Reklama

Reklama

Kdo přežije - Fidži

(série)
  • USA Fiji
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2007

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Edgardo Rivera

Schyluje se k něčemu strašlivému. Tvrdá soutěž na exotickém ostrově, ve které trosečníci doslova bojují o přežití, vodu, jídlo a náčiní, které jim usnadní život. A v neposlední řadě i o výhru v podobě milionu dolarů! (dan.pacino)

Recenze (113)

mysicka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

ale tak nakonec to takovej průser nebyl.. dělení na majetné a nemajetné mě sice dost otrávilo (a i proto body dolů), ale po spojení kmenů už jsem si neměla nač stěžovat..:) dreamz rozhodně nebyl tak blbej, jak vypadal nebo jak chtěl, aby vypadal a navíc to byl hráč.. pro mě byla daleko horší a nepřekousnutelnou figurkou lisi..:( a ve finále jsem ráda, že vyhrál pan správňák, ač před branami finále zůstal někdo, kdo by si to zasloužil ještě o chloupek víc.. "bohužel" to byl velice čestný a zásadový člověk, což se v takové hře moc nenosí.. a teď vzhůru do číny!! ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ale jo. Tentokrát se nám sešla zajímavá sestava na zajímavém místě. Budu asi mírně spoilerovat, takže kdo to ještě neviděl a chystá se na to, tak nechť můj komentář přeskočí. Vyskytl se zde vůbec nejlepší hráč v historii soutěže, který měl svoji cestu dokonale naplánovanou. Bohužel udělal životní chybu. Uvěřil osobě, která za svůj pobyt na ostrově zradila snad úplně každého. Earla, konečného vítěze jsem si oblíbil snad úplně na začátku a jsem rád, že se dlouho držel po boku Yau-Mana, kterého díky obrovskému štěstí v závěru soutěže porazil. Ostrov vyhnanství byl lepší než kdy dříve a do hry zasáhlo hned několik sošek imunit. Takže zůstanu v hodnocení na 3* a budu se těšit na další sérii. ()

Reklama

Martin_W 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Komentář obsahuje spoilery! Průměrná série s málo sympatickými hráči. Svého favorita (možná poprvé jsem měl jenom jednoho) jsem si našel až v druhé polovině série. Boa. Ten se nesnažil o žádné velké podrazy, hrou proplouval bez velké námahy a došel, na to že byl velký ousider, hodně daleko. Naopak se tady našlo hodně protivných lidí. Opět jsem si znelíbil velkého favorita u ostatních - Yau-Mana, imbecila Dreamze a Earl mi taky nepadl do noty. Každopádně z finálových tří to nakonec vyhrál ten nejlepší. 6/10 ()

NICOX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trochu mě zaráží, že tuhle řadu hodně lidí považuje za slabší či dokonce za nejhorší. Pro mě je to jedna z nejlepších. Je pravda, že ze začátku je trochu trapný, že tým "socek" je neustále porážen týmem "boháčů", ale naštěstí příjde twist v podobě promíchání týmů a brzy potom dojde i k sjednocení. A pak se dějou věci! Různý čachrování se symbolama imunity, podvádění, překrucování, klamání... Kmenový rady jsou většinou dost velkým překvapením (chudák Edgardo, Michelle, Stacy). A řeknu Vám, že vítěz mě potěšil. Já ho tipovala už někdy od sjednocení (ne moc výrazný, ne moc v ústraní, ale hlavně přemýšlel o tom co dělá). I když všechno mohlo být uplně jinak, kdyby ten tupej idiot Dreamz dodržel svůj slib, pak by byl vítězem pravděpodobně někdo jiný. Jenže Dreamz je fakt kretén. On si vážně myslel, že potom co nedodrží dohodu a ukáže se jako bezcharekterní hajzl ho někdo z tý poroty zvolí? Mohl odejít s autem i se ctí. A Yau-man je borec!! 80 % ()

heyda 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Největší průser téhle řady je to, že je k soutěžícím příliš mírná. Luxus v podobě postele, polštářů, dek a dalšího zboží pro jeden kmen není dobrý nápad. Jeden kmen je brutálně znevýhodněn a druhý si užívá výletu na Fiji. Za to rozhodně 1 hvězdička dolů !!! Co se týče soutěžících, tak největší sympaťáci a moji oblíbenci jsou Earl s Yau-manem. Do 7. dílu mě to moc nebavilo, ale 8. díl byl průlomový. Zaprvé jim sebrali všechen luxus (chachá), zadruhé mě nadchnul souboj v tradičním Fijiským tanci a Yau man se ukázal jako skvělý shooter. Prostě konečně ta série dostala šmrnc a začala být zajímavá. V porovnání s Cookovými ostrovy je to jednoznačně slabší, ale ty poslední díly byly super. 80% ()

Galerie (5)

Zajímavosti (8)

  • !!!SPOILER!!! Earl Cole předtím Survivora nesledoval, dle svých slov viděl pár epizod první série. (Kulmon)
  • Kvůli státnímu převratu v době natáčení byla zrušena tradiční soutěž Loved Ones zahrnující přítomnost nejbližších lidí soutěžících. (Hidan)
  • !!!SPOILER!!! Vítěz Fidži Earl byl vybrán na poslední chvíli - dva dny před odletem. (Kulmon)

Reklama

Reklama