Reklama

Reklama

Kdo přežije - Cookovy ostrovy

(série)
  • USA Cook Islands
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2006

Obsahy(1)

Tvrdá soutěž na exotickém ostrově, ve které trosečníci doslova bojují o přežití, vodu, jídlo a náčiní, které jim usnadní život. A v neposlední řadě o výhru v podobě milionu dolarů! (oficiální text distributora)

Recenze (140)

heyda 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

LOVE IT, LOVE IT, LOVE IT.....nepamatuju si, kdy jsem naposledy zkouknul za pouhý den 10 dílů nějakého seriálu. Naposledy snad u Prison Break. Tahle série má zajímavé postavy, překrásné prostředí, famózní zvraty, super příběh, grandiózní finále, za víkend jsem tuhle sérii celou zbaštil a chci víc. 100% ()

kepiash 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Cookovy ostrovy jsou sérií dvou velkých příběhů, které se v určité době překrývají. Tím prvním je příběh Ozzyho - frajera, který se pro své neuvěřitelné fyzické dovednosti poměrně brzy ocitne v ohrožení, což je umocněno tím, že jsou postupně vyřazováni všichni jeho spojenci (Cecilia, Cao Boi, Flicka). Ve chvíli kdy to vypadá, že už nemůže být hůř a přebíhají Candice a Johnatan, rozjíždí se další silný příběh - příběh nezdolné čtyřky kmene Aitu. Obrovskou vůli a chytře využitou imunitou to tihle odpadlíci, kterým nejde nefandit, dotáhnou až do finále. Jako vítěze bych sice raději viděl Ozzyho, jehož příběh je ještě o něco působivější, ale i Yul si vítězství bezpochyby zasloužil. ()

Reklama

Mr.Ripley 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Semknutá Aitu; Bojovná Raro; Krásná Candice; Zamilovaný Adam; Prořízlá pusa Parvati; Slizká krysa Jonathan; Godfather Jul; Ledová královna Becky; Ctižádostivý Ozzy; Dobrosrdečná Sundra; Shrnout veškeré pocity, které jsem prožíval při sledování této kontroverzní řady by vydaly na několik stran. Přitom Cook Islands to se mnou neměli příliš lehké. Na počátku sem si je nedokázal pustit k tělu, avšak díky šťavnatým intrikám a zvratům v druhé polovině sem svůj původní názor změnil. A udělal jsem dobře.___ P.S. Z Jonathana mi bude zle ještě hodně dlouho. ()

Larushka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozdělení do 4 kmenů podle etnik je sice zajímavé, ale víc mi vyhovuje tradiční dvoukmenové. S poslední čtyřkou jsem byla spokojená, jejich jízda byla opravdu neuvěřitelná. Těšilo mě, že je v pořadu Sundra, protože mi hrozně připomíná Angelinu. :) Co se týče soutěží byl Ozzi fakt pašák. Docela jsem měla ráda Parvati. Vítězství jsem vítězovi jednoznačně přála. Každopádně by mě zajímalo, co by se dělo, kdyby došlo ke shodě hlasů 3:3:3, to by se pak pro veliký úspěch znovu rozdělával oheň nebo co? :) ()

WolfIssen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z těch tahounských, hodně bavících řad, hlavně kvůli novým zvratům a v neposlední řadě zajímavým soutěžícím. Oblíbenci: Ozzy, Yul, Cao Boi. Byl jsem rád, když jsem viděl, že mládě tereje se vrátilo i s hnízdem zpět k jednomu z rodičů na strom. Ukázal se dobrý charakter hráčů, kteří při shánění vajíček nechtíc hnízdo i s ptáčetem shodili. Pohodový metalista Billy taky pobavil :-) "Hispánská kutura není moje kultura, má kultura je metal". / "Škoda, že jsme neměli metalový kmen". :-D ()

Galerie (9)

Zajímavosti (9)

  • Serie se natáčela u ostrova Aitutaki v souostroví Cookových ostrovů v jižním Pacifiku. (x_silver)
  • Odhadem 17 z 20 účastníků této série se do soutěže nepřihlásilo, ale vybrali a kontaktaktovali je náboráři. Bylo to z důvodu dlouhodobě malého počtu zájemců o show z řad rasových menšin. (Hidan)
  • Série byla fanoušky pořadu z Česka a Slovenska, kteří hlasovali na webu věnovaném pořadu v roce 2012, zvolena jako nejoblíbenější. (x_silver)

Reklama

Reklama