Reklama

Reklama

Kdo přežije - Hrdinové proti padouchům

(série)
  • USA Heroes vs. Villains

Obsahy(1)

Hrdinové versus zloduši - přesně takový název nese 20. řada americké reality show Survivor, která se natáčela na samojském ostrově Upolu. Setkáme se zde s dvacítkou soutěžících, které jsme mohli vidět už v předešlých sériích. A jak napovídá titulek, nebudou to jen tak ledajací hráči. O jeden milión dolarů se totiž utkají oblíbení, sympatičtí "trosečníci" proti těm, jejichž pověst není zrovna nejlepší. Kdo zvolí nejlepší strategii, vydrží všech 39 dní a odnese si výhru? (Deco.20)

(více)

Recenze (130)

Dienzenhofer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za 1. ujasněme si jednu věc Johnny Fairplay, Russell > Sandra- vždy vyhrála naprosto omylem. Parvati zajímavý hráč, ale byla tuhle sezonu spíše příživník. Rupert je sympaťák, ale je jasně loutkou Sandry, která ho donutí vždy udělat to co chce ona. Russell je frajer, ale tady byly momenty kde mě trochu zklamal. Trochu mě štve že nedokázal přijmout prohru, ale porota byla extrémně ublížená v čele s Rupertem a Danielle. Chyběl mi starý Coach, ale ten nový je sympatičtější. Jerri dobrá holka a docela sympaťačka, ten hate byl v minulých sezonách docela neoprávněný. Vítěz je takový jaký je, ale lepší než Parvati. ()

Flory14 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILER: Vrchol všech fanouškovských snů. Tahle série je absolutní fan servise a nabízí to nejlepší ze zlaté éry. Jako byla All Stars, sérií těch nejlepších oldschool hráčů, tak HvsV je sérií těch nejlepších vůbec. Rozdělené kmeny na základě strategické hry je skvělý nápad ( ikdyž pár jmen je trochu diskutabilních). Hned úvod je epický, kdy v první soutěži jen o "pitomí" pytel rýže, jdou do toho hráči totálně na plno. Zlomený prst, vykloubené rameno a obnažená prsa vše v úvodní soutěži. Každý si může vybrat který kmen ho baví více, mě teda rozhodně Villans, kde už v kmenové části vznikl skvělý konflikt mezi Robem a Russelem. Hrdinové bohužel své takticky zdatnější hráče hned vyházeli ( Steph, Cirii a Tom) proto při sloučení byly fakt zoufalý, jak symbolické že se nejdál dostal Colby který to měl celou dobu těžce na párku, byla by fakt sranda kdyby to vyhrál. Nemůžu se zbavit dojmu jak by série vypadala kdyby Tyson nebyl tak hladový ale i přesto je to parádní série. Moje favoritka Parvatti se opět z totálního dna, dostala až na vrchol potravního řetězce a přesto že všichni kvitují Russela tak pro mě to byl opravdu jen její mazlíček, který za věčně běhal. Vítěz je za mě rozhodně zasloužený, přesto si troufnu říct že druhému hráči by "double" seděl více ale to je subjektivní názor. Russel rozhodně ne, měl obrovskou výhodu že ho nikdo neznal. Série kterou by si žádný fanoušek neměl nechat ujít, vrchol celého pořadu a pravděpodobně navždy moje jednička. A ne JT neudělal nejblbější tah historie, ale nejvíce riskantní a to se holt někdy nevyplácí. NEJVÍCE ZAPAMATOVATELNÝ MOMENT: Celá "sumo" soutěž, kdy hrdinové byly totálně přemotivovaný NEJKLÍČOVĚJŠÍ MOMENT: Neznalost hráčů Russela a Tysonův fail NEJLEPŠÍ HRÁČ: Sandra Diaz ( ale těsně :-) ) NEJOBLÍBENĚJŠÍ HRÁČ: Parvati Shallow ()

