Reklama

Reklama

Jeepers Creepers 2

  • USA Jeepers Creepers 2 (více)
Trailer 1

Jednou za 23 let se probudí zlo a 23 dní se krmí na lidech...
Parta teenagerů - basketbalistů a jejich trenéři se vracejí školním autobusem po odlehlé dálnici ze zápasu domů. Po cestě praskne pneumatika, autobus se stane nepojízdným a basketbalisté zůstanou odříznuti od civilizace. Blíží se noc a krvelačné monstrum se zrovna po 23 letech probudilo. A má hlad. Velký hlad... (vw.cobra)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (262)

Bat55 

všechny recenze uživatele

Jeeper Creepers jednotka je výborný horor. S dvojkou to už je horšie, ale stále sa mi to páčilo. Celkom slušne som sa zabával a musím uznať, že masky stoja za to. Creepers je ale riadny týpek. Akcie tak akurát a atmosféra je celkom slušná, ale nie je to bohviečo .Príbeh je veľmi jednoduchý a na dnešnú dobu neoriginálny. Ale to je jedno, ja oceňujem to, že faktom u mňa je, že som sa u toho skvelo zabával a to bolo moje skoršie hodnotenie len dvojhviezdičkové. Musím ísť hore a musím uznať, že je to super zábava. Len tá super atmosféra a originalita z prvého dielu už nezostala. /70%/ ()

-OverLord- 

všechny recenze uživatele

Ve srovnání s jedničkou katastrofa, ale jako horor s teenagery pro teenagery to ušlo. Ale už to, že jsem se u filmu párkrát zasmál o něčem svědčí. I sám Jeepers tam z těch blbců v autobuse musel mít hroznou prdel a já se mu nedivim. Ono to i tak chvilkama vypadalo, že se skvěle baví a to bylo docela parádní - nevim jestli to byl účel. A když se ve školním autobuse zaseknout dveře, tak přece vylezu oknem ne? ()

Reklama

adams89 

všechny recenze uživatele

Než jsem tento film viděl, tak jsem se podíval na jeden oficiální trailer. V něm jsem se dozvěděl, že podle kritiků se jedná o nejlepší horor za posledních 10 let a že originál překonává ve všech ohledech! Vážně by mě tedy zajímalo, kteří "kritici" si ten blábol vymysleli. Myslím si, že horor to ani tak není (aspoň já jsem se u něj nebál), jen je tam pár lekacích scén, ale to je vše. Oproti jedničce přibylo více akce, možná i napětí a co se opravdu povedlo, je hudba a vizuální stránka - tohle beru za velký plus. Ale celkově je to taková bezduchá vyvražďovačka s mizernými herci a ještě chudším příběhem. Moje výsledné hodnocení je ještě pořád slabých 50%, tedy stejně jako u jedničky. U filmu jsem se zase tak moc nenudil, ale nejsem si moc jistý, jestli se na něj ještě někdy chci podívat. Oba díly jsou pro moji osobu již pasé.50% ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Naháněná nezničitelného létajícího strašáka sice zaplašila klišovitou žánrovou nudu slušnou řemeslnou akcí, jak se nerovné role otáčely (studentský basketbalový tým v autobusu vs. hladový Freddy s křídly vs. pomstychtivý otec s harpunou), to ale celkovou hloupost scénáře nevykompenzovalo. Jako sůl chyběly záměrný nadhled a ironie. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

V dvojke Salva zmenil typ hororu. Už to nie je o neznámom zle, ktoré v aute terorizuje dve obete, ale tentoraz monštrum oblieha stojaci autobus plný mladých pekných hošanov. Hádže po nich úchylné pohľady, oblizuje sklo a proste ich regulérne obťažuje predtým jak ich oňuchá a nakŕmi sa nimi. A aj pritom ich okrem odhryznutej hlavy stihne aj vyzliecť. Ten Salva bude mať voľajaké divné chúťky. Hlavným problémom je, že dvojka má podstatne horší námet ako jednotka. Síce je pekné, že sa Salva snažil prísť s niečim novým, ale boj skupinky stredoškolských športovcov je príliš nevyrovnaný, keďže príšera je doslova nezničiteľná a kľudne si sama odtrhne hlavu a vyrastie jej nová. No a priestor stojaceho autobusu je príliš malý na to, aby sa Salvovi podarilo neustále prichádzať so zaujímavými mordami. Na postavách mi tiež nezáležalo a niektoré sú tak otravné, že som si ich smrť vychutnal. Za niečo stojí len Ray Wise ako otec, ktorý chce zničiť príšeru za to, že mu zabila syna. Ale kým dorazí na miesto, tak mu to dosť trvá. Tak prečo dávam až tri hviezdičky? Lebo je to dobre natočené. Zo začiatku ešte funguje atmosféra (stále ma baví jak sa niečo dôležité deje v rozostrenom pozadí záberu) a následne sa dočkáme celkom akceptovateného počtu skôr vtipných úmrtí na to, aby to nenudilo. Technickú stránku má Salva zmáknutú dobre. Takže to síce nie je taká cool pecka ako jednotka, ale raz sa to dá v pohode pozrieť. Aspoň sa dozvieme niečo nové o mytológii ústrednej príšery. 5/10. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (12)

  • Když Ray Wise bouchal ve filmu kladivem do kovadliny, jedna z jisker mu přistála přímo v kapse a vznítila se. Bez ohledu na tento fakt pokračoval ve scéně dál. (SidneyP)
  • Původní originální název filmu byl Like Hell: Jeepers Creepers II. (Dlee)
  • Ve filmu byly použity celkem 4 školní autobusy. (Chatterer)

Reklama

Reklama