Reklama

Reklama

Dívka z přívěsu

(TV film)
  • USA Girl in the Shed: The Kidnapping of Abby Hernandez

Obsahy(1)

Čtrnáctiletou Abby unesl cestou ze školy neznámý muž a drží ji v zajetí. Zatímco její matka zoufale prosí policii i přátele o pomoc s pátráním, dívka se snaží únosci ukázat svou lidskou tvář a osobnost. Ví, že to je jediná šance, jak přežít… (TV Prima)

Recenze (5)

Perzo 

všechny recenze uživatele

Celý příběh vypadal slibně, a jako největší zklamání celovečerního filmu je, když jí pustí uprostřed pole a sama si odkráčí k mamce domů...  fakt velké očekávání až vlastně úplné zklamání, čekal jsem víc drastický závěr.. ()

Reklama

caerol 

všechny recenze uživatele

Tak nevím, ale mě to strašně dojalo. Věrohodné herecké výkony, úplně jsem se do toho vžila, a jak ta holka si získala přízeň únosce, tak to mě fakt dostalo. Rozhodně podceněný film, za mě byl úžasný. :) ()

NikiVai 

všechny recenze uživatele

Abby si se svou situací poradila nanejvýš skvěle. Získat si důvěru únosce je hodně těžké a jí se to podařilo. Filmy podle skutečných příběhů si zaslouží naši pozornost. Jako nenásilná osvěta a ocenění dvou statečných žen je tohle dílo opravdu super. ()

Eddemi 

všechny recenze uživatele

Vyčítať filmu, ktorý je natočený podľa skutočnosti, záver, mi príde ako nonsens. To len na margo Perza. Bohužiaľ film som videla s dabingom, tj 3 hviezdy by boli dosť, ale po prečítaní true story + po pár rozhovoroch, zdvíham na 4 za reálnosť stvárnenia. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama