Reklama

Reklama

Kdo přežije - Návrat hvězd

(série)

Obsahy(1)

Natáčelo se na Perlových ostrovech poblíž Panamy. Osmnáct soutěžících, kteří mají zkušenosti z předešlých řad, je rozděleno do tří kmenů – Saboga, Chapera a Mogo Mogo. V následujících dnech budou tyto týmy bojovat o odměny a hlavně o imunitu, která zajišťuje setrvání v soutěži. Posledních devět hráčů se sloučí do kmene Chaboga Mogo a právě v tomto okamžiku začíná každý bojovat sám za sebe. Kdo se stane „posledním trosečníkem“ a vyhraje hlavní cenu v podobě milionu dolarů? (Deco.20)

(více)

Recenze (80)

Larushka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Netradiční rozdělení na tři kmeny. Jak jsem Roba neměla v předchozí sérii ráda, tak tady jsem k němu hlavně díky vztahu s Amber našla cestu. Vyloučení Lexe mě však mrzelo, o to víc, když jsem se dozvěděla, že jsou vlastně mimo hru kámoši. Leč je to hra. Shi-Ann jsem minule omlouvala, ale asi na její neoblíbenosti něco bude. ()

heyda 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILERY!!! Pro mě osobně příliš průměrná série, ačkoli se jedná o hvězdnou. Kdybych předtím neviděl takový série jako Cook Islands, Samoa, Tocantins, Palau apod., tak bych ji asi vynášel do nebes, ale bohužel jsem už viděl skoro všechno a tuto sérii jsem si nechal vlastně na konec, tak prostě nejsem nejspokojenější. Boston Rob kraloval takovýmto způsobem i v Redemption Island, kde však hráči ocenili jeho komplexnost a navíc tam byl bláznivý Phillip, takže jsem se u každého dílu neskutečně bavil. Tato hvězdná sezóna prostě nemá dostatek zajímavých momentů, abych ji mohl hodnotit lépe. Nejlepší část celé série je paradoxně až Reunion show, kde emoce pěkně vygradovaly. ()

Reklama

danielosbourne 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILER: No...čekal sem trochu větší uspokojení od řady, kde se střetnou ti nejlepší nebo spíš nejoblíbenější hráči předešlých řad. Seskupila se hned silná aliance, což se dalo čekat. Takže pro mě to znamenalo, všichni koho mám rád šli ven . Vítěz neni nic moc, protože mi přijde, že jeho způsob hry je válet se a nechat se tam dotáhnout ostatními. Jinak rozdělení na 3 kmeny byl dobrej nápad a to různý slučování a měnění kmenů taky nebyl špatnej nápad, ale vlastně to bylo skoro k ničemu. Oblíbenci : Rob C, Lex, Shee-Ann------Nejméně oblíbení: Rob B, Tom, ()

Dan9K 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mě nejlepší řada Survivora ze všech. Sledoval jsem ji, tak jak se má, hezky po prvních sedmi sezónách, bez znalosti těch dalších. Už od Markéz jsem se viděl v Bostonu Robovi (ačkoliv to jsem nejspíš výjimka), proto mě průběh velice potěšil. Řada má asi šest vrcholně památných momentů a je nejspíše emocionálně nejvypjatější sérií ze všech. Všechny hráče už zná správný fanoušek z předešlých řad a každá kmenová rada je pro diváka těžkou zkouškou nervů. Je fakt, že u pár soutěžících by se dalo spekulovat, zda sem patří (ne všichni z oslovených také chtěli a mohli), ale celkově se cast povedl výborně a u žádného ze soutěžích se nedá říct, že by byly ve svých původních řadách nevýraznými figurami. Samostatnou kapitolou je pak vyvrcholení soutěže během reunionu, které nemá v Survivoru obdoby a konečný výsledek celé sezóny se stal vlastně nepříliš důležitou věcí. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Největší hvězdy z prvních sedmi sérií jsou zpět a je to opravdu jedna velká show s celou řadou velkých hráčů. Při takovým množství oblíbenců bohužel dost často zamrzí jejich vypadnutí, ale co se dá dělat... Určitě bych tuhle sérii zařadil do TOP 5, protože je opravdu po celou dobu na co koukat. Úsměv na tváři jsem měl po celou dobu sledování a opravdu jen výjimečně se naskytl moment, který by mi vyloženě vadil (crazy Sue). Skvělá zábava, místy strhující podívaná, solidní strategická hra od několika hráčů (hlavně tedy od jednoho že), no a ten románek? Tomu se ani nechce věřit, že to nebylo připravený dopředu. Prostě série, která opravdu stojí za to. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (16)

  • Rudy Boesch měl v době natáčení 75 let. To z něj dělá i dnes (2017) nejstaršího soutěžícího, který kdy hrál Kdo přežije (od r. 2000). (Hidan)
  • Kvůli incidentu s penisem při jedné ze soutěží se Susan Hawk chtěla s Richardem Hatchem soudit. (AlohaAnty)
  • Tato řada byla první s 18 soutěžícími, do té doby se účastnilo každé řady jen 16 hráčů. (Hidan)

Reklama

Reklama