Reklama

Reklama

Kdo přežije - Mikronésie

(série)
  • USA Micronesia – Fans vs. Favorites (více)

Obsahy(1)

Šestnáctá série této známé reality show se natáčela na ostrově Koror v souostroví Palau. Právě zde je vysazeno 20 soutěžících, kteří budou rozděleni do 2 kmenů (Airai a Malakal) a následně budou den co den (po dobu 39 dnů) bojovat o jídlo, základní potřeby a tzv. imunitu. Vítěz soutěže si nakonec odnese 1 milión dolarů. (Deco.20)

(více)

Recenze (154)

Pepinec 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to hra, kterou když nehrajete, nepřežijete. V tom spočívá smysl názvu. Pokud si někdo neuvědomí, že jde právě o hru, a ne o olympiádu, nikdy si žádnou sérii dostatečně neužije. S tím, že většinou dojdou dál intrikáni, než fyzicky silní hráči, můžeme nesouhlasit, dokonce proti tomu můžeme protestovat, ale to je asi tak jediné, co nakonec zmůžeme. Rozumím tomu, že pro každého z nás jsou sympatičtí rozdílní hráči. Ale plakat nad tím, že želva předběhla zajíce...? No, tak to asi byla lepší, ne? P.S: Prosil bych lidi neznalé významu slova spoiler, aby si jej vyhledali a přestali nám je sem házet, jako házel Ozzy ze stromů kokosy. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na jednu stranu zajímavá série plná známých tváří, napínavých situací a nečekaných zvratů. Na druhou stranu série, z které jsem měl občas hlavu v kýblu. Pozor spoilery: Chvílemi jsem začal až opovrhovat ženským pokolením, protože to co si tady některé dovolovaly mě neskutečně vytáčelo. V první řadě na odstřel by u mě byly krávy jako Natalie, Eliza, Ami, Tracy, hned za nimi v těsným závěsu kravky jako Cirie, Parvati a Alexis. Ne sedm statečných, ale sedm sviní. :-D Ještě jsem neviděl všechny série, ale myslím, že můžu říci, že tohle je série s největší koncentrací přetvařujících se, lživých a zákeřných bab... S vítězkou nemůžu být spokojený, Amanda měla určitě vyhrát! Samozřejmě je škoda Jamese a Ozzyho, protože to byly nejlepší trosečníci a nejférovější hráči. Erik byl fajn, byl zažraný do hry, to se cení. Doplatil na svoji naivitu a to, že důvěřoval těm sviním. :-D Blbec a další naivka Jason krásně skočil Ozzymu na špek. Taky je velká škoda, že kapacity jako Yau-Man a Johnny Fairplay vypadly tak brzo, to sérii taky hodně ublížilo. Konec spoilerům. Je to drsná hra, určitě není férová, je zajímavá pro diváka, který se s výsledkem nakonec musí smířit, protože nic jinýho nenadělá. A i když jsem byl nejdříve rozčílen, jakým směrem se hra ubírala, tak nakonec musím říct, že to byla moc zajímavá hra a k čertu s vítězem. PS: Pro blbce typu Tom Riddle: Nejde o to, kdo je dobrej na sporty a komu to líp myslí, jde o to kdo je dobrej a sympatickej člověk a když jsi přál výhru spíš některé z těch nesympatických podrazáckých sviní, tak to potěš koště. S tebou bych se fakt znát nechtěl. Ale hlavně, že jsi sežral všechnu moudrost světa, chytráku... ()

Reklama

villon17 

všechny recenze uživatele

Dokonalá podívaná, která ukazuje všechny lidský vlastnosti v tom nejsurovějšim světle. Je úžasný pozorovat, jak se lidi mění ve vypjatejch situacích, jak řikaj něco, ale za zády všech dělaj pravej opak. Tahle hra dokáže spojit přežití v divočině, zábavu a strategii a přitom k tomu stačí dát pár lidí na jedno místo a nechat je hrát o milion. Občas tam přijít s nějakou soutěží, ale jinak se vymlátěj sami. Prostě geniální. Všude se samozřejmě najde někdo sympatickej, někdo podrazák, ale nakonec to vyhraje ten třetí, co se směje... Amanda+Ozzy 4ever:) a nejlepší vyřazení? (Spoiler) Ozzy a Erik:D:D:D.. ()

