproti téhle slátané kravině poklad. ()

Reklama

VanBradley89 

všechny recenze uživatele

Tak tu máme dvojku. Z prvního dílu se kromě Dannyho Treja nikdo nevrátil. V očekávání strašného průseru jsem film nahrával z televize. Říkal sem si, že i když to asi bude hrozná sračka tak to prostě musim vidět, abych jednou mohl říct, že jsem viděl všechny. A světe div se ono se mi to docela líbilo. Neříkám, že to je nějaké extra veledílo, ale koukat se na to dá. Sem tam padne nějaká povedená hláška, zajímavé pohledy kamery. Určitě bych toto pokračování nezatracoval. Asi takhle nejlepší by bylo kdyby vůbec žádné sequely k legendární jedničce nevznikly, ale stalo se. A, alespoň z mého pohledu to nedopadlo zas tak hrozně jak tu někteří tvrdí. PS: Chlápek co zaskočil na natáčení porna je bez debat to nejlepší. ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Snaživo natočená strašná zbytočnosť. Privádza ma k úvahe, prečo niektoré filmy jednoducho sú „kúl“ a iné nie. Pretože OD SÚMRAKU DO ÚSVITU II opať disponuje zaujímavým námetom, radom ozvláštňujúcich postupov a ani zďaleka nie márnymi ksichtami, ale... nudil som sa. Na začiatku netopiere prehryzú oceľové lano od výťahu a na konci trvá úplné zatmenie slnka polhodinu... ()

BlackTom 

všechny recenze uživatele

Zábavný úvod s neopakovateľným Bruceom Campbellom bol perfektný, no potom to šlo už dolu z kopca. Drsné postavy, drsné scény a drsné dialógy boli zo začiatku možno originálne, ale po čase ma už mimoriadne znechutili. Najhoršie však boli klišeovité zábery na bizónou lebku v púšti, cez ktorú striedavo cupká pavúk a prelieza had. Bŕŕ, takéto scénky patria do 80's, rovako ako smiešne netopiere. Ale aby som len nekritizoval, musím uznať, že Robert Patrick sa mi páčil, čo sa však nedá povedať o otrasnom militantnom kváziultradrsnom Raymondovi Cruzovi. Spočiatku som sa pobavil, potom som už len nechápavo krútil hlavou, ale nakoniec je to celkom slušné béčko. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (8)

  • James Parks, který ztvárnil strážníka Edgara McGrawa, je skutečným synem Michaela Parkse, představitele rangera Earla McGrawa. Společně se pak ve stejných rolích objevili i ve snímcích Kill Bill (2003) nebo Grindhouse: Auto zabiják (2007). Samostatně si pak zahráli i v dalších filmech Quentina Tarantina a Roberta Rodrigueze. (gogos)
  • Film vyhrál cenu Saturn v kategorii nejlepší domácí video. (Terva)
  • Hlavní hrdinové mají na autě SPZ s nápisem BYT MEE, což by bylo správně BIT ME - kousni mě. (-Bomba-)

Reklama

Reklama