Reklama

Reklama

Kdo přežije - Panama

(série)
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2006

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Danielle DiLorenzo, Shane Powers

Tvrdá soutěž na exotickém ostrově, ve které trosečníci doslova bojují o přežití, vodu, jídlo a náčiní, které jim usnadní život. A v neposlední řadě o výhru v podobě milionu dolarů! (oficiální text distributora)

Recenze (85)

Yarwen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Panama přinesla soutěži ostrov vyhnanství se soškou imunity, kterýžto aspekt se projevil jako úspěšný a vrátil se i v následujících dílech. Pro mě jedna z těch lepších sérií, v závěru jsem přemýšlel, jestli "ten třetí" mohl s jinou taktikou zvítězit, nu, těžko říct. Oblíbené postavy: vnitřně i fyzicky silná Tina, rozumná Sally, schopný Terry. Neoblíbené postavy: hloupá Courtney, sobecká Melinda ()

Zdeňka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Série, která mi nedala spát. Jedna z mých nejoblíbenějších. Favorit od prvního dílu to dotáhne opravdu daleko. Pyšnící se imunita na jeho hrudi a reakce jeho bývalých spoluhráčů v porotě jsou jedny z nejlepších momentů vůbec. Nejotravnější postavou se stala Cirie, můj obdiv tedy nezískala. Favorit: Terry Deitz ()

Reklama

J*A*M*A*L 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Panama byla má druhá série co jsem viděl a musím říct že to bylo vážně senzační.Bylo to docela vyrovnané takže před sloučením to vypadalo že to bude fakt vyrovnané.Nakonec se však po chvíli času ujala vlády Casaya nebo jak se to píše no a zbytek mluví za vše.Má třetí nejoblíbenější série, kde jsem měl asi mé největší oblíbence z celého survivoru, nebo alespoň ze všech sérií co se kterýma jsem měl tu čest.Mí oblíbenci: Terry, Cirie, Austin, Dan, Bruce, Sally, Shane Oblíbený kmen: La Mina///Hodnocení: 100%/// ()

Laxik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z nejzábavnějších řad hlavně pro ty individuality. Terry je frajer a měl to vyhrát, Ciri jsem nesnášel od první minuty, ale nakonec se ukázala jako geniální manipulátorka. Takže skvěle bavila, ale i tak jsem ji neměl rád. Aféra s listem mluví za vše. No, Danielle byla dokonale vymazaná, někdo tak dutej a nestálej se jen tak nevidí, ale na druhou stranu byla fakt pěkná. Shane dokonalej, prostě nemám slov. V málokom se skloubí inteligence, naivita a nezřízený šílenství tak jako v něm. Courtney, Dan, ... V podstatě si asi zapamatuju všechny. A to se nestává u každý řady. ()

kajda.l 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Survivor Exile Island (Ostrov vyhnanství) je pro mě divácky velmi komplikovaná série. V pořadí již dvanácté dobrodružství, které již potřetí zavítalo do panamských vod (předtím série 7 - Pearl Islands a 8 - All Stars) mělo slibně našlápnuto, nejen díky velmi atraktivnímu castingu, prostředí a také díky několika výrazným novinkám a změnám, které Survivora posunuly do trošku jiného levelu (skryté imunity, exilový ostrov) ale i díky schopnostem několika jedinců, ať už vybroušenou taktickou hrou nebo téměř robotickými sportovními výkony v soutěžích či a to v neposlední řadě faktorem zábavy, kterou do této řady někteří, když řeknu šílenci ( nejen Shane) nebudu se mýlit, přinesli, stát se jednou z nejlepších řad vůbec, ovšem...bohužel tato skvěle rozjetá řada má pro mě jednu obrovskou kaňku na kráse a tou je osoba, která se nakonec radovala z titulu "Sole Survivor". Ano, vítěz 12. řady je pro mě společně s vítězem 21. řady - Nicaragua (ten je ještě 100% příšernější) nepřekousnutelný. A přitom stačilo tak málo, a to aby vyhrál kdokoliv z jiný z Final6 (hlavně 2. a 4. místa je škoda) než ta osoba, která nakonec vyhrála. Dvakrát škoda, za vítěze sundavám jednu zářivou. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (9)

  • Tina Scheer, členka kmene starších žen, se původně přihlásila do předchozí série Kdo přežije: Guatemala (od r. 2005), kam byla i vybrána. Těsně před odjezdem se jí však přihodila osobní tragédie, skrze kterou musela svůj odjezd zrušit. Tvůrci pořadu však přišli s velkorysou nabídkou. Tina dostala pozvánku do 12. série odehrávající se v Panamě, jakožto projevení soustrasti od štábu a navíc jako možnou terapii, kterou přijala. (Moly)
  • Natáčelo se v Perlovém souostroví u pobřeží Panamy. (LEGACY)

Reklama

Reklama