Reklama

Reklama

Kdo přežije - Fidži

(série)
  • USA Fiji
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2007

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Edgardo Rivera

Schyluje se k něčemu strašlivému. Tvrdá soutěž na exotickém ostrově, ve které trosečníci doslova bojují o přežití, vodu, jídlo a náčiní, které jim usnadní život. A v neposlední řadě i o výhru v podobě milionu dolarů! (dan.pacino)

Recenze (113)

blazma 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi se mi to nelíbilo, kvůli toho prostředí a atmosféry. Cast byl půl na půl a taky nedělal tak dobrý dojem. Zkrátka když mě jedna epizoda nadchnula, ta další mě zase zklamala a bylo to celou dobu na houpačce. Z hráčů topovka Rocky, Michelle, Boo, Earl a Yau-man. Ti co mi lezli na nervy Dreamz, Anthony. ()

KanoJJ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Člověk se kouká na filmy proto, že tam chce vidět hezký lidi, když už to nemá ve svým okolí. Když ho to začne štvát, začne koukat na reality show, kde je většina lidí průměrnejch až ošklivejch a 1-2 hezký (těm pak kvůli jejich vzhledu buď fandí, nebo nefandí). Kdo je ta hezká osoba tady?! Všichni jsou tam tmavovlasý a nesympatický... (Casting asi tak 1/100) ()

Reklama

Hrabka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodně dobrá série, nevím proč má oproti ostatním tak nízké hodnocení... Od začátku do konce mě to bavilo, i když musím říct, že finále už nebylo tak zajímavé, protože bylo naprosto jasný, kdo bude z "Final 3" zvolem vítězem. Před Fidži jsem viděl Čínu, která je podle mě méně zajímavá. V této sérii se vyskytuje celá řada zajímavých postav, parádních zvratů a hodně zajímavých situací. Kmenové rady jsou zde v celkovém pohledu jedny z nejzajímavějších. A navíc jsem se konečně dočkal obstojného vítěze, který si ten meloun zaslouží. Spoilery: Jinak mě asi nejvíc zaujal koumák Yau-Man, který u mě nejvíc zabodoval ve výzvě "hod oštěpem a střelba lukem", tam si ty všechny namakance hodně dobře vychutnal. :-D Dobrý byl i Rocky, ale pak to začal přehánět a vůbec se nedivím, že ho vyloučili. Alex + Edgardo byly dobří a féroví hráči, škoda že věřili tomu pitomcovi Dreamzovi. Zajímalo by mě k čemu Dreamz tak nutně potřeboval auto, když nemá ani řidičák, podrazák... Největší kráva nejen v této sérii je jednoznačně Lisi, taková pizda se jen tak nevidí. ()

cariada 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

tahle serie se hodně pomalu rozjížděla a taky ne zrovna nák extra dobrý výběr soutěžících, tudíž si člověk neměl koho moc oblíbit. K tomu blahobyt a chudoba se zrovna moc neosvědčila. Přesto se to pak docela slušně rozjelo. Můj favorit byl poměrně brzo Yau-man a Earl a ukázalo se že to byla dobrá volba. Postava Dreamze mě vadila hned od začátku ,ale to jak se dál projevil to jsem nečekal. Většího zmr... tahle soutěž snad ještě neviděla. To co udělal Yau-manovi bylo hnusný!! A měli ho za to vyhodit!! Ale taky to ukázalo jak byl Dreamz blbej a hloupej, kdyby trochu přemýšlel, tak mu muselo být hned jasný, že s tím co udělal nemohl ani v nejmenším pomýšlet na výhru, ale jestli si to myslel , že jo, tak je to prostě debil!!! Kdyby si chtěl zachovat aspoň trochu čest, tak mohl říct omlouvám se nechám si imunitu a vracím tě zpátky auto. A nebo aspoň pro něj nemusel hlasovat. Doufám že mu to lidi dali aspoň doma pořádně sežrat. Výhru jsem přál tomu kdo nakonec jednohlasně vyhrál, po Yau-manu druhý kdosi to zasloužil. Ps- Boudyy píšeš kraviny Yau-man použil imunitu v poslední 6 tudíž hlasování nedopadlo 3 :2 pro Yau-mana, ale 3:3 a i bez použití imunity ještě měl šanci se zachránit v dodatečně soutěži. Pro Yau-mana hlasovali Stacy,Dreamz, Cassandra a pro Stacy hlasoval Yau-man, Earl a Boo. ()

PabloFuentes 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musím říct, že řada, co se týče děje, byla skvělá, ale nějak mi nikdo ze soutěžících velice nepřirostl k srdci. Proto to nižší hodnocení. Navíc celá ta situace ohledně Yau-Mana a Dreamze a jak Dreamz pořád mlel jak udělal správnou věc a jaký to je dobrák. To bylo celé tak moc na přes držku! Ještě že jsou Amíci takový dobráčci. S vítězem jsem spokojen a z finálové trojky to byla jediná volitelná možnost. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (8)

  • Jedná se o první sérii, ve které na začátku soutěžilo lichý počet hráčů, a to 19. (slatkac)
  • Gary Striteski je potomkem imigrantů z Československa, jeho rodiče se zde narodili. (Zix.)
  • !!!SPOILER!!! Vítěz Fidži Earl byl vybrán na poslední chvíli - dva dny před odletem. (Kulmon)

Reklama

Reklama