Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Lucyino přátelství s Jane projde zkouškou, když se vydává na osobní cestu, na kterou možná není zcela připravená. (Max)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (9)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Co je potřeba v souvislosti s tímto filmem zmínit na prvním místě je určitě fakt, že se jedná film opravdu ryze jen pro ženské publikum a tím pádem je si nutno pánové přiznat, že ať už se tu budeme k tomuto filmu vyjadřovat jakkoliv, tak to prostě bude neobjektivní, jelikož kdokoliv z nás asi jen těžko dokážeme vstřebat film, kde se první polovinu ústřední hrdinka rozhoduje, zdali je lesba, či ne, no a když se tedy nakonec rozhodne, že ASI je, tak se pohádá s ,,nejkou” a po zbytek filmu se zas pro změnu rozhoduje, jestli jí má zavolat, nebo napsat, a když jí napíše, tak se zas rozhoduje, jestli jí má vzít telefon, když jí ta kámoška volá zpátky, no prostě problémy, nad kterými já osobně přemýšlím jen ve směru, že z toho jde vůbec udělat celovečerák. Navíc i všechny ústřední postavy tu na mě působily pak dojmem, že by spíš potřebovali … no, radši nic, řeknu to raději takhle, celé to působí fakt emancipačně silným dojmem, takže pro spoustu aktivistek bude tato podívané také jedno velké blaho nejen pro duši. Zkrátka sorry, tohle je ale pro mě jako hetero uživatele s pinďourem vážně jen těžko vstřebatelná a nejspíš i pochopitelná podívaná, nicméně abych ukázal ale i svou přívětivou, mužskou, tvář, tak musím uznat, že Dakota je fakt miloučké stvoření. ()

RustinParr 

všechny recenze uživatele

Film o sebapoznávaní a krutosti života, natočený dvoma lesbickými manželkami, o lesbách v hlavnej úlohe s Dakotou Johnson. Znie to hrozivo a zo začiatku aj bolo no časom ma to začalo celkom baviť. Príbeh je dosť nudný, príliš jednoduchý, neoriginálny a nedeje sa tam nič iné ako riešenie vzťahov a vecí okolo toho. Film sleduje cestu Lucy, ktorá po zistení že je lesba sa bude snažiť vžiť do novej pohlavnej príťažlivosti. Počas toho sa pohádajú s jej najlepšou kamarátkou, žena ktorú miluje sa s ňou iba hrala, pri tom bola heterosexuál. Nakoniec všetko dobre dopadne, Lucy sa nájde, zmieri sa s jej kamarátkou a odletia spolu do Londýna. Povedal by som že sa jedná o celkom kontroverzný film o obyčajnom živote ktorý schytí drastickú zmenu. Celé tomu vadí akurát Dakota ktorá sama povedala že sa do role vôbec nehodila a k tomu hrá zle napísanú a plochú postavu o ktorej vieme iba to že je lesba a žena. Postavy sú celkovo hrozne nesympatické a scenár je napísaný hrozne takže sa ani nečudujem že všetko pôsobí hrozne neprirodzene. No určite sa na to pozerať dalo aj keď hlavný koncept filmu aleže vôbec nefunguje. Obľubujem filmy v ktorých postava rieši obyčajné problémy života a snaží sa nimi nejak prejsť, no tento nepatrí k tým najlepším. HODNOTENIE: 6/10 ()

Reklama

Johnny.ARN odpad!

všechny recenze uživatele

Hej, čiže lezba, jej šikmá kamoška so zberačom a zberačka, ktorá je porábkárka. Už len pes tam chýbal v hlavnej úlohe. A čo sa rieši? Či tam má tá jedna beloška radšej pipíky alebo vagány. A najhoršie na tom je, že Dakote to ani nikto veriť nemôže, po tom, čo nám už všetko predviedla. Pokiaľ ste po tridsiatke veľmi zmätení, tu sa nájdete. ODPAD! ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

konverzačka o přátelství a hledání sebe sama, která ale většinu času vůbec nefunguje a největší podíl na tom má Dakota Johnson. To opětovně potvrdila že má charisma vařené nudle a topornější herečku by měl jeden problém najít i v seriálech na Primě. K její smůle navíc "hraje" nezajímavou, nudnou a špatně napsanou postavu a její sebelítostivé kňourání a házení klacků pod nohy všem co jí chtějí pomoci v určitou chvíli dospělo do bodu kdy jsem si říkal že skok z okna by mi přinesl mnohem víc zábavy i radosti. Slabé dvě...30% ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Námetovo celkom fajn, aj po hereckej stránke sa mi to pozdávalo, ale ten scenár a celkovo tá dejová línia - to bolo fakt slabučké. Dilema, ktorá mátala Lucy, tu bola dosť výrazne v popredí - na čom by nebolo nič zlé, keby to nebolo celé také ťažkopádne. Tá Lucyna neobratnosť a dialógy ako tak vytiahli film z totálneho prepadáku, ale na viac ako 2* to asi ani ja nevidím. Ale inak, Dakota Johnson a jej postava ma celkom bavili - len to všetko ostatné bolo také nemastné neslané. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (6)

  • Natáčanie muselo byť na týždeň zastavené po tom, čo jeden z členov štábu bol pozitívne testovaný na Covid 19. (Arsenal83)

Reklama

Reklama