Reklama

Reklama

Sloužit Sáře

  • USA Serving Sara (více)
Trailer

Obsahy(1)

Joe Tyler (Matthew Perry) má možná jedno z nejhorších zaměstnání na světě, ale neměnil by. Dokáže dodat legální dokumenty o čemkoliv komukoliv - od mafiánů po milionáře. Jde jen o to, kolik za ně kdo zaplatí. A Sara Moore (Elizabeth Hurley) je jeho další obětí. Její manžel, texaský rančer Gordon totiž pověřil Joea, aby mu obstaral rozvodové papíry a vyšoupl tak Saru ze svého života. Jenže žena se z počátečního šoku vzpamatuje a hodlá se vrátit - aby zachránila peníze, na něž má nárok, zasadila ránu Gordonovu egu a možná našla i skutečnou lásku. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (139)

Ilhan 

všechny recenze uživatele

Film založený na námětu honiček okolo soudních obsílek nebyl vůbec špatný nápad a zatím nejakčnější a nejdrsnější Matthew Perry ever (a celkem jsem mu to i baštil), tolik ran neschytal za všechny jeho ostatní filmy dohromady. Film svižně odsýpá a Elizabeth Hurley je zatraceně sexy. Jasná záležitost na čtyři hvězdy ()

knihovna 

všechny recenze uživatele

Ale jo, docela to jde. Hlášky ala Willis Perrymu úplně nesedí, taky to není Willis že. Elisabeth hrát moc nemusí, stačí se na ni dívat. Myslím, že kdyby tu minisukni nahradila jinou minisukní, hodnocení by šlo nahoru. Scéna na pásu pěkná, hlavně proto, že Eli zbavila kalhot. O to asi šlo, ale ještě měla svetr...... ()

Reklama

Yardie 

všechny recenze uživatele

Velké zklamání a promarněný potenciál. Z tohodle námětu se dala vymáčknout totální šílená komedie, popř. alepsoň normální komedie. Ale vzniklo z toho v podstatě takový nic moc - ani komedie, ani romantika, jen prostě film. Velká škoda. Obrovské pozitivum byla alespoň Elizabeth Hurley, která se mi mooooc zamlouvá. Je tady pár dobrých hlášek, ale to okolo je slabota. Na druhou stranu to i přesto vyloženě nenudí. 50%. Howgh! ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Nepříliš zábavná komedie kolísající mezi trapností, nudou a sem tam vtípkem nebo vtipnou hláškou Perryho. Nápad sice není špatný, zpracování je však fádní, plné klišé, herecké rutiny a nesmyslných zvratů, ke kterým dojde navzdory logice příběhu a jen proto, aby tvůrci příběh téměř násilím dotlačili do cíle, který si vytyčili jako jediný možný. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Konečně mi zas jednou Matthew Perry připadal vtipnej i jinde, než jen v Přátelích a ty jeho kecy, hlášky, nápady při vymejšlení obsílek mě fakt několikrát dobře dostaly. Jinak je to ale průměrná komedie, u které se nemusí moc přemejšlet a u které se najde asi jenom jeden nechutnej fórek. Chutná je naopak Elizabeth Hurley, která je pořád kočka. Nemužu doporučit, ale nemužu zavrhnout... ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • Film sa natáčal na viacerých miestach v New Yorku. (dyfur)
  • Na scénáři k filmu se pracovalo již od roku 1996. (Terva)

Reklama

Reklama