Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá dívka (Angelina Jolie) hledá na diskotéce svého vyvoleného, protože se cítí opuštěná. Staří manželé (Gena Rowlands a Sean Connery) se po čtyřicetiletém manželství navzájem podezírají z nevěry a mladý manželský pár hledá útěchu každý po svém, Gracie (Madeleine Stowe) v rukou náhodného milence a Hugh (Dennis Quaid) v hospodě s místními alkoholičkami. Všichni hledají to, čeho se jim nedostává. Hledají lásku, která přešla v denní stereotyp a schází jí vášeň a touha. Láska má ale tisíce podob. Náhle se osudy všech představitelů setkají, ale díky smrti chlapce, umírajícího na AIDS. Teprve pak pochopí, že láska je složena zejména z každodenních maličkostí. Plejáda hollywoodských hvězd rozehrává herecký koncert plný humorných dialogů i tragikomických situací, jaký zde již dlouho nebyl. (Vapet Production)

(více)

Recenze (77)

kajas 

všechny recenze uživatele

Vztahová mozaika, která zaujme snovým obsazením kombinujícím ostřílené hvězdy s novými tvářemi (Angelina + Ryan Phillippe) a také vyobrazením peripetií nejen mezi milenci, ale také mezi rodiči a dětmi. Bohužel si moje sympatie nezískal žádný pár a scénář na mě působil jako něco od Danielle Steelové... 3* s odřenýma ušima. ()

jawesy 

všechny recenze uživatele

Nebýt poslední půlhodiny film bych příliš neocenila ale finish to celé sjednotil a dal tomu šmrnc. Jinak doporučila bych na zamyšlení. Já konkrétně jsem si vybrala hned na začátku dojici které jsem fandila ale i ostatní části příběhu byly fajn. Nedoporučuji těm co jsou na ty typické romantické slaďáky protože ačkoli je film romantický, není to typická milostná šaráda s předvídatelným dějem. ()

Reklama

dormouse 

všechny recenze uživatele

To se snad všichni zbláznili? Navnaděna hodnocením jsem se podívala na film, který byl snůškou klišé a banalit, něco tak blbého jsem už dlouho neviděla. Ani jedna postava nebyla uvěřitelná a všechny blábolily absolutní hovadiny. Jestli se dá nějaký snímek určit jako nejúspěšnější v kategorii "Film s devastujícím účinkem na mladého člověk, který si tvoří falešný obraz o lásce a o vztazích jako takových", tak tenhle to určitě je. ()

cab 

všechny recenze uživatele

Clenove jedne rozvetvene rodiny jsou neustale staveni pred nastrahy nelehkych a ruznorodych zivotu, jez vyvrcholi v krasny tanecek stastnych a zamilovanych, ktere se aspon na chvili spoji ve znameni lasky a daji zapomenout horsim casum. Nespocet znamych a dobrych hercu od mladsi az po tu nejstarsi generaci. Britska kvalitni podivana, i pres slabsi rozjezd. 80% ()

charles3 

všechny recenze uživatele

Pro mě televizní překvapení měsíce. Vůbec nechápu, proč se tento skvělý film s tolika hvězdami vyhnul českým kinům. Herecké obsazení považuji za nejsilnější snad od Příliš vzdáleného mostu. I polovina hvězd by stačila na divácký tahák... Z poslední doby by se tento film dal srovnat s Láskou nebeskou jako její trošku vážnější a trošku slabší předstupeň. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (12)

  • Film sa natáčal v Los Angeles (Kalifornia, USA). Obdobie natáčania trvalo od 5. mája do 30. júna 1998. (Arsenal83)

Reklama

Reklama