Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tom Cruise září jako Jerry Maguire, sportovní agent, který zažívá životní krizi. Když se vší parádou přichází o práci i o přítelkyni (Kelly Preston), jeho osobní i profesionální kariéra se rázem ocitá na úplném dnu. Pak do jeho života i do jeho srdce vstupuje svobodná matka (Renée Zellweger) a Jerry si uvědomuje, že ho čeká to nejtěžší vyjednávání v životě... V sázce je totiž srdce ženy, kterou doopravdy miluje. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (245)

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Zpívejte se mnou "Jerry smutné období má, práci mu nikdo nedá. Jen jeden sportovec mu zůstal a s ním se na vrchol dostal. Jooo, Jerry, to je náš Jerry, prostě Jerry". Takové laciné songy mi jdou, stejně jako jde krásně hraní Tomovi, kterému vhodně sekunduje Oscarový Gooding, ale na tu svou stopáž je ten film zbytečně přemáchlý a v závěru už nemám moc co nabídnout. Námět a herci za to ale stojí. ()

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Cameron Crowe vyjjma příšernosti Elizabethtown fakticky nikdy nezklamal, přičemž Jerry Maguire není vyjímkou. Na druhou stranu čekal jsem skutečně mnohem procítěnější příběh, v němž bude chemie skoro až hmatatelná, což se tedy nepovedlo. Není to vina Renée ani Toma, protože ti sami o sobě odvádějí skvělou práci (o Cubovi není nutno vůbec mluvit - excelentní). Někde cestou se vytratila ta atmosférická jiskra, jež dělá z filmů kalifornského rodáka ty nezapomenutelné a láskyplné životní eposy. Současně mi během zlomových scén bolestivě chyběl hudební podkres. Ano, můj milovaný Bruce Springsteen dvakrát zabrnká v tu pravou chvíli, ale jindy si to žádalo přidat. Trošku zklamaných 7/10! ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Jerry Maguire nepatrí medzi Tomove najlepšie filmy, ale je to rozhodne veľmi zaujímavý film. Každý herec je veľmi dobre vybraný. Napríklad Cuba Gooding Jr a Tom Cruise boli výborní. Zviditeľnila sa tu ale hlavne krásna a ešte mladučká Renée Zellweger. Film je zaujímavý, romantický a miestami aj vtipný. Tom Cruise tu po dlhej dobe naozaj hviezdi, ale stále je na míle vzdialený od svojho najlepšieho hereckého predstavenia. ()

Glowski 

všechny recenze uživatele

Zvnějšku: Schizofrenní satira, která nutí diváka dojetím slzet nad tím, čemu se vysmívá. Nepomáhají ani zaručené triky: lobotomické dialogy, přepálená klišé, Tom Cruise.__________Zevnitř: 138 minutový mix scén, které by tři dobří režiséři vystříhali z romantické komedie, sportovního dramatu a filmu o "vnitřnostech systému". Výsledná břečka je zcela příznačně indiferentně pojmenována jménem hlavního hrdiny, jediným prvkem, který ji drží pohromadě. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Proboha...zvolit do hlavní role Jerryho zrovna mého nejmíň oblíbeného náboženského fanatika Toma Cruise byl spíše risk, než zisk. Nemám ráda, když je ve filmu překaramelizováno, jako je zrovna u tohoto snímku, kde snad už u toho obsahu všichni tuší, o jakou slaďárnu půjde(nedoporučuji diabetikům). Když jsem tak koukala jaké podivné a nepřitažlivé obličeje dokáže vykouzlit třeba při křiku nebo u sexuální scény(ve které měl předstírat vyvrcholení) napadla mě jedna věc - zabijte to dříve, než to naklade vajíčka ...jenže na to už je pozdě. Dovedla bych si představit i vyšší počet bodů, kdyby byl film alespoň o polovinu kratší a nerozebíral každou hloupost do detailů - tady je zjevně chyba nejen na straně režie, ale i střihu. Kdyby ve vedlejší roli fotbalisty nehrál Cuba Gooding Jr., tak bych hned po půl hodině film vypnula a pravděpodobně se o něj nezajímala. Naštěstí nyní už snímek nebude zabírat ani místo na mém disku, ale ani náhodou ho nebudu uchovávat ve své paměti. ()

Galerie (80)

Zajímavosti (38)

  • Jde o pátý film Toma Cruise, za který obdržel honorář vyšší, než než 100 mil. (don corleone)
  • Krátce před natáčením filmu byl vyhozen trenér Detroit Lions Wayne Fontes. Jeho role ale byla ve filmu ponechána. (don corleone)
  • Jann Wenner, který hraje postavu Scully, je v reálném životě vydavatel časopisu Rolling Stone, pro který kdysi pracoval režisér filmu. (don corleone)

Související novinky

Zemřela herečka Kelly Preston

Zemřela herečka Kelly Preston

13.07.2020

Herečka Kelly Preston zemřela ve věku 57 let po dvouletém boji s rakovinou prsu. Zprávu přinesl její muž herec John Travolta. Preston započala svoji kariéru v soap opeře Capitol, k jejím nejznámějším… (více)

Reklama

Reklama