Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pravda může člověka osvobodit - ale také ho může dostat do spousty problémů. Génius komiků Jim Carrey tentokrát pobaví jako úspěšný advokát, ale i velký lhář, když je donucen kouzelným narozeninovým přáním svého syna přestat na 24 hodin lhát. Brzy zjišťuje, že jeho nejsilnější zbraň - nabroušený jazyk - se obrátila proti němu. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (482)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Prumerna rodinna komedie a jeden z tech horsich filmu s Jimem Carreym. Pribeh je dost jednoduchej, ale napad, ze pravnik nesmi lhat je celkem dobrej. Herci nijak zvlast nehrajou, ale ani to neni moc potreba, protoze de hlavne o Jima, kterej vetsinou hazi jeden xicht za druhym, takze si jeho fanda fakt uzije. Taky by to chtelo mozna jeste trochu vic foru, par nich tu je hodne dobrejch, par prumernejch a nekolik skutecne vynikajicich ("to pero je modre"). Jenze vetsina forku je az pote co nesmi lhat, takze tu prvni pulhodinku nic moc. Docela me stvalo, jak se ruznejma scenama snazil Shadyac tlacit na city, takze sem soup spoustu dojemnejch scen, ktery ale spis rusi a konec s happy-endem kdy se Carreymu podari aby syn zustal mi nijak nevadil, ale kdyz se nakonec jeste dal dohromady s bejvalou tak to bylo uz trochu moc. Ale musim rict, ze jsem se dobre bavil, Carreyho mam rad a je to pohodove stravenejch 80 minut, takze si 4* zaslouzi. ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Slabší Jim Carrey. Film má hodně dobrý námět, bohužel zužitkovaný ne ve prospěch bezuzdné kacířské srandy, ale moralizující rodinné "zábavy" (ačkoliv je tam plno sprostých slov a narážek na sex). Nabízí se srovnání s filmem Invention of Lying Rickyho Gervaise, který je ale teda ještě o dost horší. Takže až zase budu chtít nějakou totální ujetost, tak si dám Ace Venturu. ()

Reklama

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Paul Guay, Stephen Mazur .. Už jen tuctová komedie s Jim Carrey, který na prostoru soudní síně předvádí své obvyklé skopičiny a všemožné ksichty. Vcelku slabé a trapně vtipné, za což může především scénář. Jim Carrey natočil několik dobrých komedii, ale tahle k nim rozhodně nepatří. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

V snahe pokračovať v úspechu komédií z roku 1994 Jim po neúspechu až príliš nekorektného Cable Guya nakrútil jeho presný opak. Klamár, Klamár je síce excentrická komédia (je tu asi najviac grimás na minútu v Carreyho filmografii), ale zároveň až príliš priamočiaro rodinná a nekonfliktná. Chýbajú tu odvážnejšie okamihy a prekvapujúcejší dej. Každopádne je to skvelá séria gagov s výbornou atmosférou 90tych rokov a s Jimom Carreym na vrchole slávy. Ale kvalitou je to jeden z jeho tých slabších zárezov... ()

predators 

všechny recenze uživatele

Svěží komedie v s Jimem Carreym a jeho nezkutečnými grimasami, pro něj tak tipickými. Naneštěstí nebo naštěstí, jak chcete, né každému se jeho "výrazy tváře" zamlouvají a to může být pro některé kámen úrazu. Mně se ale jeho styl humoru líbí a Lháře, i díky originálnímu námětu můžu vidět častěji. Rodinná komedie jak vyšitá :-) Zajímavosti: Pořádně si rozmyslete, jestli své děti necháte se na Lháře dívat . Potom si dejte velkého majzla na to, co si budou k narozeninám přát. / J. Carrey se svým "pařátem" pobíhal i několik hodin po natáčení. :-) 70% ()

Galerie (71)

Zajímavosti (31)

  • V čase 32:30, když Fletcher (Jim Carrey) vykopne dveře, je možné vidět ruku někoho ze štábu, jak dveře drží. (OJan)
  • Film je věnován herci Jasonu Bernardovi (Marshall Stevens), který zemřel dva dny před koncem natáčení na srdeční infarkt. (Varan)
  • Jim Carrey (Fletcher Reede) prenasleduje lietadlo na pojazdných schodoch typu NMC-Wollard TMPS-200, ktoré boli upravené pre film a dosahujú skutočnú rýchlosť až 145 km/h. (Raccoon.city)

Související novinky

im Carrey souhlasí se vším

im Carrey souhlasí se vším

20.07.2007

...a to jak v otázkách vzkříšení své kariéry, tak i v nejnovějším projektu, s nímž spojil své jméno. Filmy, v nichž se má vyskytnout kdysi nejúspěšnější komik planety, přibývají s týdenní frekvencí.… (více)

Reklama

Reklama