Reklama

Reklama

Kdo přežije - Fidži

(série)
  • USA Fiji
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2007

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Edgardo Rivera

Schyluje se k něčemu strašlivému. Tvrdá soutěž na exotickém ostrově, ve které trosečníci doslova bojují o přežití, vodu, jídlo a náčiní, které jim usnadní život. A v neposlední řadě i o výhru v podobě milionu dolarů! (dan.pacino)

Recenze (113)

Lucillle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začátek na Fušálu byl zdlouhavej, nemastnej, neslanej, hnusný moře.. záměr luxusu oproti totální chudobě byl dobrej, ale nepřinesl podle mě to, co bylo zamýšleno. Následné přeskupování lidí mnohokrát zamíchalo kartami, což bylo fajn. Od začátku se mi líbil Earl, Michelle, naopak nejotravnější čarodějnice Lisi dostala pěknou čočku po přeoraginozování kmenů. Dreamz fakt úplnej mentál a navíc prodejná svině z ulice. Nejhorší na tom bylo, že mu to fakt nepřišlo špatný.. naopak. Díky němu, ale i dalším měla závěrečná kmenová rada fak koule a drajv. Já jsem hodně fanfila Alexovi, bohužel měl smůlu.. Naopak Yaumen mě moc neoslovil, ale musim uznat, že to byl borec. ()

PanCitron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Myslím si, že v podstatě to rozdělení bohatý/chudý byl celkem dobrý nápad, kterému ale chyběl trochu lepší koncept (třeba častěji rozhazovat kmeny). Takže byla pak první část relativně monotónní co se soutěží týče. Hlavní tahák bych viděl hlavně ve vážně povedených kmenových radách a celkově část po sloučení měla neskutečný spád. Podle mě dost podceňovaná série. Oblíbení hráči: Yau-Man, Earl ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Největší průser téhle řady je to, že je k soutěžícím příliš mírná. Luxus v podobě postele, polštářů, dek a dalšího zboží pro jeden kmen není dobrý nápad. Jeden kmen je brutálně znevýhodněn a druhý si užívá výletu na Fiji. Za to rozhodně 1 hvězdička dolů !!! Co se týče soutěžících, tak největší sympaťáci a moji oblíbenci jsou Earl s Yau-manem. Do 7. dílu mě to moc nebavilo, ale 8. díl byl průlomový. Zaprvé jim sebrali všechen luxus (chachá), zadruhé mě nadchnul souboj v tradičním Fijiským tanci a Yau man se ukázal jako skvělý shooter. Prostě konečně ta série dostala šmrnc a začala být zajímavá. V porovnání s Cookovými ostrovy je to jednoznačně slabší, ale ty poslední díly byly super. 80% ()

J*A*M*A*L 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokud jste neviděli Fidži, tak byste měli rychle začít hledat epizody z téhle série, protože Fidži u mě protentokrát vede.Pro mě asi také to nejzajímavější série ze všech co jsem viděl a především díky soutěžícím, protože ti se mi teď fakt líbili.Můj oblíbený kmen: Moto, Mí největší oblíbenci: Dreamz(Moto), Mookie(Ravu).///Hodnocení:100%/// ()

Opsha 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pravda, začátek je dost slabý, jeden kmen stále jen prohrává, zatímco druhý se povaluje v luxusu, ale po promíchání se začínají dít věci. Pád Čtyř Jezdců je asi jedním z nejelegantnějších podrazů v historii, stejně tak Dreamzova dohoda s Yau-Manem je nezapomenutelná. Inu, výherci auta jsou prokletí. Doslova pestré obsazení (v duchu Cookových ostrovů), ve kterém asi nejvíce zaujme vědátor Yau-Man, přihlouplý podrazák Dreamz, bláznivý cholerik Rocky a ironický velitel Earl. Mimochodem, věděli jste,že po úspěchu Cookových ostrovů bylo opět v plánu rozdělení na čtyři kmeny podle etnika? Padlo to kvůli tomu, že jedna soutěžící ze hry na poslední chvíli vycouvala - a proto museli producenti narychlo vymyslet zvrat s luxusním táborem? ()

Galerie (5)

Zajímavosti (8)

  • !!!SPOILER!!! Earl Cole předtím Survivora nesledoval, dle svých slov viděl pár epizod první série. (Kulmon)
  • V noci před začátkem natáčení odstoupila jedna soutěžící, protože dostala záchvat paniky. Následně se tak stalo i v sérii San Juan del Sur (od r. 2014), kde také odstoupila 1 žena kvůli těhotenství a tedy musela i její sestra - So z Survivor World Apart (od r. 2015). (LEGACY)
  • !!!SPOILER!!! Vítěz Fidži Earl byl vybrán na poslední chvíli - dva dny před odletem. (Kulmon)

Reklama

Reklama