Reklama

Reklama

Kdo přežije - Fidži

(série)
  • USA Fiji
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2007

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Edgardo Rivera

Schyluje se k něčemu strašlivému. Tvrdá soutěž na exotickém ostrově, ve které trosečníci doslova bojují o přežití, vodu, jídlo a náčiní, které jim usnadní život. A v neposlední řadě i o výhru v podobě milionu dolarů! (dan.pacino)

Recenze (113)

Drky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podle mě jedna z nejlepších, kterou bylo možné zhlédnout v TV. Opět vítěz, kterému jsem od začátku fandil( mám na to asi čuch). Soutěžící, kteří byli hodně rozdílní, někteří sympatičtí, jiní zase méně, byli mezi nimi i ti, kteří nebyli smypatičtí vůbec. Série plná zvratů, hloupých rozhodnutí a hlavně pošušňáníčko pro všechny kdo mají rádi psychologii lidského nitra. Hodnocení 4* a 85%. ()

cariada 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

tahle serie se hodně pomalu rozjížděla a taky ne zrovna nák extra dobrý výběr soutěžících, tudíž si člověk neměl koho moc oblíbit. K tomu blahobyt a chudoba se zrovna moc neosvědčila. Přesto se to pak docela slušně rozjelo. Můj favorit byl poměrně brzo Yau-man a Earl a ukázalo se že to byla dobrá volba. Postava Dreamze mě vadila hned od začátku ,ale to jak se dál projevil to jsem nečekal. Většího zmr... tahle soutěž snad ještě neviděla. To co udělal Yau-manovi bylo hnusný!! A měli ho za to vyhodit!! Ale taky to ukázalo jak byl Dreamz blbej a hloupej, kdyby trochu přemýšlel, tak mu muselo být hned jasný, že s tím co udělal nemohl ani v nejmenším pomýšlet na výhru, ale jestli si to myslel , že jo, tak je to prostě debil!!! Kdyby si chtěl zachovat aspoň trochu čest, tak mohl říct omlouvám se nechám si imunitu a vracím tě zpátky auto. A nebo aspoň pro něj nemusel hlasovat. Doufám že mu to lidi dali aspoň doma pořádně sežrat. Výhru jsem přál tomu kdo nakonec jednohlasně vyhrál, po Yau-manu druhý kdosi to zasloužil. Ps- Boudyy píšeš kraviny Yau-man použil imunitu v poslední 6 tudíž hlasování nedopadlo 3 :2 pro Yau-mana, ale 3:3 a i bez použití imunity ještě měl šanci se zachránit v dodatečně soutěži. Pro Yau-mana hlasovali Stacy,Dreamz, Cassandra a pro Stacy hlasoval Yau-man, Earl a Boo. ()

Reklama

Yokolobuna 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILER ALERT!!!!: Upřímně by mě zajímalo jestli si ve finále Cassandra, která se v každé výzvě rozplácla o šutrák či zůstala pro jistotu rovnou sedět, myslela, že má šanci byť na jeden hlas. Že si to myslel Dreamz, to je jasné, neb podfouknout někoho pro to abych se mohl ještě jednou vyspat někde na štěrku za čest rozhodně nestojí. V tom případě Mr. Debil na světě. Bydlet někde poblíž nakakám mu do toho jeho Fordu a objedu mu ho pětikorunou. Oblíbení soutěžící: Earl, Yau-man, Michell, Boo /// Ti co by zasloužili nakopat do kaďáku: Lisi, Dreamz, Rocky ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já bych jen rád varoval všechny neznalé výsledku jakékoli řady Kdo přežije, aby do skončení série nenavštěvovali její zdejší profil nebo diskuzi. Zbytečně riskujete, že si pokazíte zážitek. On si totiž kdekdo myslí, že když napíše !SPOILER! hovno, nikdo do něj nešlápne. Výsledná známka je beztak jen a pouze otázkou vkusu, jak vám sednou charaktery soutěžících. Forma zpracování je všeobecně známá a léty neměnná. ()

Jerris008 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První 2-3 díly jsem neviděla a možná to byl ten důvod, proč jsem nepochopila, co mají všichni proti Booovi (nesnášim skloňování cizích jmen a už vím proč), jelikož mi přišel pohodovej a nevím, proč neměl ani jednoho spojence a jediné, co jsem slyšela od ostatních za stížnost bylo to, že moc kecá (??). Tolik k němu. Jinak Dreamz je odpad společnosti, hra se dá hrát i poctivě, aby člověk vyhrál. Hlavně aby vyhrál s čistým svědomím a klidným spaním. Ten člověk ale zřejmě žádné svědomí nemá. Když už ho ovládla ta touha po milionu, což chápu, mohl udělat to, že Yau-Manovi to auto vrátí. Ale ani ho to nenapadlo. Yau-Man je skvělý hráč, je chytrý a na jeho věk byly jeho výkony obdivuhodné. Zasloužil by si vyhrát. Ale vítěz si také zasloužil vyhrát (nechci záměrně prozrazovat jméno vítěze), jelikož celou tu hru hrál poctivě a je jasné, že když s někým uzavřel spojenectví, musel je ke konci zradit, když zbývali jen jeho členové. Hodně překvapivá série ()

Galerie (5)

Zajímavosti (8)

  • Kvůli státnímu převratu v době natáčení byla zrušena tradiční soutěž Loved Ones zahrnující přítomnost nejbližších lidí soutěžících. (Hidan)
  • !!!SPOILER!!! Vítěz Fidži Earl byl vybrán na poslední chvíli - dva dny před odletem. (Kulmon)
  • Jedná se o první sérii, ve které na začátku soutěžilo lichý počet hráčů, a to 19. (slatkac)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno