Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pravda může člověka osvobodit - ale také ho může dostat do spousty problémů. Génius komiků Jim Carrey tentokrát pobaví jako úspěšný advokát, ale i velký lhář, když je donucen kouzelným narozeninovým přáním svého syna přestat na 24 hodin lhát. Brzy zjišťuje, že jeho nejsilnější zbraň - nabroušený jazyk - se obrátila proti němu. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (483)

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Paul Guay, Stephen Mazur .. Už jen tuctová komedie s Jim Carrey, který na prostoru soudní síně předvádí své obvyklé skopičiny a všemožné ksichty. Vcelku slabé a trapně vtipné, za což může především scénář. Jim Carrey natočil několik dobrých komedii, ale tahle k nim rozhodně nepatří. ()

Melies 

všechny recenze uživatele

5 / 10 Klamár, klamár stojí a padá len a len na Carreym a jeho komediálnom extempore a stáva sa tak ďalším z mnohých filmov zúfalo sa brodiacich v močiari priemernosti - čo mu možno uberá na hlbokomyseľnosti, ale rozhodne nie na zábavnosti. Carrey dokázal z inak prostého scenára vyťažiť maximum a umne balansuje na pomedzí vtipnosti a zvrátenosti, čomu môžeme vďačiť za mnohé podarené scénky a grimasy. Takže zatiaľ čo zamindrákovaní kritici všade na svete na film kydajú hnoj a tvária sa ktovieako inteligentne, my ostatný si ho môžme vychutnať bez väčších výčitiek svedomia. Vďakabohu za to! ()

Reklama

hippyman 

všechny recenze uživatele

tak... co mi tak běhalo celou dobu hlavou: je to americké, je to bláznivé, je to komedie, je tam carrey, jo dobrý, je skvělej, ale trochu to přehání, konec až moc sladkej, několik dobrejch fórků, ale taky dost slabších, které snad přijdou vtipný jen amíkům... dost přibarvený, ale jo... možná to bude znít jako klišé, ale film stojí a padá na hlavním hrdinovi... naštěstí jsem měl kliku a shlédnul to podruhé celé v originále, dejdar tomu fakt nesedí... suma za 60%. ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Slabší Jim Carrey. Film má hodně dobrý námět, bohužel zužitkovaný ne ve prospěch bezuzdné kacířské srandy, ale moralizující rodinné "zábavy" (ačkoliv je tam plno sprostých slov a narážek na sex). Nabízí se srovnání s filmem Invention of Lying Rickyho Gervaise, který je ale teda ještě o dost horší. Takže až zase budu chtít nějakou totální ujetost, tak si dám Ace Venturu. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Jim Carrey ako komik isiel dost dlho mimo mna, to som vzdy mal radsej Benny Hilla, Laurela a Hardyho, pripadne dementne sandlerovky. No nic, scenar je kvalitny, je o slizkom pravnikovi, ktory musi 24 hodin hovorit len pravdu. A tato rola sadla presne Carrey-mu ako komikovi. jeho akrobacie /prdenie, hadzanie xichtikov, gulanie ocami ......./ su proste nezabudnutelne. 77 % ()

Galerie (68)

Zajímavosti (31)

  • Film je věnován herci Jasonu Bernardovi (Marshall Stevens), který zemřel dva dny před koncem natáčení na srdeční infarkt. (Varan)
  • Jim Carrey (Fletcher Reede) prozradil, že "útok pařátu" nevymyslel on, ale jeho otec, který ho jako malého takto strašil. (Elisebah)

Související novinky

im Carrey souhlasí se vším

im Carrey souhlasí se vším

20.07.2007

...a to jak v otázkách vzkříšení své kariéry, tak i v nejnovějším projektu, s nímž spojil své jméno. Filmy, v nichž se má vyskytnout kdysi nejúspěšnější komik planety, přibývají s týdenní frekvencí.… (více)

Reklama

Reklama