Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Okouzlující námořník Jacob se rozhodne zastavit tyranského kapitána a zachránit unesené dítě. Na své misi získá nečekaného spojence v podobě mořské příšery. (Netflix)

Videa (3)

Trailer

Recenze (119)

Streeper 

všechny recenze uživatele

Tohle pro mě bylo velmi milé překvapení. Než jsem viděla tenhle film, tak pro mě byl jasným vítězem na nejlepší animák roku (Oscara) Kocour v botách, ale po tomhle je to rozhodně tenhle snímek. Animace je krásná, když se na obrazovce objeví ďás, ty kontrastní scény s ďasem a malou Maisie (například pod vodou) jsou naprosto dechberoucí. Příběh je vcelku taky povedený a moc mě to bavilo. ()

lektvar odpad!

všechny recenze uživatele

Permanentne sa tam ozieraju. Tazko sa mi to toleruje uz 7 rokov v serialoch od 12. Ale v rozpravke? Vazne? 😡 a okrem toho je to nudne, je tam milion vizualnych, dejovych, fyzikalnych (ano tvari sa to tak, ze aj toto by tam malo fungovat), moralno-etickych chyb a vlastne od zaciatku si prajem, aby cely tento priserovy svet zmietla cunami a ja som to nemusela dopozerat. A to mam za sebou len 40 minut!!! 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Tak nesympaticke a nicim nezaujimave animovane postavy si ani nepamatam. Dakujem svojmu detskemu mozgu,ze ak som aj nieco podobne videla, tak som to vytesnila. Toto nevytesnim 😔 ()

Reklama

PanZahadnyCZ 

všechny recenze uživatele

Jak vycvičit draka + Luca = Mořská příšera. Klasické příběhové schéma, pro dítě dobře čitelné (pro dospělého už bohužel předvídatelné), které je ve správných chvílích napínavé, hřejivé či překvapující. Cílem tohoto filmu není zapsat se na seznam těch nejlepších animáků, ale aktualizovat fungující animované dobrodružství pro dětské diváky k roku 2022. Film je velkým dokladem toho, kam se 3D animace za 20 let posunula... cením také kamerové rozzáběrovaní, svícení, pohyby i originální přechody z prostředí do prostředí. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Ok, nie je to už taká pecka ako Big Hero 6, ale na druhú stranu, je to Netflix a na pomery Netflixu je to asi najlepší a najveľkolepejší animák ever. Technické spracovanie je bravúrne, má to akcie až až, nájdu sa aj milé momenty, či sa trošku zatlačí na emócie, má to parafrázu na manipulácie dejín mocnými, takže je tu aj výchovný resp. vyučovací element, jednoducho sa to páčilo nielen deväťročnej dcérke ale aj mne. Je to jedno obrovské morské dobrodružstvo, v podstate taká detská morská variácia na Godzillu. Veľmi dobré Netflix, veľmi dobré, jeden z najlepších počinov vrátane hranej tvorby. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Parádní animace a hodně fajnový příběh. Snad jen ty mořský potvory byly takové jalovější a Červený Děs až moc připomínal Bezzubku z dračích dobrodružství. Postavy ale byly na dětský animovaný film hodně zajímavé. Hlavní mladý lovec prozřel. Kapitán slavné lodi byl fajn, ale měl své mouchy, které se časem dostávaly na povrch. A malá holčička byla nadšená z lovců, aby časem prozřela, i když to bylo hodně rychlé. Ale holt dětská mysl. S akcí jsem měl zezačátku problém, když všichni lovci předváděly nadlidské výkony, ale dalo si na to zvyknout a postupně taková akce odpadla. Navíc trocha roztomilosti a lehoulince vtipu a rodinná podívaná, jak má vypadat. ()

Galerie (13)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2022

Opět se nám blíží konec roku, ale ještě před tím, než se všichni ČSFĎáci rozutečou do víru silvestrovských oslav, máme tu tradiční ohlédnutí za nejlepšími filmy a seriály roku podle nejoblíbenějších… (více)

Reklama

Reklama