Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky 3: Svatba

  • USA American Wedding (více)
Trailer

Obsahy(1)

Skandální hrdinové, které milují diváci po celém světě, se vrací u příležitosti velmi významné události ve filmu Prci, prci, prcičky 3: Svatba. Jim a Michelle se berou. Stifler plánuje rozlučkový večírek a Jimův otec, samozřejmě, je vždy po ruce s nějakou skvělou otcovskou radou. Parta z filmu Prci, prci, prcičky je zpátky s další porcí nezaměnitelného obhroublého humoru. Jestliže tedy chcete zjistit, co po nocích nedělat v gay baru, pokud chcete slyšet, proč sex s babičkou nikdy není dobrý nápad a proč ochlupení pohlavních orgánů se svatebním koláčem tvoří špatnou kombinaci – jste na správném místě. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (498)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Trojka je síce najslabšia, dospelacka a menej sprostá, ale stále je to sranda. Otváracia scéna sa drží tradícii Jimových trapasov, ale neskôr prejdeme do útlmu a ku svadbe, no rozlúčka zo slobodou mohla viac ponúknuť. Stara známa parta tiež nie je v plnej sile a vedľajšie postavy, ktoré sa vrátili v predošlom diely tu už ani nevidíme. Najviac zamrzí, že scenárista celej trilógie dal priestor len trom postávam - Jim, Stifler a Finch. Kevin je tu už skoro ako vedľajšia postava a Oz sa ani neukázal. Michelle a Jimov tatko občas dotvoria par vtipných scén a v závere sa objaví ešte Stiflerova mama, ale to je tak všetko. Väčšinu scén zachraňuje hlavne Stifler. Aspoň, že soundtrack sa zas podaril (Matt Nathanson - Laid) Inak je to fajn zábava, ktorej by padlo dôstojnejšie zakončenie (ktorého sme sa chvála bohu dočkali v Reunion). Stifler: Vole. To mě sere, že už mě nesereš. 85% - 4* ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

No už tomu trochu dochází dech, ale na ty 3* to ještě dá. Drží to hlavně Stifler kterej je největší píčus ze všech dílů (míněno v dobrým) i když některý trapasy jsou už trochu za hranou, hlavně ty čokoládový lanýže (kdo viděl ví o čem mluvím) každopádně jinak už to jede vesměs v zajetých kolejích. Nejlepší vzájemný odjeby si pak mezi sebou dávají Stifler a Finch, když vzájemně soutěží o to kdo přefikne sestru Michelle jo a soundtrack je pořád dobrej i když ne tolik jako ve dvojce. S přivřenýma očima tomu tu třetí hvězdu oproti původnímu hodnocení přidám i s přihlédnutím k tomu, že oproti sračkovním video pokračováním je to hotový skvost.50% ()

Reklama

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Divočina s krásnou témou a krásnou svadbou, síce by som úplne takú raz nechcel, ale v tomto prípade to bola zábava. Tento diel patril Stiflerovi a malo to grády. Veľkolepé prostredie, obrovská zábava a pekné ženy ako January Jones. Patrí to podľa mňa k najlepším dielom z tejto série, škoda len, že znova sa objavili, až o toľko rokov neskôr. ()

Derek 

všechny recenze uživatele

najlepšia časť z trilógie. je tu dosť (ale skutočne dosť!) nadávok (určite viac ako v south parku), sem tam i nejaká tá totálna nechutnosť, ale príjemné prekvapenie je, že to nie je natočené úplne nechutne (ale znesitelne), takže pri sledovaní maximálnych odporností budete pohoršený, ale zároveň sa budete i smiať. ()

Dudek

všechny recenze uživatele

Překvapivě naprosto pohodová komedie s povedenou druhou polovinou. Začátek velmi tápe a to po všech stránkách, ale spolu s přesunem přes polovinu se snímek záhadným způsobem uklidňuje - na čemž má nepochybně svůj obrovský podíl i stifmeister předstírání hodného chlapce. Podprůměrný scénář dává vyniknout neschopnosti Jesseho Dylana, který se s postem režiséra nepopral tak jak bych čekal. Jasné je tu většiny potenciálně povedených scén, kterým nezvládá dát ani špetku 'drajvu'. Velmi příjemná je ohraná scénka s návštěvou dvou pěkných striptérek propojená s (ne)zvaným hostem. Ač jsme ji mohli vidět již v několika jiných filmech, pričkám se daří dodat jí příjemný punc lehtivé vtipnosti. Ke konci se film bohužel dostává až do přílišné dospělosti, která má nejspíše symbolizovat i fakt, že z hlavního hrdiny se stává ženáč a je třeba přibrat trochu rozumu. ()

Galerie (134)

Zajímavosti (35)

  • Ve scéně s dortem Jim (Jason Biggs) vrazí do Stiflera (Seann William Scott), který dort rozdrtí, ale když dorazí psi a čekají na konci chodby, tak v následujícím záběru na Stiflera s dortem je vidět, že je dort zcela nedotčený. (Nathaniell)
  • Psi, které si přivezli na oslavu manželé Flahertyovi (Fred Willard a Deborah Rush), se ve filmu jmenují Rudy a Sam. Ve skutečnosti se jmenují Stevie (ten velký) a Bandit (ten malý). (Stocki)

Reklama

Reklama