Prci, prci, prcičky 3: Svatba

• USA American Wedding (více)
Trailer

Bouřliváci, známí divákům celého světa z filmů Prci, prci, prcičky (American Pie) a Prci, prci, prcičky 2 (American Pie 2), se znovu setkávají ve třetím volném pokračování této divácky úspěšné série. Studentská léta jsou již jen ve vzpomínkách, z dětí se stali dospělí, avšak jsou připraveni zařádit si při další velké události. Jim (Jason Biggs) a Michelle (Alyson Hannigan) se budou brát - jak jinak, než ve spěchu. Jimova nemocná babička by ještě ráda viděla jeho svatební obřad, a tak se mladí rozhodnou vše zařídit za neuvěřitelné dva týdny. Stifler plánuje poslední loučení se svobodou (na řadu přijdou striptérky v netypických rolích). Finch (Eddie Kaye Thomas) je rozhodně pro všechny svatební rituály, ale v žádném případě nechce dopřát Stiflerovi "dvorní dámu", kterou nemá být nikdo jiný než Michellina sexuálně přitažlivá sestra Cadence (January Jones). Zatímco všichni propadají šílenství, Jimův otec (Eugene Levy) je v pohodě, jako vždy rozdává rady a připravuje se na nejlepší den svého života. (oficiální text distributora)

(více)

Trailer

Kryton

Když pohlédnete jaké díly poté nasledovaly , pak je toto stylové a paradní zakončení příběhů našich oblíbených hrdninů ( a necukejte , určitě jste podlehli manii). Ano máme zde pár fekálních vtípků (lanýž) , ale z přihlédnutím co vzniklo jako kopie je to jako koukat na Monty Pythoni teenagerskych komedii :D . Co mi , ale nejvíce uvízlo v hlavě je onen taneční battle v gay baru. "Všichni chtěji Stifflera!" :D . To němelo chybu a celý film vytahlo nahoru. Jak zde bylo zmíněno Stifler zde jednoznačne převalcuje všechny postavy a nakonec se u něho dočkame i romantické polohy. Kdo by to byl čekal od babkošuka! :D ()

Spooner

Jednička byla příjemná zábava.Ve dvojce nebyl prakticky žádný děj a byl to díl velice trapný.Za to trojka je nejzábavnější a nejlepší ze všech tří dílů.Tolik zábavy jsem v teen movies ještě nidy neviděl nejlepší je samozřejmě Stifler(hlavně se svou čokoládou).I Finch je docela dobrý společník.Jim má tentokrát překvapivě méně prostoru,ale i tak jsou jeho trapasy příjenou zábavou.Prostě nepřetržitá zábava.Jak se říká to nejlepší na konec ()

boshke

Série Prci, prci, prcičky je výjimkou z pravidla, že pokračování jsou vždy slabší. Tedy jen částečnou. První tři díly si drží dobrou úroveň, minimálně v rámci žánru; druhé a třetí pokračování sice jen recykluje jedničku, ale vždy to zabalí do nového kabátku, takže se to divákovi nepřejí. Od čtyřky dále je to však sešup až na úplné dno, ze kterého se zatím tvůrcům žádným pokračováním dostat nepodařilo (a doufám, že už těch pokusů zanechají, trápí tím akorát diváky i sebe)... Jak jsem již psal, ve trojce je vše při starém - roztržitý Jim, střelený Stifler, intelektuál Finch a ostatní - akorát ve svatebním hávu. A co je hlavní, baví... 70% ()

eraserhead666

Svatbu mám z celé prcičkovské série nejradši, protože mi připadá taková nejvyzrálejší a "nejdospělejší" a navzdory tomu si laťku úchylného a střeleného humoru drží stále vysoko. Není to prostě už ta často prvoplánovitá teenagerovská řachanda jako v jedničce, ale v jisté míře střelená seriózní komedie a výbornými vtípky. Scéna s "čokoládovým" lanýžem je naprosto skvěle natočená, S. W. Scott ji zahrál parádně. Stejně tak i taneční souboj a nebo rozlučková párty s Finchovou "sestřenkou z východní Evropy". Pro mě jednoznačně nejhumornější prcičky. ()

PavelVanekArt

Můj nejoblíbenější díl celé série. Víc tomu pomohla ,, dospělost" (hodně silný slovo, I know) a kultovnost hlášek. Tady si to nekrade jen Stiffmaister (i když má zaručeně nejlepší gagy a scény), ale i Finch a jeho přehození osobnosti a jeho komba se Stifflerem. Když mi někdo řekne Film, kde nemusíš přemýšlet, je to tohle a ne akční výmazy. 5* a.k.a 90% ()

• Aby se jeden ze psů (ten větší) vrhnul na Stiflera (Seann William Scott), musela majitelka psa položit hrst psího žrádla k hercovu přirození. (Stocki)
  • Tržby ze severoamerických kin činily 104,6 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 232,7 mil. (NIRO)