Reklama

Reklama

Kdo přežije - Panama

(série)
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2006

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Danielle DiLorenzo, Shane Powers

Tvrdá soutěž na exotickém ostrově, ve které trosečníci doslova bojují o přežití, vodu, jídlo a náčiní, které jim usnadní život. A v neposlední řadě o výhru v podobě milionu dolarů! (oficiální text distributora)

Recenze (85)

gilmore_girl 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro me zatim nejlepsi serie... a to diky Terrymu, ktery vsem ukazal, jak se to ma hrat. Pani, vydrzet tak dlouho, ackoli jsou vsichni proti vam, neztracet nadeji, rozvahu a silu, klobouk dolu. Pri soutezich jsem ani nedychala (nebo se o me pokousel infarkt), jak moc jsem to prozivala a prala mu kazdou dalsi a dalsi vyhrat - a on me nezklamal. Jednoznacne zatim nejlepsi soutezici ze vsech, co jsem videla! ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozhodně zatím jedna z nejslabších sérií, které jsem viděl. Počáteční rozdělení kmenů je úplně mimo a když už to tak rozdělí, tak to tak nechají jen jednu kmenovou radu. Celý začátek, až do sloučení kmenů, to bylo dost o ničem. Pak se to trochu rozjelo, konec byl zajímavý, ale stejně to byl oproti sériím, které přišly poté (13-17), slabý odvárek. Dělo se toho málo zajímavého, hráči byly víceméně tuctoví a nepříliš zajímaví. Celkově je to určitě jedna z nejslabších sérií. Spoilery: Kdyby tam nebyl šílenec Shane, tak by tahle série stála za ještě větší prd. Co tam tenhle týpek občas předváděl, bylo k popukání. :-D S vítězem jsem docela spokojený, protože jsem asi jako jeden z mála nefandil Terrymu. Byl mně dost nesympatický, byl dobrý v soutěžích, ale jevil se mi moc sobecky, arogantně a provokativně a o jeho férovosti bych dost pochyboval, když dostal šanci, tak hned odstřihl kámoše Dana. Mezi další neoblíbence se řadí kráva Courtney, která byla nehorázně otravná a pitomá. Naopak k oblíbencům patří Aras, Shane, Misty a Sally. Ale jinak je docela těžký si najít v týhle sérii svýho oblíbence... ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělej cast, zajímavé charaktery soutěžících, nádherný prostředí, dostatek napětí a začátek v podobě neustálých dešťů dal zabrat i těm nejsilnějším. Mám jen 2 drobné výtky. Zaprvé jsem zklamaný, že nevyhrál můj favorit a zadruhé jsem očekával větší zvraty v celkovém příběhu. Vývoj série byl docela předvídatelný. Nejsympatičtější účastnice: Sally a Cirie. Nejsympatičtější účastník: Austin (Terry a Bruce mi nevadili). Celkově za 80% ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokusím se vyvarovat spoileru. Nevím, kolikátá je Panama v pořadí, a zjišťovat se mi to nechce. Zato vám povím, proč je tak povedená a pro mě osobně nepřínosnější. Protože se do ní přihlásil jistý šestačtyřicátník Terry, který vnesl do hry něco, co do té doby nikdo. Všem ukázal, že tuhle hru lze hrát férově. Že není potřeba lhát, podvádět, vymýšlet podfuky na druhé. Že není nutné potlačovat svou sílu, abyste pro ostatní byli za slabého a neškodného. Že jde zůstat sám sebou i ve hře o milion dolarů. Jeho mladší spolubojovníci neustále mleli něco o tom, jak je těch několik dnů na ostrově naučí být lepšími, silnějšími, a kdesi cosi. A příklad měli přitom přímo před svými zraky. Snad se dobře dívali. Souhlasím s tím, že Terry propásl několik možností, jak vývoj hry dostat pod ještě větší kontrolu. Ale cožpak jde oklamat člověka, od něhož byste později potřebovali hlas v boji o takový balík peněz? Sami jste dobře viděli (nebo uvidíte), jaký respekt a uznání si Terry svým počínáním u ostatních vydobyl. Tohoto intrikami a přelétavostí nikdy nedosáhnete. Terry je zkrátka inspirací, proto Panama vítězí. ()

Larushka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozdělení na 4 kmeny, ostrov vyhnanství, tajná imunita - bylo toho hodně. Jasného favorita jsem si mezi soutěžícími nenašla, sympatických tam bylo více lidí, ale ti bohužel postupně vypadli, až zbyla stupidní dvojka. Díky téhle sérii jsem si uvědomila, že dabing dělá opravdu hodně, jestli mě to ale přesvědčí k sledování v originálu, to zatím nevím. Zajímavé bylo, že jsem ze začátku Cirie fakt nemusela, ale musím uznat, že hru hrála velmi dobře. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (9)

  • Tina Scheer, členka kmene starších žen, se původně přihlásila do předchozí série Kdo přežije: Guatemala (od r. 2005), kam byla i vybrána. Těsně před odjezdem se jí však přihodila osobní tragédie, skrze kterou musela svůj odjezd zrušit. Tvůrci pořadu však přišli s velkorysou nabídkou. Tina dostala pozvánku do 12. série odehrávající se v Panamě, jakožto projevení soustrasti od štábu a navíc jako možnou terapii, kterou přijala. (Moly)
  • V této sérii byl poprvé představen nový speciální prvek soutěže ostrov vyhnanství. (x_silver)
  • V této sérii byli poprvé soutěžící rozděleni podle věku. (AlohaAnty)

Reklama

Reklama