Reklama

Reklama

Kdo přežije - Cookovy ostrovy

(série)
  • USA Cook Islands
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2006

Obsahy(1)

Tvrdá soutěž na exotickém ostrově, ve které trosečníci doslova bojují o přežití, vodu, jídlo a náčiní, které jim usnadní život. A v neposlední řadě o výhru v podobě milionu dolarů! (oficiální text distributora)

Recenze (140)

davistercz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejlepší díl za celou tuhle sezonu, ačkoli je to už velmi stare, přeci jenom rok 2006, tak je to opravdu pecka. Viděl jsem Cookovy ostrovy,Čínu,Guatemalu a Panamu. Omlouvám se,že už hodnotím dřív jako že tenhle díl byl nejlepší,když jsem přitom nezkoukl všechny díly. Ale tato epizoda mě tak nadchla, že bych se chtěl jednou připojit do tohoto pořadu.. Bravo Yule!!! ()

blazma 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mě osobně, nejlepší řada všech dob. Ten perfektní mix naprosto unikátních a skvělých, sympatických hráčů se už zkrátka nikdy neobjevil. Nebudu jmenovat všechny, protože by jsem nenapsal asi jen tak 3 jména z celé sestavy. Nejvíc ikonické Ozzy, Parvati, Yul, Penner, Candice. Prostě fantazie. Miluju to řadu. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

POZOR SPOILERY TV/// Obsazení 10/10 Děj 10/10 Hudba 8/10 Prostředí 10/10/// Nejoblíbenější postavy: Yul, Becky, Parvati. Koho bych napsal ve finále: Yul. Proč? Fandil jsem mu od začátku, sympaťák, hrál fér, líbilo se mi jeho spojenectví s Becky. Koho jsem chtěl víc poznat: Asi nikoho, každého jsem dostatečně poznal, zvláště ty, kteří si to zasloužili. -Koho bych vyřadil: Jonathan, který se sice ne svoji vinou dostal do role přeběhlíka./// Souhlasím s těmi co říkají, že tohle je jedna z nejlepších sérií. Všechno je tu dobře a správně. Počáteční rozdělení do čtyř etnik. Hned od začátku jsem fandil asiatům. Rovněž mě na začátku zaujal Ozzy, sice jsem mu nefandil, ale ty jeho vodní souboje. Patří mu zatleskat. Vůbec vodní soutěže tu jsou hodně povedené. Je tu několik zlomových a dramatických zvratů. Zrada Candice a Jonathana a tedy velké oslabení pro Yula, Becky, Ozzyho a Sundru, kteří svojí bojovností a vzájemnou důvěrou dokázali projít až to finálové čtyřky, přestože v ten moment proti nim stálo 8 soupeřů. Každá kmenová rada pak byla velmi dramatická. A samotné finále. Takové drama a napětí jsem ještě nezažil. Nakonec ale zvítězil favorit a já jsem byl spokojený./// Celkem 96%/// ()

Opsha 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi nejpřeceňovanější řada v historii - 20 soutěžících, ale z toho sotva pět zajímavých, předvídatelný vývoj kdy po sloučení jeden kmen likviduje druhý a děsivě přesílený Idol, který Yulovi od asi třetího dílu zajistil cestu do finále. Ze dna to táhne jen podrazák Jonathan, stratég Yul, pyromaniak, hipík a pošuk Cao Boi, neschopný rocker Billy a vlhký sen všech žen a dívek, silák Ozzy. P.S. Při rozstřelu v závěrečné čtveřici, jsem smíchy poprskal celou obrazovku. ()

Zeck 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Survivor Cook Islands je celkově 13. řadou v celosvětovém fenoménu Survivor. Čeští a slovenští členové komunity jí vyhlásili za 3. nejlepší řadu ze všech a rozhodně ne náhodou. Natáčela se v létě 2006 a vysílaná v USA byla téhož roku na podzim. Hráčů je poprvé v historii 20 a podruhé jsou rozděleni do čtyř kmenů. Zajímavostí ale je, že kmeny budou rozděleny dle rasy a etnika příslušných hráčů, což s sebou v době vzniku neslo velkou dávku kontroverze. Finalisté budou premiérově tři, což nastolilo trend, který Survivor dodržuje až dodnes. Zároveň z této řady vzešli rovnou čtyři hráči, kteří se objevili v budoucích hvězdných řadách. Cook Islands je kompromisem mezi skvělými soutěžemi, nádherným prostředím, zajímavými osobnostmi hráčů a v neposlední řadě zahrnuje jeden z největších příběhů v historii soutěže. 100% ... http://reality-show.eu/ ()

Galerie (9)

Zajímavosti (9)

  • Série byla fanoušky pořadu z Česka a Slovenska, kteří hlasovali na webu věnovaném pořadu v roce 2012, zvolena jako nejoblíbenější. (x_silver)
  • Odhadem 17 z 20 účastníků této série se do soutěže nepřihlásilo, ale vybrali a kontaktaktovali je náboráři. Bylo to z důvodu dlouhodobě malého počtu zájemců o show z řad rasových menšin. (Hidan)
  • Serie se natáčela u ostrova Aitutaki v souostroví Cookových ostrovů v jižním Pacifiku. (x_silver)

Reklama

Reklama