Reklama

Reklama

Od soumraku do úsvitu 2

  • Česko Od soumraku do úsvitu 2: Krvavé peníze (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Vůně peněz přitahuje lidi, chuť krve zas někoho jiného...  Šerif Lawson má nos na problémy podezírá nevinně se tvářícího lupiče Bucka, že zase něco chystá - a má pravdu. Buckův kumpán Luther právě uprchl z vězení a rozhodli se spolu vyloupit jistou mexickou banku, ve které na ně čeká 5 miliónů dolarů. Buck svolá své další kamarády - rodeo jezdce C.W., trenéra pitbulských teriérů Jesuse a chytráckého strážníka Raye. Cestou na místo setkání, po strážce s netopýrem, zastaví Luther neznámému muži... zanedlouho však zjistí, že autem nesrazil obyčejného netopýra! Luther se setkává se svými kumpány, kteří zatím netuší, že je pronásleduje stín, který jim jde po krku - doslova!!! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (102)

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Od výborné Fakulty po srágoru. Robert Patrick to teda vede...Tady to šíleně smrdí jen snahou svést se na někdy až kultovní a skvělý jedničce. Pokračování nefunguje jako horor, akční film ani jako komedie. Logika si samozřejmě dala pauzu, ale to asi i od takových filmů očekávám a dokážu nad tím mávnout rukou, když vidím alespoň snahu, jenže tady nebyla ani ta snaha. Film o upírech co se snaží vykrást banku, no to působí směšně samo od sebe...Scéna frontálního útoku na policii je nasazenou korunou...nic jiného ne odpad si tohle nezaslouží... ()

Vitason 

všechny recenze uživatele

From Dusk Till Dawn 2 rozhodně není tak špatný film, jak zde všichni tak hezky opakují. Jasně, není to jednička a Spiegel na duo Rodriguez/Tarantino nemá, ale na druhou stranu se pan režisér dost snaží, šikovně si půjčuje a navíc se na věc kouká s minimálně stejným nadhledem, kdy jsou ve filmu momenty jako: debata o pornu, vyprávění o chlapíkovi, co si to rozdal s pornoprůmyslem, finta se sanitkou, nebo to, jak se šéf zločinecké bandy pořád vyhýbá smrti, aby se nakonec stejně stal upírem, které opravdu stojí za to. Navíc je Robert Patrick ten největší drsňák pod zatměním slunce a Spiegel si s režií hraje jako malé dítě, kdy hlavně kamera, která se skoro pořád dívá na dění z pozice různých předmětů (Miska, větrák), vytváří z pokračování Rodriguezova kultu zajímavou věc. A za zmínku ještě rozhodně stojí cameo Bruce Campbella a návrat Dannyho Treja. From Dusk Till Dawn 2 je příjemné béčko, které si člověk s nadhledem užije. ,,A potom zastřelil chlapa, co tam přinesl koblihy.“ ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Robert Rodriguez tu uz nereziruje, namiesto toho si na rezisersku stolicku sadol Scott Spiegel, a hned poznat, ze rozhodne nedosahuje Rodriguezovych kvalit. Scenar uz aj v jednotke bol slaby, no v Od Soumraku do Usvitu 2 je to scenaristicky vyplach. Herecke obsadenie nepresvedcive, az na Roberta Patricka, ktory si film uziva. Dejova linia sa na rozdiel od jednotky odohrava inde /myslim, ze Titty twister ...../ a je podstatne slabsia. A akcnych scen taktiez menej a pre mna su nepresvedcive. 32 % ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Teraz prvý krát vidím, aký mala táto slabotina dobrý original plagát. Asponže u nás mala škaredý ako si zaslúži... Film má minimum spoločné s fantastickou jednotkou. Príbeh je skresaný na "pár chlapíkov v banke" a experimentálne pohľady kamery či srandovná erotická scéna tento nepodarok nezachránia... ()

Gary 

všechny recenze uživatele

Jedno z nejlepších pokračování, jaké jsem kdy viděl. +Jedny z nejlepších hereckých výkonů, digitálních efektů, kamery,scénáře a hudby. Někdy se až divím Danny Trejovi, že si scénář nejdřív nepřečte. Vždyť i on by si mohl vybírat o něco lepší filmy. Roberta Patricka naopak chápu. Po Terminátorovi po něm neštěkne pes a tak se snaží, jak to jen jde. Ale tohle ho nejspíš nespasí. P.S.:Pokusy o Tarantina jsou velice chabé a jednička byla oproti téhle slátané kravině poklad. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (8)

  • James Parks, který ztvárnil strážníka Edgara McGrawa, je skutečným synem Michaela Parkse, představitele rangera Earla McGrawa. Společně se pak ve stejných rolích objevili i ve snímcích Kill Bill (2003) nebo Grindhouse: Auto zabiják (2007). Samostatně si pak zahráli i v dalších filmech Quentina Tarantina a Roberta Rodrigueze. (gogos)
  • Auto Jesuse (Raymond Cruz) je Lincoln Continental Mark IV z roku 1959, tzv. "Town car". (dandislav1991)
  • Film vyhrál cenu Saturn v kategorii nejlepší domácí video. (Terva)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno