Reklama

Reklama

Kdo přežije

(pořad)
  • Česko Poslední trosečník (více)
Rozhovor 1
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2000

Režie:

Don Roy King

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Amber Mariano, Richard Hatch, Judd Nelson, Kimmi Kappenberg, Rudy Boesch, Jenna Lewis, Sugar Kiper, Jenna Morasca, Jerri Manthey (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(47)

Survivor je televizní reality show, která je v různých podobách vysílána v mnoha zemích na světě. Hlavním principem této soutěže je vysazení soutěžících na izolovaném místě v divočině, kde soupěří o různé odměny a hlavní výhru v hotovosti. V soutěži se využívá systému postupného vyřazování, kdy soutěžící hlasují proti dalšímu členu v kmeni dokud nezůstane poslední soutěžící, který kromě výhry získá i titul "Poslední trosečník" ("Sole Survivor"). Soutěž je také obrovským sociálním a psychologickým experimentem, kdy je možné pozorovat různé typy lidí, jak se k sobě navzájem chovají za různých okolností a v různých podmínkách. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele Marcin k tomuto seriálu (2)

Kdo přežije (2000) 

Survivor je úžasný, ako je Top Gear najlepší motoristický program, tak Survivor je zase najlepšia reality-show. Skvelé openingy, hudba, nádherná príroda, perfektné súťaže a super moderátor a hlášky typu "The tribe has spoken" , "Once again immunity is back up for grabs" a mnoho ďalších. Páči sa mi hlavne tá rozmanitosť, každá séria sa odohráva v inom kúte sveta, takže je načo pozerať :) ()

Worlds Apart (2015) (S30) 

Toľko nesympatických hráčov ako v tejto sérií som ešte nevidel..fakt katastrofa. Taktiež nepatrili medzi najchytrejších, no zato asi najnapínavejšia séria, ktorú som zatiaľ videl. Víťaz jednoznačne zaslúžený!!...Teším sa na 31., ktorá podľa obsadenia a lokality vyzerá super. ()

Reklama

Reklama