Reklama

Reklama

Kdo přežije - Vanuatu

(série)
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2004

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Leann Slaby

Obsahy(1)

A je to tady, máme tu devátou řadu série Kdo přežije. Tentokrát soutěžící vysadili na ohnivých ostrovech Vanuatu, odtud název Survivor: Vanuatu - Islands of Fire. Komu se podaří přechytračit, přelstít a doslova přehrát ostatní soutěžící, může získat titul poslední přeživší a vyhrát tak jeden milion dolarů. (reich)

Recenze (62)

giovanni3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z této série jsem nebyl moc nadšený. Souboj mužů a žen? Proběhl klasicky opět ze začátku pár soutěží, kde jde o koordinaci a ohebnost (= nahrajeme ženám) a až pak dáme vyrovnané soutěže. To co se od počátku dělo u mužů byla síla místo snahy vyhrát jako chlapy si ničí jednoho dříče za druhým u žen vše pospolu sice to skřípalo, ale udržely se. Tudíž šílené přístupy kmenů a celkově velká nuda do prvního zvratu. Hodně mi lezla krkem Twila, vůbec si nezasloužila tak daleko dojít Scout. Přál jsem Brook (pěkná smůla ten její konec), Ami a Sergeantovi a toleroval jsem Julie a Chada. S vítězem/vítězkou jsem na tu bídu spokojen. 3z5 ()

Trixinka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILERY........Casting nebyl zrovna nejlepší, ale rozhodně ne zase tak špatný jak to podle některých komentářů vypadá. Rozdělení na kmeny žen a mužů je super, líbilo se mi jak je holky na začátku rozdrtily :) Vítěz pro mě poněkud zklamání. Ale asi lepší volba z těch dvou. Oblíbenci - Chad, Scout, Eliza a Rory (převážně na začátku hry, ke konci jeho účinkování již oblíbenost klesala) ()

Reklama

Martin_W 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Komentář obsahuje spoiler/y. Zřejmě první série, kde jsem měl pouze jednoho favorita, a to Julii. Ostatní hráči jsou naprosto nesympatičtí, otravní a mnohdy i hloupí. Naprostou averzi jsem měl na Twilu a později i na Chrise, kterého jsem v posledních dílech nemohl vystát. Nejhorší finálová dvojice vůbec. Výhru jsem i přesto více přál Twile. 4/10 ()

Larushka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ve finále dva naprosto odporní lidé (jasně, je to jen hra...). O nejvtipnější moment se postaral Jeff:" Julie, pojď se mi posadit na kládu." :) a znovu Jeff: "Pojď Twailo, otoč se, vím, že to chceš." K srdci mi tahle série rozhodně nepřirostla. Rozdělení kmenů na muže a ženy, není nic pro mě. Twaila s Chrisem mě děsně rozčilovali. Bych to USA a ty jejich bělený zuby a implantáty zakázala. :) Takový britský "Kdo přežije" by mě lákalo o dost víc. ()

danielosbourne 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoiler : Řada, která je sice slabší, ale má dobré zvraty, takže nakonec docela potěšení. Nejdříve se rozpadlo uskupení starších taťků, pak se rozpadlo i dívčí společenství, které na to vůbec už ani nevypadalo a nakonec vyhrál někdo, kdo to myslím ani sám moc nečekal, ale hrál docela dobrou hru. S vítězem opět moc nespokojen :/ Oblíbenci: Chad, Scout, ----Nejméně oblíbení : Bubba, Ami, nakonec i Twilla ()

Galerie (2)

Zajímavosti (5)

  • Moderátor Jeff Probst a soutěžící Julie Berry se po skončení natáčení řady stali partnery, v roce 2008 se však rozešli. (Attta)
  • Během natáčení došlo v lokalitě k zemětřesení. (Hidan)

Reklama

Reklama