Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky 3: Svatba

  • USA American Wedding (více)
Trailer

Obsahy(1)

Skandální hrdinové, které milují diváci po celém světě, se vrací u příležitosti velmi významné události ve filmu Prci, prci, prcičky 3: Svatba. Jim a Michelle se berou. Stifler plánuje rozlučkový večírek a Jimův otec, samozřejmě, je vždy po ruce s nějakou skvělou otcovskou radou. Parta z filmu Prci, prci, prcičky je zpátky s další porcí nezaměnitelného obhroublého humoru. Jestliže tedy chcete zjistit, co po nocích nedělat v gay baru, pokud chcete slyšet, proč sex s babičkou nikdy není dobrý nápad a proč ochlupení pohlavních orgánů se svatebním koláčem tvoří špatnou kombinaci – jste na správném místě. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (498)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Jednička byla příjemná zábava.Ve dvojce nebyl prakticky žádný děj a byl to díl velice trapný.Za to trojka je nejzábavnější a nejlepší ze všech tří dílů.Tolik zábavy jsem v teen movies ještě nidy neviděl nejlepší je samozřejmě Stifler(hlavně se svou čokoládou).I Finch je docela dobrý společník.Jim má tentokrát překvapivě méně prostoru,ale i tak jsou jeho trapasy příjenou zábavou.Prostě nepřetržitá zábava.Jak se říká to nejlepší na konec ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Obrovský zklamání co se do příběhu týče.Neskutečná nuda,až na minimum zábavných scén Stifler/FInch ( jako obvykle ) Stifler má neskutečně na píču napsanej charakter,ze sice vypatlanýho řízka ( kterej ale měl prostě svůj říz a talent ) je blbeček co trénuje žáky ve fotbale a všichni ho nesnášej ( jako obvykle ) Mizerný a zbytečný scény jako např.ty dvě děvky v baráku na párty.Je sice pěkný koukat se na úžasný umělohmotný roštěnky,jenže scéná s těma rodičema nebyla vtipná,celý to nemělo význam ani hlavu a patu a byla to jen nudná výplň duchaprázdnýho příběhu.Navíc ve filmu chybí základní postavy.Byl jsem ještě z odřenejma ušima na 3*,dokud Stifler nesežral hovno.To už byl vrchol totální imbecility a nechutnosti a je mi jasný proč má ten film víc než druhej díl,protože spousta fanoušků týhle série jsou vypatlanci s filmovým vkusem larvy a inteligencí gumový koblihy.40% a pevně věim,že čtyřka nakopne všechny tyhle díly pro děti do řitě. ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Prekvapujúco lepšie ako dvojka, ale aj tak je to už naťahovanie, čo len potvrdzujú ďalšie zbytočné časti. Tu to ešte aspoň bolo v tradičnom zložení, kde si ešte každý mohol vychutnať pôvodné dementné postavy. Zmena scenára mohla sériu zakončiť v tom najlepšom, čo sa nestalo a je to škoda, pre mňa sa týmto dielom končia dobré prci. 65%. ()

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Z původních čtyř hvězd zvyšuji po reprojekci na maximální počet. Je to prostě pohodová odreágovačka, herci jsou ŠPIČKOVÍ perfektně, soundtrack je NADUPANÝ, a herci hláškují jak nikdy. Seann William Scott je MACHR! **DOPORUČUJI SLEDOVAT S PERFEKTNÍM CZ DABINGEM!** První tři díly jsou absolutně TOP! ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Za mě asi nejlepší díl z trilogie prciček a to především díky komu? Stifler! Ano, dostal daleko víc prostoru než jsme byli zvyklý a je to bomba! Taneček na gay párty, parádní scénka v domě se striptérkama a především nesmrtelná story s čokoládovým lanýžem, tak ta je vyloženě a doslova k sežrání! A stejně jak si Stifi požírá luxusní čerstvý hovno, tak i já žeru tuhle svatbu! 90% ()

Galerie (134)

Zajímavosti (35)

  • Ve scéně s dortem Jim (Jason Biggs) vrazí do Stiflera (Seann William Scott), který dort rozdrtí, ale když dorazí psi a čekají na konci chodby, tak v následujícím záběru na Stiflera s dortem je vidět, že je dort zcela nedotčený. (Nathaniell)

Reklama

Reklama