Reklama

Reklama

Soundtrack #1

(seriál)
  • Jižní Korea 사운드트랙#1
Trailer
Jižní Korea, (2022–2023), 8 h 1 min (Minutáž: 39–53 min)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(10)

Slavný skladatel požádá Un-su, aby pro něj napsala text. Výsledek ale odmítne, protože v něm chybí prožitek neopětované lásky. Un-su náhodou zjistí, že Sun-wu je do někoho zamilovaný. Požádá Sun-wua, aby u ní bydlel a s psaním textu jí pomohl. Do koho je Sun-wu zamilovaný? Kdy jejich příběh začal? (Disney+)

Recenze uživatele Lenka.Vilka k tomuto seriálu (9)

Season 1 (2022) (S01) 

Tohle jsem tak moc potřebovala! Zasněžená romantika na téma dvou přátel, kteří vlastně cítí trochu víc. Rozhodla stopáž pouze čtyř dílů hned najendou než varianta rozjetého seriálu, který ještě nemá konec. A jsem moc ráda. Neskutečná spokojenost. Ano, sice si po těch třech hodinách připadám, že asi budu mít cukrovku. Navíc padlo fakt hodně hrnků kakaa. Ale nelituji ani jednoho z nich, stejně jako každé strávené minuty u televize. Druhá série už je. Tak už ať je co nejdřív i u nás. Jsem zvědavá, jaký nový příběh dostaneme  ❤ ()

Season 2 (2023) (S02) 

Tak jo, druhý soundtrack dohrál a opět fajnově. Stará láska nerezaví, ale občas u ní hrozí, že když se lidi nemění, nezmění se ani to, kam to začne směřovat znovu. Jak to dobrý tak i to špatný. Ale i tak další fajn oddychový příběh, který sice nemá ve větším měřítku čím překvapit, ale ta doba strávená s ním není ztráta času, protože tam je všechno to, co tam být mělo :) ()

Episode 1 (2023) (S02E01) 

Moc vtipný úvod. "Jeho dítě asi bude hodně přecitlivělé." Asi takhle. Já vážně myslela, že ta scéna bude o trochu delší a zklamalo mě, že nepokračovala ještě třeba olizováním skla :D Co by řekl? "Ale jinak je to umělecky záložené dítě!" :D ()

Reklama

Episode 2 (2023) (S02E02) 

A konečně dostaneme utržky minulosti, takže výstavka ocenění na chodbě byla vážně vtipná. "Já jí ukážu, co jsem všechno dokázal."  :D  a závěrečné "Ahoj, co ty tady?" trochu čára přes rozpočet... ()

Episode 3 (2023) (S02E03) 

Přiznejme si to. Občas je fajn najít si "spolubydlícího", ale...z téhle trojky pod jednou střechou by byl nejspíš nervózní i každý druhý sériový vrah. A řekl by si: "Sorry, ale tohle je moc i na mě." :D ()

Episode 4 (2023) (S02E04) 

To, že spolu něco na první poslech úplně neladí, neznamená, že je to špatný. Jenom to chce trochu praxe. A možná právě to, co spolu na první poslech zní dobře, prostě nemůže být ani tak lepší. Navíc, když si každý myslí, jak je to jednoduchý, ale opak je pravdou. Protože udělat dobrej crossover je možná to největší umění... ()

Episode 5 (2023) (S02E05) 

Díra v lodi úspěšně opravena? Je tedy čas znovu vyplout? No, uvidíme, zda se znovu nepotopí ze stejného důvodu jako předtím. Přece jenom, ješte toho máme hodně před sebou... ()

Episode 6 (2023) (S02E06) 

Fajn finále, přestože podobné konce (především, když to takhle vlezou do jednoho dílu) nemám moc ráda, ale úplný konec to vynahradil :) ()

Reklama

Reklama