Reklama

Reklama

Kdo přežije - Mikronésie

(série)
  • USA Micronesia – Fans vs. Favorites (více)

Obsahy(1)

Šestnáctá série této známé reality show se natáčela na ostrově Koror v souostroví Palau. Právě zde je vysazeno 20 soutěžících, kteří budou rozděleni do 2 kmenů (Airai a Malakal) a následně budou den co den (po dobu 39 dnů) bojovat o jídlo, základní potřeby a tzv. imunitu. Vítěz soutěže si nakonec odnese 1 milión dolarů. (Deco.20)

(více)

Recenze (154)

burina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Svojím spôsobom fascinujúca sezóna, kde veľký počet podrazov a (bohužial) nečakaných odstúpení spôsobilo, že som si ani nenašla nejakého výraznejšieho favorita. Od jedného krásneho momentu si tu nikto nebol svojou budúcnosťou v súťaži istý , takže som si len užívala a bavila sa ako si všetci idú navzájom po krku. :-) (Predsalen) obľúbenci: večný "underdog" Eliza, Eric Neobľúbení: Chet, Kathy, Cirie ()

(mOnkey) 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako zatvrzelý introvert nemám ve zvyku se nějak výrazně rozvášňovat, tím spíš pokud se jedná pouze o zábavu. Ale byla to právě Mikronésie, která mi ze všech zatím viděných sérií (a už mi chybí jenom opáčko Afriky a dokončení čtvrté řady, abych se mohl vrhnout na sedmnáctku) přinesla nejvíc infarktových stavů a mít nějaké vlasy, tak by mi při sledování určitě vypadaly. Tím že se proti sobě postavily kmeny složené z ostřílených hráčů (včetně několika zloduchů z předchozích sérií - Parvati a mého oblíbence Jonathana) a naprostých nováčků, bylo už předem zaděláno na solidní zábavu. A ta se ukázala v plné síle, když se ke slovu dostala jedna z nejdrsnějších aliancí v téhle hře vůbec. Obzvlášť několik posledních epizod představuje to vůbec nejnapínavější, co si dovedete pod pojmem reality show představit. Sám jsem se přistihl, jak rozhazuju rukama a v duchu křičím: „Ty blbče, nedělej to!“ U jaké to bylo příležitosti si ale budete muset zjistit sami. ()

Reklama

Sokka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Snad nejlepší poslední čtyřka vůbec. Máme tu Parvati, která je prostě Parvati. Jedna z nejlepších hráček Survivoru. Amanda je jenom sympatická:D Skvěle zahrála imunitu! Cirie je jedna z nejlepších "neviditelných hráčů", co tu kdy bylo. Místy mi připomínala Sandru z Perlových ostrovů. A snad největším překvapením byli fanoušci, kteří naprosto váleli! Narozdil od Caramoanu tu víc než polovina z nich věděla co vůbec dělat. Například Natalie. Ona měla tak strašně dobou strategickou hru, že doufám že jí uvidim třeba za padoucha v HVV #2. Ta byla z fanoušků rozhodně nejlepší. Tyhle čtyři holky fakt válely. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na jednu stranu zajímavá série plná známých tváří, napínavých situací a nečekaných zvratů. Na druhou stranu série, z které jsem měl občas hlavu v kýblu. Pozor spoilery: Chvílemi jsem začal až opovrhovat ženským pokolením, protože to co si tady některé dovolovaly mě neskutečně vytáčelo. V první řadě na odstřel by u mě byly krávy jako Natalie, Eliza, Ami, Tracy, hned za nimi v těsným závěsu kravky jako Cirie, Parvati a Alexis. Ne sedm statečných, ale sedm sviní. :-D Ještě jsem neviděl všechny série, ale myslím, že můžu říci, že tohle je série s největší koncentrací přetvařujících se, lživých a zákeřných bab... S vítězkou nemůžu být spokojený, Amanda měla určitě vyhrát! Samozřejmě je škoda Jamese a Ozzyho, protože to byly nejlepší trosečníci a nejférovější hráči. Erik byl fajn, byl zažraný do hry, to se cení. Doplatil na svoji naivitu a to, že důvěřoval těm sviním. :-D Blbec a další naivka Jason krásně skočil Ozzymu na špek. Taky je velká škoda, že kapacity jako Yau-Man a Johnny Fairplay vypadly tak brzo, to sérii taky hodně ublížilo. Konec spoilerům. Je to drsná hra, určitě není férová, je zajímavá pro diváka, který se s výsledkem nakonec musí smířit, protože nic jinýho nenadělá. A i když jsem byl nejdříve rozčílen, jakým směrem se hra ubírala, tak nakonec musím říct, že to byla moc zajímavá hra a k čertu s vítězem. PS: Pro blbce typu Tom Riddle: Nejde o to, kdo je dobrej na sporty a komu to líp myslí, jde o to kdo je dobrej a sympatickej člověk a když jsi přál výhru spíš některé z těch nesympatických podrazáckých sviní, tak to potěš koště. S tebou bych se fakt znát nechtěl. Ale hlavně, že jsi sežral všechnu moudrost světa, chytráku... ()

Lucillle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle série byla perfektní hned od začátku, favority jsem znala všechny kromě holek z Vanuatu, a že to fakt byli super favoriti a s fanouškama sjem se postupně seznamovala. Stala se z toho ale luxusní čarodějnická seance. To co tam ty čubky všechno těm chudákům chlapům provedly no fakt hukot. Když mi vyřadili favorita Ozzyho, byla sem fakt naštvaná, když odešel James, tak taky. Ale nejvíc jsem soucítila s Erikem, když si ho vzaly na paškál a přiravily o náhrdelník, respektive řvala jsem na něj, ať neni blbej a nic jim nedává :) Vítězství Parvati mi neva, ale fandila jsem Amandě.. Mikronesie rules! ()

Galerie (9)

Zajímavosti (11)

  • Tři soutěžící vypadli ze hry, aniž byli vyřazeni kmenovou radou. Dvakrát pro vážné zranění a jednou psychické zhroucení. (Sekmen)
  • Jedná se o první sérii, kde byli soutěžící rozděleni na favority a fanoušky. (AlohaAnty)
  • Jeff Probst byl proti účasti Jonna Fairplaye v 16. sérii v Mikronésii. Proti rozhodnutí producentů však nakonec neuspěl. (Kulmon)

Reklama

Reklama