Reklama

Reklama

Dlouhá cesta

  • USA A Walk to Remember (více)
Trailer

Obsahy(1)

Pokaždé, když do malého přístavního města Beaufort v Severní Karolině zavítá jaro a vítr zavoní piniemi a mořem, vzpomene si Landon Carter na svůj poslední rok na střední škole a na dívku, která změnila celý jeho život. Na Jamie Sullivanovou. Byla vážná a konzervativní, její otec, reverend baptistické církve, ji vychovával přísně a bohabojně a Jamie jako by vůbec nezajímalo, že se jí ostatní spolužáci po straně posmívají. Zato Landon byl tehdy bezstarostný větroplach, který se potloukal s kamarády, vymýšlel klukoviny, nedělal si žádné plány do budoucna a upřímně řečeno si příliš nevěřil. Přesto se jednoho dne život těchto dvou mladých lidí osudově protnul a mezi Jamie a Londonem se zrodila láska. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (350)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Aby tímhle blábolem něčeho dosáhl, musel by Adámek urazit ještě hodně Dlóóóuhou cestu. Přerod z parchanta na člena mírového sboru prostřednictvím rodiny Jehovů byl podán tak povedeně, asi jako vysvětlení Jirky Ovčáčka, že vládní speciál zpozdil protivítr. Vůbec nechci zpochybňovat sílu lásky, jen říkám, že tohle může brát vážně snad jen Amor, a to protože je to jeho práce. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Takovej plačka film, ale fakt příjemnej. Zhruba 3/4 filmu je celkem jednuduchej romantickej film, kterej určitě neurazí, protože Mandy Moore je fakt sluníčko, nicméně potom Shankman rozehraje dojemnou část, která se mu vyvedla fakt navýbornou, vůbec netlačí na pilu a dávkuje to tak akorát a i konec, kterej by skoro každej využil na hyperdojemný rozloučení, tak tady je to podaný vkusně a celkem nenuceně. Docela mě to mile překvapilo ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $11,8miliónaTržby USA $41,281,092Tržby Celosvetovo $47,494,916║ nakoniec moc chytilo, dojemné, silné, na prekvapenie Shankman to zvládol nad mieru a neotrávil "vyumelkovaným" príbehom ako som spočiatku čakal, Mandy Moore je zlatá /80%/ ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Vyděračská limonáda bez vtipu a špetky invence, navíc - podle množství uhlazeného a sterilního náboženského balastu - snad natočené za peníze vybrané v amerických kostelech. KOUSEK DĚJE: jednu hvězdičku dávám za větu, která mě probudila z letargie, totiž, když se hrdina zeptá hrdinky: Kam ti ho mám dát? Jenomže klid, zas jsem upadla do nudy, chtěl vědět, kam jí má nalepit obtisk. A druhou půlku hvězdy dávám za neúmyslný pomník Tornádo Lou, když hlavní hrdina řekne o hlavní hrdince: Kvůli ní jsem jiný. Lepší. /22. 8. 2010/ ()

PeterNet 

všechny recenze uživatele

Ukázka toho, jak může být romantika poetická. Z bezcitného frajírka se stane citlivý romantiky. Z citlivého romantika se stane zlatý člověk. Krásné, kéž by tak dobří byli lidé i ve skutečném životě. Ano, je to tuctový film. Ale z toho tuctu jeden z nejlepších. Ano, jde o citové vydírání, ale já se nechám vydírat rád. Toto je jeden z dvou filmů (tím druhým je Most do země Terabithia ) který mě na pár okamžiků přivedl k slzám (a to ve chvíli kdy se syn přišel usmířit se svým otcem). ()

Galerie (28)

Zajímavosti (12)

  • Pro natáčení bylo použito několik lokací ze seriálu Dawsonův svět – jmenovitě škola, nemocnice a dům Landona. (HellFire)

Reklama

Reklama