Yarwen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Všichni o mně ví, že reality show nesnáším, ale "Kdo přežije" alias Trosečníka jsem bral vždy spíše jako dobrodružnou soutěž v exotických lokacích, kde je třeba prokázat fyzickou zdatnost stejně jako strategické myšlení. Sérii Mikronésii řadím nejvýš, prostě se zde vydařily všechny aspekty hry - prostředí, zvraty a oblíbení soutěžící z minulých dílů. James s Amandou byli pro mě nejsympatičtějšími tvářemi - James je rovný, upřímný chlap a v Amandě se spojuje vnější krása s vnitřní. Fandil jsem i Jaumemu a Parvatti, od ní jsem se ale odklonil poté, co podrazila Ozzyho. Cirie mně byla vždy nesympatická, kdyby ji tenkrát v první hře vyhodili hned na začátku, Mikronésii by si nezahrála - nicméně objektivně je třeba uznat, že zpovzdálí tahala za špagátky mistrovsky. A Erik je svým způsobem šťastný důvěřivý člověk a zůstane jím dost možná i nadále. Tak pogratulujme Amandě za druhé stříbro a Jamesovi za těch sto tisíc pro nejoblíbenějšího hráče - přeji mu to. Oba jsou důkazem toho, že tuto hru lze dotáhnout až do závěru bez podrazů (byť zatím se nikomu takto nepodařilo vyhrát). ()

Flory14 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILER: Spojení fanoušků proti oblíbenců byl skvělý nápad. Ještě když dáte opravdové super fanoušky, kteří mají hráče na druhé straně za totální modly. Naprosto fantastická série, která definuje co je Survivor. Když jsem viděl sérii poprvé, totálně jsem neuznal ženskou alianci, ale dnes? Nejlepší, nejkrutější a nejtypičtější aliance co kdy vznikla. Nikdo proti ním neměl šanci, kdokoliv se jim připletl do cesty tak končil. Ikdyž to může působit nudně, já si každý zářez užíval. Máme tu starší ženskou Cirii která do party přidává nadhled, Amandu která působí jako taková spojka a zvěd menšínových aliancí, Natalii fanoušek který se dokázal vtěsnat mezi zkušené mazáky a mistryni všech intrik Parvati. Ta která byla ze začátku hned na odstřel, si díky tuposti chlapů, pohrávala s jejich egy a díky své alianci, si je namazala na chleba. Série nabídla ale i spoustu momentů ještě před osudovým spojením. Smutné odstoupení Pennera, vtipnou falešnou imunitu, nejtragičtějšího hráče historie Cheta a nejhloupější tah v historii pořadu. Řada napěchovaná podrazy, vás prostě musí bavit. Vítěz je jeden z nejlepších co kdy byl. NEJVÍCE ZAPAMATOVATELNÝ MOMENT: Odevzdání Individuální imunity NEJKLÍČOVĚJŠÍ MOMENT: Spojení černých vdov při vyřazení Ozzyho NEJLEPŠÍ HRÁČ: Parvatti Shallow NEJOBLÍBENĚJŠÍ HRÁČ: Parvatti Shallow ( při prvním sledování James Clement) ()

Galerie (9)

Zajímavosti (11)

  • Tři soutěžící vypadli ze hry, aniž byli vyřazeni kmenovou radou. Dvakrát pro vážné zranění a jednou psychické zhroucení. (Sekmen)
  • Jedná se o první sérii, kde byli soutěžící rozděleni na favority a fanoušky. (AlohaAnty)
  • Jason Siska je první soutěžící, který pochází z Amerických Panenských ostrovů. (Zix.)

Reklama

Reklama