Reklama

Reklama

Po smrti parťáka se novým kolegou Franka Stolteho stává Semir Gerkhan. Přes vzájemné neshody se okamžitě musí pustit do vyšetřování. Na stole leží nový případ, který nesnese odkladu. Neznámý pachatel se zaměřil na krádeže luxusních automobilů a policie nemá v ruce téměř nic. Vtom Stolte a Gerkhan narazí na podezřelý odtahový vůz. Na jeho plošině se skutečně nachází jedna z ukradených limuzín. Šéf zločinecké bandy Waldemar se policisty pokusí setřást. (TV Nova)

(více)

Zajímavosti (6)

  • Lupiči aut mezi sebou probírají, že ukradené vozy měly být pro Rusy. Chvíli poté, že mají smlouvu s Kyjevem, ten je však na Ukrajině. (marcel5)
  • Na autotransportéru, který najede na dálnici a Semir (Erdogan Atalay) jej natočí v čase 15:40 na kameru, jsou 3x BMW a 1x Chrysler. Když Semir a Frank (Johannes Brandrup) dojíždí autotransportér podruhé stříbrným BMW, lupič v Toyotě Land Cruiser uvolní shora transportéru obě BMW, která spadnou na silnici. Pak ale když autotransportér zabrzdí, dole na přívěsu transportéru není v čase 20:00 zelený Chrysler Vision (není tam už při pádu druhého BMW, kdy je na zadním sloupku vidět něco zabaleného, to tam předtím nebylo a při zabrzdění pak také ne). Další chyba – průjezd okolo BMW na střeše je tam vlastně 2x (projeli okolo spadlého a následně projíždí znovu jakmile zlaté narazí do svodidel) a také před skokem tam nabouraná BMW vidět nejsou. Také si lze před přeskočením autotransportéru na dvou záběrech všimnout, že hned za Frankem a Semirem jede nějaké starší BMW na varovných světlech. (marcel5)
  • Frank Stolte přijíždí ke služebně na velké parkoviště, ale v následujícím záběru vchází do budovy zadním vchodem. (marcel5)
  • Při přeskakování autotransportéru je vidět, že stojí uprostřed dálnice. Předtím, při jízdě za ním a najíždění na něj, jel v pravém pruhu. (marcel5)

Reklama

Reklama