Reklama

danielosbourne 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

OBSAHUJE SPOILERY O CELÉ SERII A CELKOVÉM VÍTĚZI !!!!! Tak a je to tu. Na Heroes vs. Villains sem se těšil asi ze všech řad nejvíce. Musel jsem však shlédnout i nějaké předešlé řady, abych z toho vůbec něco měl a znal hráče. Od začátku jsem fandil Hrdinům a oni to zatím docela slušně projeli. Odcházel jeden muj oblíbený soutěžící za druhým. Nejvíc mě však štval Russell. Chápu, že při téhle hře je nutná nějaká taktika...ale Russell si opět vybral tu nejhorší jakou mohl. Navíc je na něm vidět, že mu nejde o peníze (protože už víme, že jich má více než dost), ale jde mu o to proslavit se jako poslední přeživší. A víte co...jsem nadšenej, že se mu to nepovedlo. Chvíli jsem se bál, kdo že to vlastně dojde do finálový trojky, ale když tam došla Parvati, by jsem spokojen a byl jsem si jistej, že to vyhraje. A ejhle, ona to vyhrála malá špionka, která se snažila celou hru o velký zvrat a nikdy se jí to nepodařilo. Její hra mi přišla jako když vezmete mallému dítěti hračku, dáte si jí nad hlavu a ono se pro ní snaží vyskočit, ale nikdy tam nevyskočí. S celou serií jsem spokojen. Jak jsem se na ní těšil, tak svůj účel splnila. Top hráči: Cirie, Amanda, Parvati Nejméně oblíbení: Russell, Coach, Boston Rob ()

Laerry 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nad některými výběry "hrdinů" a "zloduchů" se nemá cenu pozastavovat. Prostě někdo mohl, někdo nechtěl, jiný nemohl (a byl ve vězení), atd... Namíchat dvě poměrně vyrovnané skupiny je docela dřina, a dopadlo to vcelku obstojně. S vítězem jsem spokojená. Pocítila jsem silné zadostiučinění, že to opět nevyhrál jeden jistý pán-všeho-aneb-ropný-magnát-bez-titulu-sole-survivor. ()

longercz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dost možná nejlepší řada s naprosto neuvěřitelnou různorodostí lidí, charakterů, strategií a všeho na co si vzpomenete. Co se týče Russela tak musím říct alespoň tolik, že ten člověk, i když je mistr v manipulování lidí, lže bez mrknutí oka a je očividně v některých ohledech velice inteligentní, to pravý přelstění ale nespočívá v tom, že ze 17 lidí uděláte voli (v podstatě pouze parafrázuji co sám Russel řekl ve videích z Ponderosy po závěrečné kmenové radě), ale v tom přechytračit jich všech 19. Russelova hra ho sice dostane až skoro ke konci, ale pouze za cenu toho, že nedostane žádný hlas od poroty, a to prostě a jednoduše nemůže být nejlepší soutěžící, všech dob, jak ho mnozí nazývají. Navíc je určitě do jisté míry pravda, že v téhle hře hraje důležitou roli tolik různých okolností, že lidé co se dostanou nejdál, za to vždy alespoň do nějaké míry vděčí čirému štěstí. U Russela bylo samozřejmě tím největším, že ho nikdo neznal, to je neoddiskutovatelné, kdyby tomu bylo jinak J.T. by mu samozřejmě nikdy nedal imunitu, Tyson by se od něj nedal (snad) zmanipulovat a tak dále. Tak jako tak ale beru Russela jako velmi důležitou součást historie Survivoru, už jen proto, že je vážně drsný, že někdo přišel ne o jeden, ale o dva miliony dolarů v podstatě kvůli své vlastní aroganci a namyšlenosti :) ()

Galerie (3)

Zajímavosti (24)

  • Amy O'Hara se měla v této sérii objevit v případě, že by Candice odmítla nabídku na účast. (BLANIK.)
  • Téměř polovina castingu hraje již potřetí, přesněji 9 hráčů. Zbylích 11 hraje po druhé. (Zix.)
  • Na straně zloduchů se měl původně objevit i vítěz první řady soutěže Richard Hatch. V době natáčení však byl v domácím vězení a soudce mu nepovolil opustit zemi. (Cetnik_42)

Reklama

Reklama