Reklama

Reklama

Epizody(7)

Obsahy(1)

Za hranicí popisuje příběh Royala Abotta, rančera, co bojuje o svou půdu a rodinu. Royal objevil na okraji svého pozemku ve Wyomingské divočině díru, o jejíž kontrolu teď soupeří Abbotovi s rodinou Tillersonových. (Prime Video)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (3)

sochoking 

všechny recenze uživatele

Pripomína mi to trošku Dark,  avšak  nemám v pláne porovnávať tieto dva dosť odlišné seriály. Outer Range si ide svojou cestou, je viacej komornejší a bolo mi hned jasné (alebo skôr som to nejak intuitívne vycítil), že druhá sezona ešte neprinesie žiadané odpovede. Pre mňa osobne ide o vkusnú mysterioznu záležitosť v pravom slova zmysle a už teraz sa teším na trojku. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

po první sérii (kterou sem z větší části zapomněl) sem čekal, že ta druhá přinese alespoň nějaké odpovědi. Jenže nepřinesla. Rozjezd je extrémně pomalý, vyvstávají další otázky a logika trochu hapruje. Mám rád tyhle mysteriózní věci, ale když už se cestuje časem a mění se věci které se staly, pak bych očekával, že to v budoucnosti bude mít nějaký dopad. No tak snad další série - pokud bude - přinese nějaké vysvětlení, protože už by to chtělo minimálně drobný nástřel...60% ()

Reklama

Galerie (29)

Reklama

Reklama