Reklama

Reklama

Kdo přežije - Panama

(série)
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2006

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Danielle DiLorenzo, Shane Powers

Tvrdá soutěž na exotickém ostrově, ve které trosečníci doslova bojují o přežití, vodu, jídlo a náčiní, které jim usnadní život. A v neposlední řadě o výhru v podobě milionu dolarů! (oficiální text distributora)

Recenze (85)

Rawar 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILER: Skvělá epizoda a zajímavý koncept rozdělení na mladší/starší muže a ženy, charaktery tady měli hodě různorodé parametry a v momentě kdy došlo ke sloučení se začali dít slušné věci. Přisprostlý Šejn s nonstop vyvalenou cíchou byl v pravdě příšerným vágusákem ale byla legrace pozorovat jeho ksychty, které házel téměř při každé příležitosti. Mrzí mě že nezničitelný Terry vypadl právě vinou mojí oblíbené Danielle, protože si myslím že s ním by finále vyhrála. Muselo na něj být namíchnuto spoustu lidí, už jen proto že vyžral všechny odměny a Imunity + parádní GMCčko v plné palbě. Závěrečná volba Arase do finálové dvojky se Danielle moc nepovedla a je to škoda, protože jsem jí to přál. Nejen protože byla elegantní, pěkná a odměřená, ale hlavně hrála takovou tichou vodu až do konce a kdyby dodržela slovo a vzala si Terryho sebou, určitě by měla mega v kapse. Pevně doufám že jí ještě uvidím v nových sezonách. Danielle je totiž na prvním místě v mé TOP5 survivors ()

Martin_W 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Komentář obsahuje spoilery! Ale jo, hodně povedená série. Nechápu nač se rozdělovaly kmeny na čtyři, když se hned zase spojily. Kdyby je takhle drželi alespoň další dvě epizody, bylo by to mnohem zajímavější. STEJNĚ jako u minulé série se moje největší oblíbenkyně dostala na druhé místo, přál jsem ji to ze všech nejvíc, byla nejsympatičtější, nejkrásnější a strategii měla taky dobře vymyšlenou. Terryho jsem rád neměl,nemít tajnou imunitu, šel by pryč mnohem dřív. Ať už vypadal jako největší sympaťák mnohdy šlo poznat co za namyšleného blbce to je. Druhý a poslední oblíbený člověk, které jsem si oblíbil byla Cyrie, ta ikdyž byla z těch nenápadnějších, dokázala pobavit a nepřipadala mi, že by si na něco hrála. Nejvtipnější byli bezpochyby Shane a Courtney. Naopak jak už jsem zmíňil neměl jsem rád Terryho a dále taky Courtney, Bobbyho a Austina, ostatní mi nějak značně nevadili. Hodnotím 8/10 ()

Reklama

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery Už hezkou řádku sezón se Survivor snaží zaujmout diváka nějakým trikem, tajnou imunitou, rozdělením kmenů, a podobně. Panama spojuje všechno, má exilový ostrov, tajnou imunitu a rozdělení kmenů podle pohlaví a věku hned na čtyři, vůbec poprvé v historii soutěže. Cast je rozmanitý a zajímavý, výstřední a sympatický, takový, že si snad každý může najít nějakého oblíbence. To je určitě velké plus. Kromě toho se však poprvé objevuje jeden z největších stratégů Survivora, kterého se dočkáme ještě několikrát. Vítěz: 1* - řadu bohužel przní vítěz, který je naprosto nahodilý, většinu času bez jakékoli strategie, a navíc s otravnou osobností. Je jediným důvodem, proč má tak skvělá řada ode mě jenom 4 a ne 5*. Top 20: Cirie Fields. Oblíbenci: Courtney Marit, Shane Powers ()

Laerry 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poprvé se nám představil Exile island, což beru jako dobré obohacení - v poslední době se pravý survivor efekt začal vytrácet, takže vyhoštění jedince na pustý ostrov, kde je odkázán jen sám na sebe je zase drobný návrat k začátcím soutěže. Co se týče sociální stránky - je tu nový experiment: rozdělení do čtyř skupin podle pohlaví a věku. Nápad to je geniální - škoda jen, že tohle původní rozdělení je brzy "zkaženo" promícháním skupin.... V Panamě se najde opět několik charakterů, které vyčuhují nad průměrem - oduševnělý učitel umění Bruce, magor Shane trpící absťákem (po cigaretách a po synovi), couch potato Cirie, Terry-minátor doslova přežívající mezi mladšími hráči, silikonová Danielle, a Aras, který se rozhodl pro soukromou válku proti Terrymu... ()

Zdeňka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Série, která mi nedala spát. Jedna z mých nejoblíbenějších. Favorit od prvního dílu to dotáhne opravdu daleko. Pyšnící se imunita na jeho hrudi a reakce jeho bývalých spoluhráčů v porotě jsou jedny z nejlepších momentů vůbec. Nejotravnější postavou se stala Cirie, můj obdiv tedy nezískala. Favorit: Terry Deitz ()

Galerie (11)

Zajímavosti (9)

  • Tina Scheer, členka kmene starších žen, se původně přihlásila do předchozí série Kdo přežije: Guatemala (od r. 2005), kam byla i vybrána. Těsně před odjezdem se jí však přihodila osobní tragédie, skrze kterou musela svůj odjezd zrušit. Tvůrci pořadu však přišli s velkorysou nabídkou. Tina dostala pozvánku do 12. série odehrávající se v Panamě, jakožto projevení soustrasti od štábu a navíc jako možnou terapii, kterou přijala. (Moly)
  • V této sérii byli poprvé soutěžící rozděleni podle věku. (AlohaAnty)
  • Soutěžící Shane Powers kouřil před nástupem do soutěže po dobu 20 let 3 krabičky cigaret denně. (Mičl)

Reklama

Reklama