Reklama

Reklama

Kdo přežije - Mikronésie

(série)
  • USA Micronesia – Fans vs. Favorites (více)

Obsahy(1)

Šestnáctá série této známé reality show se natáčela na ostrově Koror v souostroví Palau. Právě zde je vysazeno 20 soutěžících, kteří budou rozděleni do 2 kmenů (Airai a Malakal) a následně budou den co den (po dobu 39 dnů) bojovat o jídlo, základní potřeby a tzv. imunitu. Vítěz soutěže si nakonec odnese 1 milión dolarů. (Deco.20)

(více)

Recenze (154)

Cubinho 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mikronésie, Mikronésie... (upozorňuju, že tady najdete SPOILERY) Už s prvním dílem mi bylo jasné, že tato řada bude mimořádná. Když vidíte přicházet Yau-Mana, Ozzyho nebo FairPlaye, co jiného také můžete předpokládat? Sám Jeff Probst ji považuje za nejlepší. Já ji za nejlepší nepovažuju, třebaže jsem se hodně bavil a celou řadu zhlédl za jeden večer. Důvod je prostý - vyřazování (či zranění) většiny mých oblíbenců hned od úvodu na úkor ženské aliance mi po chuti příliš nebylo. Holkám ale musím složit poklonu, protože díky ním byla většina kmenovek nezapomenutelných - vyřazení Ozzyho, Jasona, ... nebudu říkat nic objevného, že vyřazení Erika je možná nejkomičtějším a nejnezapomenutelnějším momentem celé řady (ne-li celého Survivora). Já jeho krok trochu chápu, ale stejně bude považovaný za nejhloupější v dějinách (sice byl po H. vs. V. ohodnocen jako druhý nejhloupější po J.T. imunitě, ale to považuju za emotivní rozhodnutí, díky aktuálnosti té řady). Dalším faktem, který trochu mírní nadšení a brání nejvyššímu hodnocení, je pro mě vítězka Parvati, protože se mi s touto řadou zprotivila a já jednoznačně fandil Amandě. Nutno uznat, že Parvati je spolu s Russellem nejlepším taktickým hráčem, který Survivora kdy hrál. 9/10 ()

Lucillle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle série byla perfektní hned od začátku, favority jsem znala všechny kromě holek z Vanuatu, a že to fakt byli super favoriti a s fanouškama sjem se postupně seznamovala. Stala se z toho ale luxusní čarodějnická seance. To co tam ty čubky všechno těm chudákům chlapům provedly no fakt hukot. Když mi vyřadili favorita Ozzyho, byla sem fakt naštvaná, když odešel James, tak taky. Ale nejvíc jsem soucítila s Erikem, když si ho vzaly na paškál a přiravily o náhrdelník, respektive řvala jsem na něj, ať neni blbej a nic jim nedává :) Vítězství Parvati mi neva, ale fandila jsem Amandě.. Mikronesie rules! ()

Reklama

cyphercz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Řadu mi hrozně sráží kmen "Fans", což je do tý doby nejstupidnější kmen, co jsme kdy mohli na obrazovkách vidět (viz Erik, Jason, Chet apod.). Když by místo Fans byli další hvězdní hráči, líbilo by se mi to milionkrát víc. Na druhou stranu jedny z nejlepších blindsidů co jsme za dosavadních 27 řad mohli vidět! ()

MrGregor 

všechny recenze uživatele

Úžasná soutěž, plná zajímavých her a šílených intrik. Už jako malý jsem Survivory sledoval, ale až teď jsem se odhodlal ke shlédnutí celé řady, no a protože v televizi zrovna běžela tato, vybral jsem si ji jako první. A dobře jsem udělal, mnoho lidí píše, že se jedná o nejlepší sérii a já se jim vůbec nedivím, většina soutěžících je sympatických (až na takového Cheta nebo Tracy...), hry jsou originální a série je nabita intriky a podfuky. Takže shrnutí: Jsem rád, že jsem začal zrovna Mikronésií. A rozhodně hodlám ve sledování pokračovat :) ()

juta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje plno SPOILERů! Tak v téhle sérii byly hodně zajimavé kmenové rady a nikdy nebylo jisté, kdo nakonec vyletí. Takové zvraty snad ještě v žádné jiné sérii nebyly. Asi kvůli tomu je tato řada tak oblíbená. Obě strany to měly těžké, jedna s cejchem favoritů, kteří vědí jak se ta hra hraje, proto byly hrozbou a fanoušci, o kterých nikdo nevěděl jak se zachovají. Bohužel byl z kraje vyřazen jeden z mých oblíbenců, ale co se dalo čekat. Hned první den mě přišel sympatický z nových soutěžící Jason a pak také Erik. Bohužel oba byli natolik důvěřiví, že se jim to nevyplatilo, hlavně Erikovi. Sice tu byly drsné kmenové rady, ale nejlepší řada to pro mě teda není. Cirie mě naštvala, protože zosnovala plán na vyřazení téměř všech mých oblíbenců. Proto nechápu, proč je ve dvacáté sérii v kmeni hrdinů, tu bych zařadil mezi jednoznačné zloduchy. Oblíbení hráči této série: Yau-Man, Ozzy, Jason, James, Erik, Amanda. U každého z mých oblíbenců, kromě Yaumena nemám rád některou jejich vlastnost, nebo mě občas naštvalo jak se chovali nebo mluvili, přesto to budou prostě mí oblíbení hráči. Neoblíbení hráči: Natalie, Cirie, Eliza, Fairplay. Vítěz si to určitě zaslouží, dostal se tam přes intriky, ale to k tomu patří. Čekal jsem ale za vítěze toho druhého, který byl ve finále. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (11)

  • Jedná se o první sérii, kde byli soutěžící rozděleni na favority a fanoušky. (AlohaAnty)
  • Jason Siska je první soutěžící, který pochází z Amerických Panenských ostrovů. (Zix.)

Reklama

Reklama