Reklama

Reklama

Kdo přežije - Ostrov vykoupení

(série)
  • USA Redemption Island
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2011

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Rob Mariano, Russell Hantz, Andrea Boehlke

Obsahy(1)

Tvrdá hra o přežití, kde každý doslova bojuje o místo v kmeni. Kdo se nepřizpůsobí, kdo nevyhraje imunitu, ten bude vyloučen.
Hráči poté co je kmen vyloučí nejsou vyřazeni ze hry, nýbrž putují na Ostrov vyhnanství, kde budou mít šanci se v určitý čas a po vyhrání soubojů s ostatními vyřazenými do hry opět vrátit. 
Soutěžící se musí vypořádat nejenom s tvrdými podmínkami na ostrově, ale i s nedostatkem vody a jídla. 39 dní, osmnáct soutěžících a pouze jeden se stane posledním přeživším, který vyhraje jeden milion dolarů.
Poznejte krásy tohoto prostředí: Karibského moře, Tichého oceánu a nakonec Jížní Ameriky. Toto všechno vám přináší dvacátá řada Survivor. (reich)

(více)

Recenze (100)

Havaj8 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ale joo, tahle sérka se musí ocenit. Odzačátku to bylo Rob vs. Russel, i když ne ve společným kmeni. A tak jako to (bohužel) udělali s Russelem, se to mělo udělat i s Robem, ale na to byli moc hloupí. Russelův odchod me mrzel po tý jeho jízdě, ale sem rád, že nakonec to jeho poslední slovo nebylo definitvní :) Ostrov vykoupení...změna, ale víckrát bych to vidět nechtěl asi...Matt si zasloužil těch 100 klacků od Sprintu za to co dokázal, vydržel neskutečný věci sám. Holky z Robovy aliance měli něco podniknout proti němu, o tom žádná, každý muselo bejt jasný že proti němu neni šance, ale stejně ho nechali bejt, hloupost. A když uz se Boston Rob dostal dokonce, tak si to prostě odargumentuje tak, aby vyhrál. Tu sérii si naprosto povodil a zasloužil si vyhrát po 4 sezonách. Milion urvala jak Amber díky němu, tak teď už i on na vlastní triko. Kdoví jestli se někdy i on vrátí... ()

hulinsky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Genialni one man show v podani Bostona Roba, kteremu neni co vytknout. Nabeh a potencialn na nejlepsi serii ever totiz zhatili hned v pocatku ti amateri, kteri se nepochopitelne vzdali sve jedine sance na uspech - Russella. Boston Rob si s nimi pote uz jen vytiral prdel natolik peclive, ze jim nedal sebemensi sanci si cuchnout, coz sice znamenalo absenci zvratu ci prebehnuti, presto bylo fascinujici sledovat, s jakou jistotou mel Mastermind hru celou dobu pod kontrolou. Ignoratum z druheho kmene nikdy neodpustim, ze pripravili divaky o nejlepsi mozny zazitek - zazit a sledovat primy boj a valku v podani dvou nejlepsich hracu v historii teto hry - Mariana a Russela. Boston Rob ftw ! ()

Reklama

PanCitron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

K téhle serii asi nespoileroidně nelze nic moc napsat, krom obligátního že se tu vyskytla jedna z nejlepších herních strategií vůbec, takže dále následují SPOILERy. Tahle řada vzešla částečně z nápadu udělat duel mezi Russell Hantzem a Robertem Marianem. Což v hlavě producentů určitě znělo výborně, ovšem tvůrci si možná trochu neuvědomili, o jak moc rozdílné "charaktery" se jedná. Zatímco mít Roba v týmu je jednoznačně plus co se soutěží a práce v táboře týče, Russell je přeci jen automaticky nepřítel No. 1. Takže zatímco Russell měl hned hlavu na špalku pomalu jen co vystoupil z vrtulníku (pravda se dorazil opakováním stejné herní strategie), Robertův tým hrál tak trochu kdo mu proleze ř*tí co nejdál. Přesto i tak nelze neupřít Marianovi, že zahrál excelentní a takřka bezchybnou hru, která oproti první all-stars sérii i náležitě bavila ("Dej mi imunitu a nevyřadím tě", zahazování papírků s imunitami,...) a zcela oprávněně si došel pro vítězství. A co se týče novinky této řady - Redemption Islandu, považuji za jeden z nejhorších nápadů vůbec. Podle mě tím samotná TC trochu ztratila na zajímavosti a snad jediná opravdu dobrá věc byla, že vyřazený dostal prostor se ještě trochu rozvykládat. Nejoblíbenjší hráči: Robert, Stephanie V. ()

Paldini 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díky dvěma faktorům mám tuhle řadu moc rád. Těmi faktory jsou: brilantní taktická hra Boston Roba, díky které sice sezóna pro někoho ztrácí na atraktivnosti (hlavně díky tomu, že BR byl o několik tříd takticky výše než všichni okolo něj), za druhé díky největšímu komikovi, lovci krabů, propagátorovi růžových slipů a v neposlední řadě tajnému agentovi v důchodu Phillipu Shepardovi. ()

PabloFuentes 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery: Asi takhle. Můžeme říct, že se jedná o dokonalou čistou hru Boston Roba. On snad za celou dobu neudělal jedinou chybičku a všichni byli podělaní strachy cokoliv proti němu podniknout. Trochu mě zklamalo, když měl Matt možnost pomstít se na kmenu Ometepe a přidat se k Zapaterům a neudělal to. Jasný důkaz, že za blbost se platí. Každopádně díky této čisté hře byla ta série vlastně velmi nudná, protože šlo jen o to, v jakém pořadí kdo vypadne. Nic víc. Nejlepší moment: Vyřazení Russella :) ()

Galerie (25)

Zajímavosti (12)

  • Rob Mariano vytvořil nový rekord v počtu dní ve hře. Za svoje 4 účasti v soutěži hrál celkem 117 dní. Později ho překonal Ozzy Lusth se 128 dny. (Stanley619)
  • V této sérii se poprvé objevil ostrov vykoupení. (AlohaAnty)
  • Natalie Tenerelli se ve svých devatenácti letech stala nejmladší účastnicí soutěže všech dob. (Stanley619)

Reklama

Reklama