Reklama

Reklama

Sloužit Sáře

  • USA Serving Sara (více)
Trailer

Obsahy(1)

Joe Tyler (Matthew Perry) má možná jedno z nejhorších zaměstnání na světě, ale neměnil by. Dokáže dodat legální dokumenty o čemkoliv komukoliv - od mafiánů po milionáře. Jde jen o to, kolik za ně kdo zaplatí. A Sara Moore (Elizabeth Hurley) je jeho další obětí. Její manžel, texaský rančer Gordon totiž pověřil Joea, aby mu obstaral rozvodové papíry a vyšoupl tak Saru ze svého života. Jenže žena se z počátečního šoku vzpamatuje a hodlá se vrátit - aby zachránila peníze, na něž má nárok, zasadila ránu Gordonovu egu a možná našla i skutečnou lásku. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (139)

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Velice příjemná pohodová komedie. Není zde tolik humoru jak by se dalo čekat, ale nejedna scéna pobaví a nejedna taky dost překvapí svojí trapností. Elizabeth Hurley není nějak kvalitní herečka,ale je se na co alespoň koukat, když je zrovna hluchá pasáž. Perryho šéf a ,,kolega,, mě vadily a nebavily po celý film.. Prostě průměrná komedie, která neurazí = 3z5. ()

diabolique 

všechny recenze uživatele

Nenarocna komedia s M.Perrym, ktora urcite pobavi a neurazi. Pribeh nema zmysel rozoberat,...uz v polovici filmu(alebo v prvej stvrthodine?) ho odhadnete, ale preco nie?,...sem tam celkom vtipne hlasky, Elizabeth je sexy v comkolvek(trochu mi to pripominalo jej prezliekanie v Bedazzled), Perry je stale rovnaky(Chandler) no a Bruce Campbell ako "zly manzel" je len ceresnicka na torte:) Kludne tomu dam 3* a ani sa nebudem citit blbo, ze som to prehnal. Ked ja mam tak rad Elizabeth!...a jej "prezliekanie" :) ()

Reklama

BuddyO 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie, s velice příjemným Matthew Perrym. Zápletka je zábavná a po celý film se nemáte důvod nudit. Občas se vyskytne nějaká ta nelogičnost, z čehož vyplívá, že se nejedná o příliš inteligentní scénář. Ale pokud chcete na chvíli vypnout, nemáte chuť poznávat nepoznané, film vás neurazí. slabší 3* - 50% ()

sssssycak 

všechny recenze uživatele

Chandler Bing si odskočil zahrát doručovatele soudních obsílek. Nechal se však za milion zblbnout jednou paničkou, které se nelíbilo, že se s ní chce manžílek rozvést. Nebylo to vtipné, už vůbec ne zábavné. Spíš by mě zajímalo, co na to Monika Gellerová, až se dozví, co to vlastně Chandler dělá za vedlejšák. :) ()

Ilhan 

všechny recenze uživatele

Film založený na námětu honiček okolo soudních obsílek nebyl vůbec špatný nápad a zatím nejakčnější a nejdrsnější Matthew Perry ever (a celkem jsem mu to i baštil), tolik ran neschytal za všechny jeho ostatní filmy dohromady. Film svižně odsýpá a Elizabeth Hurley je zatraceně sexy. Jasná záležitost na čtyři hvězdy ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • Na scénáři k filmu se pracovalo již od roku 1996. (Terva)
  • Film sa natáčal na viacerých miestach v New Yorku. (dyfur)

Reklama

Reklama