Reklama

Reklama

Kdo přežije - Perlové ostrovy

(série)
  • USA Pearl Islands
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2003

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Jon Dalton, Rupert Boneham

Obsahy(1)

Máme tu již 7. sérii amerického pořadu Survivor, která je považována za jednu z nejtvrdších v historii soutěže. Hráči se mezi sebou utkají na ostrovech v Perlovém souostroví a zjišťují, že hra začíná už na lodi na cestě k místu, kde by normálně začali. Dalším nepříjemným zjištěním bylo, že musejí pokračovat v tom, co mají právě na sobě. Poperou se s těmito a mnohými dalšími problémy nebo budou zažívat trable? (Attta)

(více)

Recenze (92)

Opsha 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pirát v batikovaném triku a sukni Rupert, který krade druhému týmu boty. Hláškující manipulátor Jonny Fairplay se svou nezapomenutelnou babičkou. Neúspěšný kmen Morganů, který chytí druhý dech jen díky jednomu špatně skyrtému podrazu. Mamlas Osten, nešťastná skautka Lill. Zakopaný poklad, rabování tábora druhého týmu. Soutěžící v kvádrech, uniformách a lodičkách vysazení do přírody. A jako bonus asi nejlepší zvrat v historii Kdo přežije. Jednoznačně nejlepší řada, kterou bych každému doporučil pro začátek. ()

Yarwen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První polovina soutěže probíhala přesně podle mého gusta - zůstávali ti soutěžící, kterým jsem to přál. Nicméně ani tato idylka netrvala věčně; přesto - poslední přeživší byl člověk, kterému jsem přál stříbro, protože hrál celkem férově. Má nejoblíbenější postava však byl jednoznačně Rupert - byl velmi dobrý ve výzvách, jako jeden z mála v této soutěži hrál čestně a lidsky byl velmi sympatický. ()

Reklama

burina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z vlastnej skúsenosti môžem potvrdiť, že ak chcete niekoho nahovoriť na fenomén Survivor, neexistuje lepšej sezóny než pirátske Perlové ostrovy( vďaka Citrón!). Už od chvíle keď Rupert v úvode okradne druhý kmeň sa Survivor stal srdcovou záležitosťou. :) Obľúbenci: Rupert, Andrew, Sandra /// Neobľúbení: hysterka Lil, zbabelec Osten ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělá série s mnoha skvělými momenty a značným množstvím zajímavých hráčů! Spoilery: S vítězem v celkovém pohledu nejsem spokojen, ale když se podívám na finálovou dvojici, tak jsem moc rád, že to nevyhrála vyšinutá skautka. Klobouk dolů před Johnnym Fairplayem a jeho kousky, sice je to kus trotla, ty prachy by si nezasloužil, ale akce "mrtvá babička" byla naprosto skvělá a vtipná. A Rupert je king! Škoda že ti nejlepší trosečníci často doplácí právě na to, že jsou nejlepší. Burton a Shawn byli blbci, to mi bylo mnohem sympatičtější duo Ryno a Savage. A tato série nabídla asi největšího chcípáka vůbec. Možná ne úplně největšího, ale úměrně ke své postavě určitě. Osten byl prostě neuvěřitelný sráč, kdo by to do něj řekl, že. :-D ()

AntonG. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z mála sérií, kde jsem nebyl zhnusen vítězem. Sice mohlo to být lepší, ale v rámci možností to ještě dopadlo dobře. A tématické ladění do pirátských válek mělo taky něco do sebe. Oblíbenci: Rupert (na první pohled na mne zapůsobil spíše ve smyslu WTF, co je to za divného hipíka, ale pak se pro mne stal legendou soutěže na úrovni Yau-Mana), Sandra, možná i Darrah a Andrew, Neoblíbení hráči: Jon Fairplay (není co řešit...), Osten (osvalený ustrašený slaboch), Lilian (tady je to u mne poněkud sporné, protože místy měla mé sympatie... ale čím dál víc mi ke konci lezla na nervy. Navíc nikdy nedokázala uvolnit atmosféru, vše brala hrozně vážně a osobně, ještě jsem v Survivoru neviděl nikho, kdo by byl tak šířil depresivní náladu) Kočka série: Darrah ()

Galerie (4)

Zajímavosti (8)

  • Jedná se o jedinou sérii, kdy individuální imunita nebyla ve formě náhrdelníku. Místo něj vítěz vždy obdržel pirátskou šavli s pouzdrem. (Hidan)
  • Jedná se o první sérii, ve které dobrovolně odešel jeden z trosečníků. (LEGACY)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno